U17-es vb: „A harmadik meccsen kell bizonyítanunk!”

Mint beszámoltunk róla, kétgólos előnyről játszott döntetlent Ausztráliával a korosztályos magyar válogatott az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, így az utolsó csoportmeccsen győznie kell Ecuador ellen a továbbjutáshoz. Preisinger Sándor együttese az első játékrészben Baráth Péter és Zuigeber Ákos góljával közel került a három pont megszerzéséhez, ám a fordulás után állandósuló ausztrál nyomás ellen nem volt ellenszer. A mérkőzés másnapján a szövetségi edző, valamint a magyar csapat játékosa, Balogh Botond nyilatkozott az NSO Tv-nek.

U17-es vb: „Nehéz innen felállni, de ha nyerünk, továbbjutunk”

Érhetően csalódott és dühös magyar játékosok sétáltak ki az interjúfolyosóra az Ausztrália elleni 2–2-es döntetlen után. Az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatott a szünetben Baráth Péter és Zuigeber Ákos révén kétgólos előnyben volt, ám a második félidőben öt perc alatt két gólt kapott, így be kellett érnie a döntetlennel.

U17-es vb: kétgólos előnyt tékozolt el a magyar válogatott

A Brazíliában zajló U17-es világbajnokság csoportkörének második fordulójában a magyar válogatott az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, ám Ausztrália a másodikban öt perc alatt ledolgozta a hátrányt, és a végén maradt a 2–2-es döntetlen. Ez azt jelenti, hogy a B-csoportban a továbbjutásról az utolsó forduló dönt. 

Öt perc alatt elolvadt a kétgólos magyar előny Ausztrália ellen az U17-es vb-n

A Brazíliában zajló U17-es világbajnokság csoportkörének második fordulójában a B-csoportban a magyar válogatott az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, ám Ausztrália a másodikban öt perc alatt ledolgozta a hátrányt, és a végén maradt a 2–2-es döntetlen. Ez azt jelenti, hogy a továbbjutásról az utolsó forduló dönt.

U17-es vb: „Fel kell vállalnunk a saját stílusunkat!”

Az U17-es világbajnokságot a Nigéria elleni 4–2-es vereséggel kezdte a korosztályos magyar válogatott, amely kedden Ausztrália ellen javíthat. A továbbjutás szempontjából rendkívül fontos lenne a győzelem, a játékosok a hétfő délutáni edzésen már a soron következő ellenfélre hangoltak, a tréninget követően videón elemezték az ellenfelet.

U17-es vb: „A továbbjutás szempontjából kötelező a győzelem”

A monotónia megtörése miatt vasárnap este rövid időre kimozdult megszokott környezetéből az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatott, a vacsorát Goiania egyik éttermében fogyasztották el a játékosok. A közös program a Nigéria elleni nyitómeccsen elszenvedett vereség után a hangulatnak is jót tett, hétfőtől viszont minden visszatért a megszokott kerékvágásba, a csapat délutáni edzésén már az Ausztrália elleni második csoportmérkőzés volt a középpontban.

U17-es vb: „Óriási csalódottságot érzek, nagyon bosszant a vereség”

Érthetően szomorú, letört magyar játékosok sétáltak át az interjúfolyosón a Nigéria elleni vesztes U17-es vb-nyitómeccs után. Pedig a találkozó álomszerűen kezdődött, Komáromi György már a harmadik percben vezetést szerzett, a Puskás Akadémia középpályásának gólja ráadásul az első találat volt a tornán.

U17-es vb: kétszer is vezettünk, de kikaptunk a rajton

Vereséggel kezdte az U17-es labdarúgó-világbajnokságot a magyar válogatott: bár a 79. percben még 2–1-re vezetett, Nigéria 4–2-re fordítani tudott.

Az U17-es válogatott kétszer is vezetett, de kikapott a vb-rajton

Vereséggel kezdte az U17-es labdarúgó-világbajnokságot a magyar válogatott: bár a 79. percben még 2–1-re vezetett, Nigéria 4–2-re fordítani tudott.

U17-es vb: Egyáltalán nincs bennünk félelem – Preisinger

Hiába kezdenek az U17-es világbajnokság rekordbajnoka ellen, a korosztályos magyar válogatott szövetségi edzője, Preisinger Sándor előzetesen nem írná alá a döntetlent.

U17-es vb: „Érettebbek lettünk, de a mentalitásunk nem változott”

Szombaton kel útra Brazíliába az U17-es világbajnokságon résztvevő magyar korosztályos labdarúgó-válogatott. A jelentős időeltolódásra készülve már itthon is esti edzéseket vezényel Preisinger Sándor szövetségi edző a csapatnak, melynek két tagjával, a csapatkapitány Posztobányi Patrikkal, illetve Zuigeber Ákossal beszélgetett az NSO Tv stábja.

U17-es vb: Első lépésként a nyolcaddöntőbe jutás a cél – Preisinger

Első lépésként a továbbjutást célozza meg az U17-es labdarúgó-világbajnokságra készülő magyar válogatott, amely esti edzésekkel hangol a brazíliai tornára.

MTK: a Parma két U17-es válogatottat is szerződtetett

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Parma két játékost is szerződtetett az MTK utánpótláscsapatából, Kosznovszky Márkot és Balogh Botondot.

U17: „Posztobányi Patrik, a magyar Daniele De Rossi”

A Tutto Mercato Web tehetségbemutató-sorozatának vasárnapi részében Posztobányi Patrikot ismerteti meg olvasóival, Daniele De Rossihoz hasonlítva őt.

U17-es Eb: „Kerülhettünk volna nehezebb csoportba is, de...”

Mint ismert, csütörtökön Dublinban kisorsolták az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörét. A magyar válogatott Izlanddal, Portugáliával és Oroszországgal került egy négyesbe a május 3-tól 19-ig Írországban megrendezendő tornán. Az izlandiak és a portugálok a felnőttválogatottnak 2016-ban szerencsét hoztak, akkor csoportelsőként zárt a magyar csapat. Preisinger Sándor szövetségi edző szerint nem reménytelen a helyzetünk.

U17-es Eb: egyszer már bejött! Izlanddal és Portugáliával egy csoportban

Csütörtökön Dublinban kisorsolták az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörét. A magyar válogatott Izlanddal, Portugáliával és Oroszországgal került egy négyesbe a május 3-tól 19-ig Írországban megrendezendő tornán. Az izlandiak és a portugálok a felnőttválogatottnak 2016-ban szerencsét hoztak, akkor csoportelsőként zárt a magyar csapat.

U17: betéglázták a kaput – Belgium ellen is nullázna Hegyi

Mint ismert, az U17-es magyar labdarúgó-válogatott a belgák elleni csoportzáró előtt biztosították helyüket a korosztályos kontinensbajnokságon. Az Eb-részvétel a remek védekezésnek is köszönhető – a selejtezősorozatban és az elitkörben sem kapott gólt korosztályos válogatottunk.

U17-es női Eb-sel.: kiütöttük Grúziát, a 2. helyen végeztünk

A magyar női U17-es labdarúgó-válogatott 4–0-ra megverte Grúziát az Európa-bajnoki selejtezősorozat elitkörének harmadik fordulójában, ezzel Görögországot megelőzve a csoport második helyén végzett.

U17-es női Eb-sel.: kikaptunk az angoloktól, nem juthatunk már ki

A magyar női U17-es labdarúgó-válogatott 3–0-ra kikapott Angliától az Európa-bajnoki selejtezősorozat elitkörének második fordulójában Gyirmóton, így elveszítette az esélyét arra, hogy kijusson a májusi, bulgáriai kontinenstornára.