?>
Tenisz: Sávolt Attila lett a magyar szövetség szakmai igazgatója

Sávolt Attilát szakmai igazgatónak, Bardóczky Kornélt fejlesztési igazgatónak választotta meg a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöksége. A szervezet csütörtöki híre szerint a személyi döntések kapcsán a testület elfogadta Lázár János elnök javaslatát.

Tenisz: 1.1 milliárdot vissza kell fizetnie a hazai szövetségnek

A Magyar Teniszszövetségnek (MTSZ) 1.1 milliárd forintot kell visszafizetnie az államnak elszámolási hiányosságok miatt.

Tenisz: Lázár János szerint ellehetetlenülés fenyegeti a szövetséget

Lázár János elnök szerint ellehetetlenülés fenyegeti a Magyar Teniszszövetséget (MTSZ), miután szerdán az A-Z Tenisz Produkció Kft. kezdeményezésére végrehajtók leemeltek az MTSZ négy folyószámlájáról több mint 500 millió forintot.

Tenisz: Minden pénzt leemeltek a szövetség számláiról – NS-infó

A végrehajtók százmilliókat követelnek a Magyar Teniszszövetségtől, ám tévedésből elsőre a Magyar Kézilabda-szövetség számláját terhelték meg.

Tenisz: a szövetség előző főtitkára botrányos szerződéseket kötött

Hiteles információk alapján bemutatjuk, hogyan folyt el a közpénz a Magyar Teniszszövetség kasszájából.

Tenisz: a magyar szövetség feljelentést tesz a volt főtitkár ellen

A Magyar Teniszszövetség (MTSZ) elnöke, Lázár János haladéktalanul büntető feljelentést tesz Richter Attila volt főtitkár ellen.

Tenisz: Lázár János elnyerte a közgyűlés bizalmát

Lázár Jánost 156 igen és két érvénytelen szavazattal, egyhangúlag választotta meg a Magyar Teniszszövetség tisztújító közgyűlése a szervezet elnökének. Markovits László lett az MTSZ alelnöke, az elnökségbe pedig azok a személyek kerültek be, akiket Lázár János javasolt.

Tenisz: Bardóczky Kornél Lázár Jánost támogatja a tisztújító közgyűlésen

A Nemzeti Sportnak küldött közleményében a korábbi Davis-kupa-válogatott teniszező elárulta, ha Lázár János megkapja az elnöki felhatalmazást, ő a szövetség szakmai munkájában fog aktív szerepet vállalni.

Tenisz: „A vidéki bázisoknak óriási szükségük van a támogatásra”

Elsőként a békére, az átláthatóságra és a vidéki klubok támogatásra koncentrálna a korábbi válogatott játékos, Bardóczky Kornél, aki akár Lázár Jánossal is  megmérkőzne az elnöki pozícióért, de a párbeszédtől sem zárkózik el.

Tenisz: végre van elnökjelölt, napokon belül lehet még egy

A jövő pénteki közgyűlés előtt végre van elnökjelölt, de napokon belül lehet még egy – küzdelem vagy kompromisszum jön?

Tenisz: június 12-én tartják a szövetség tisztújító közgyűlését

Június 12-én tartják a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) tisztújító közgyűlését.

Tenisz: lemondott Richter Attila főtitkár – hivatalos

A Magyar Teniszszövetség a hivatalos honlapján közölte, hogy Juhász Gábor váltja Richter Attilát a szervezet főtitkári pozíciójában.

Tenisz: Richter Attila távozik a szövetség főtitkári posztjáról

Csütörtök késő este több forrásból is azt a hírt kaptuk, hogy hamarosan kiadhatják a hivatalos közleményt, miszerint Richter Attilát Juhász Gábor váltja a Magyar Teniszszövetség főtitkári pozíciójában.

Tenisz: a WTA már alternatív versenyeket ajánl a magyar torna helyett

Lapunk értesülései szerint a WTA már felkészült a Hungarian Ladies Open elmaradására, és alacsonyabb kategóriájú versenyeket ajánl a Budapestre nevező teniszezőknek.

Tenisz: van remény, hogy Fucsovics hamarosan visszatérjen a válogatottba

A különféle nézeteltéréseknél és csatározásoknál bizonyára jobban érdekli a közvéleményt és a szurkolókat, mi lesz a válogatottságtól hosszú hónapok óta távol maradó éljátékosaink, Babos Tímea és Fucsovics Márton sorsa, akik idén a hazai rendezésű WTA- és ATP-tornán sem vettek részt. Ezzel kapcsolatban érdeklődtünk a Magyar Teniszszövetség főtitkáránál.

Tenisz: folytatódik az állóháború, egyelőre nem tört ki a béke

A Magyar Teniszszövetség békéscsabai rendkívüli közgyűlésén a küldöttek elfogadták a 2018-as év pénzügyi beszámolóját és a 2019-es év költségvetés-tervezetét, a Tiszta Tenisz-mozgalom képviselőinek többsége azonban a szavazás előtt kivonult a teremből és továbbra sem elégednek meg a szövetség vezetőinek válaszaival.

Tenisz: a tagok többsége nem fogadta meg Sávolt Attila tanácsát

Biztonsági őrök, kitűzők, vita a regisztrációnál – ez fogadta a tagszervezeteket a Magyar Teniszszövetség éves közgyűlésének helyszínén.

Tenisz: jelenleg nem tárgyalnak budapesti versenyről – reagált a szövetség

A Magyar Teniszszövetség (MTSZ) eljuttatta lapunkhoz az állásfoglalását, amelyben reagált a Márky Jenő versenyének budapesti megrendezését nem engedélyező WTA-döntés háttere kapcsán megjelent állításokra. Ebből a közleményből idézünk az alábbiakban.

Tenisz: a kormány csak a salakpályás tornát támogatja

A sportért felelős államtitkár, Szabó Tünde felszólította a Magyar Teniszszövetséget, hogy haladéktalanul vonja vissza a nemzetközi füves pályás tenisztorna rendezési igényét, írja az Index.

Tenisz: húszpontos szakmai program – összefogás a magyar teniszért

Egykori éljátékosok és a gazdasági élet sikeres szereplői teremtenének békét a honi sportágban – húszpontos szakmai programot állítottak össze.