Sí: Visszamenőleg bejegyeztek elnöknek – Miklós Edit

Miklós Edit hétfői bejelentése szerint a Fővárosi Törvényszék szeptember 11-i végzése alapján immár hivatalosan is ő az elnök, így újra elkezdődhet az érdemi munka a Magyar Síszövetségben (MSíSZ).

Téli sportok: ismét új elnökség a síszövetségben

Tovább folytatódik a Magyar Síszövetségben dúló hatalmi harc: péntekre Bajai András bíróságon bejegyzett elnök rendkívüli közgyűlést hívott össze.

Alpesi sí: Miklós Edit bejegyzését felfüggesztette a Fővárosi Törvényszék

A Fővárosi Törvényszék felfüggesztette a Magyar Síszövetség elnökének választott Miklós Edit bejegyzési kérelmét. Miklós Edit szerint a pereskedés komoly fennakadást jelent a szövetség életében.

Alpesi sí: a szövetségi kapitány is bírálta a szövetség elnökét

Nem elég, hogy a téli olimpián alpesi sízőinknek Miklós Edit nélkül nem volt esélyük kiemelkedő eredmény elérésére, a síszövetségben is kitört a botrány. Stark Márton szövetségi kapitány a DIGI Sport híradójának nyilatkozva érthetetlennek nevezte, hogy a szövetség első embere miért az olimpia kellős közepén robbantotta ki a botrányt, miközben nem lehet látni semmiféle szakmai programot.

Alpesi sí: Miklós Edit a jelenlegi elnök regnálása alatt nem folytatja

Botrány tört ki a Magyar Síszövetségben, miután a novemberben megválasztott elnök, Bajai András keményen nekiment a korábbi ügyvezető elnöknek, Kaszó Klárának. Miklós Edit kijelentette, a Bajai által vezetett szövetség sem sportolóként, sem sportvezetőként nem számíthat rá.

Pjongcsang 2018: Kékesi Márton meglepné a sívilágot

Valamennyi alpesi számban indul a pjongcsangi téli olimpián Kékesi Márton, akinek célja, hogy olyan eredményt érjen el, amelyre felkapja a fejét a sívilág.

Pjongcsang 2018: a Magyar Síszövetség döntött a keretről

A februári téli olimpiára utazó versenyzőkről hozott döntést a Magyar Síszövetség elnöksége hétfő este – tájékoztatott a szervezet hivatalos közleményben.

Téli sportok: békét teremtene a Magyar Síszövetség új elnöke

Elsődleges rövid távú céljaként a béketeremtést említette Bajai Attila, a Magyar Sí Szövetség hétfőn megválasztott elnöke.

Téli sportok: Bajai András lett a Magyar Síszövetség elnöke

Bajai Andrást választotta meg elnöknek hétfői tisztújító közgyűlésén a Magyar Síszövetség.

Téli sportok: azonnal távozik a Magyar Síszövetség elnöke

Mindössze három hónap a kinevezése után máris lemondott Megyesy Jenő a Magyar Síszövetség elnöki posztjáról – tudta meg az index.

Téli sportok: vietnami veterán a Magyar Síszövetség új elnöke

A Magyar Síszövetség csütörtöki közgyűlésén Megyesy Jenőt szavazták meg a szervezet elnökének. Az új vezetőt Kálomista Gábor májusi lemondása után választották meg.

Alpesi sí: Ne csodálkozzatok, ha késsel a hátatokban ébredtek – Miklós Edit

Szokatlanul éles szavakkal fejtette ki véleményét a Facebook-oldalán Miklós Edit a Szőllős testvérekkel kapcsolatos sportorvosi igazolásos ügyről.