Női kézi: a négy hónap után menesztett edző beperelte a CSM-et

Magnus Johansson bírósághoz fordult, miután kirúgása után nem kapta meg a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a szerződése szerint neki járó összeget.

Női kézilabda: megvált svéd edzőjétől a Bukarest – hivatalos

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Ferencvárossal azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő CSM Bucuresti menesztette Magnus Johansson vezetőedzőt. Az új tréner megtalálásáig az eddigi másodedző, Adrian Vasile, valamint a kapusedző, Mihaela Ciobanu irányítja a női kézilabdacsapat felkészülését.

Női kézi BL: máris edzőváltás a CSM Bucuresti-nél?

Öt nap alatt két mérkőzést veszített el a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, így a román sajtó szerint erősen inog a kispad Magnus Johansson vezetőedző alatt.

Női kézi: máris támadások kereszttüzében a CSM edzője

A Szuperkupa után a román bajnokságban is kikapott a Ramnicu Valceától a CSM Bucuresti sztárokkal teletűzdelt női kézilabdacsapata, ami után többen is kritizálták az együttes nyáron kinevezett vezetőedzőjét, Magnus Johanssont.

Női kézi: Sabaté is szóba került, de svéd edző a CSM kispadján

A 2016-os Bajnokok Ligája-győztes, négyszeres román bajnok CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának vezetősége a svéd Magnus Karl Johanssont nevezte ki vezetőedzőnek.