Tokió 2020: Madarász továbbra is napi két edzéssel készül

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünet ellenére továbbra is napi két edzéssel készül a tokiói olimpiára a gyalogló Madarász Viktória.    

Atlétikai vb: Szilágyi Réka és Szűcs Valdó sem jutott tovább

Szűcs Valdó öt ezredmásodperccel maradt le a továbbjutásról a 110 m gát előfutamában a dohai atlétikai világbajnokság hétfői versenynapján, míg Szilágyi Réka már a selejtezőben búcsúzott a gerelyhajítók között.

Atlétikai vb: Madarász Viktória 39. a 20 km-es gyaloglásban

Madarász Viktória az utolsó helyen végzett a húsz kilométeres gyaloglás döntőjében a dohai világbajnokságon, s bár egyre rosszabbul lett, hatalmasat küzdött, és nem adta fel a verseny akkor sem, amikor megtehette volna.

Gyalogló ob: Venyercsán és Madarász nyert 20 km-en

A férfiaknál Venyercsán Bence, a nőknél pedig Madarász Viktória nyerte meg a gyaloglók vasárnapi 20 kilométeres országos bajnokságát Békéscsabán.

Atlétikai vb: Madarász magyar csúccsal 12. női 20 km-es gyaloglásban

A kínai Jang Csia-jü nyerte meg a női 20 kilométeres gyaloglást vasárnap a londoni atlétikai világbajnokságon, Madarász Viktória új országos csúccsal a 12. helyen ért célba.

Atlétika: Helebrandt és Madarász a bajnok 20 km-es gyaloglásban

A férfiaknál Helebrandt Máté, a nőknél pedig Madarász Viktória is megvédte címét a gyaloglók 20 kilométeres országos bajnokságán vasárnap, Békéscsabán.

Rio 2016: Madarász 25., Kovács 58., Récsei 59. gyaloglásban

A kínai Liu Hung nyerte meg a 20 km-es női gyaloglást, a második helyen a mexikói María Guadalupe González ért be, a harmadik a szintén kínai Lu Hsziu-cse lett. Legsikeresebb magyarként Madarász Viktória végzett, ő a 25. helyen ért be, Kovács Barbara az 58., Récsei Rita pedig 59. lett.

RIO 2016 – ATLÉTIKA

A RIÓI OLIMPIA ADATBANKJA – ATLÉTIKA ALOLDAL.

Rio 2016: női pólósaink sikerével 70 felett a kvótások száma

Azzal, hogy a női vízilabda-válogatott megnyerte a belgrádi Európa-bajnokságot, immár 76 magyar sportoló szerzett indulási jogot az augusztusi, riói olimpiára.

Atlétika: Madarász 18 éves gyaloglócsúcsot döntött meg

Madarász Viktória 18 éves országos csúcsot döntött meg 10 000 méteres gyaloglásban az atlétikai Magyar Szuperliga debreceni döntőjében.

Atlétikai vb: fantasztikus döntő 200-on, Schippers nyert

A holland Dafne Schippers parádés futással megnyerte a női 200 métert, s 21.63 másodperces eredményével megdöntötte a keletnémet Marita Koch 36 éves Európa-csúcsát a pekingi atlétikai világbajnokság pénteki versenynapján.

Atlétikai vb: Madarász 15. lett 20 kilométeres gyaloglásban

Madarász Viktória a 15. helyen végzett 20 kilométeres gyaloglásban a pekingi atlétikai világbajnokságon.

Atlétikai Eb: Madarász egyéni csúcsot gyalogolt 20 km-en

Madarász Viktória kiváló teljesítménnyel, nagy egyéni csúccsal a 12. helyen végzett a női 20 km-es gyaloglásban a zürichi atlétikai Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. Az aranyérmet az orosz Elmira Alembekova szerezte meg.

Atlétikai vb: magyar indulók, este férfi 400 döntő - program

A 20 kilométeres gyaloglásban induló Madarász Viktória és a hétpróbázó Zsivoczky-Farkas Györgyi révén két magyar sportoló érdekelt a moszkvai atlétikai világbajnokság keddi programjában.

Asztalitenisz-vb: Jakabék és Kosibáék párosa is nyert

A Jakab János, Pergel Szandra és a Kosiba Dániel, Madarász Viktória duó is győzött a vegyes párosok főtáblájának első fordulójában, így bejutott a legjobb 64 közé a jövő hétfőig tartó párizsi asztalitenisz-világbajnokságon, amelyen egyes és páros számokban osztanak érmeket.

Atlétika: Rácz egyéni csúccsal ob-győztes és vb-szintes

Rácz Sándor teljesítette a világbajnoki induláshoz szükséges szintet a szombati, gyügyi gyaloglóverseny keretében rendezett 50 kilométeres országos bajnokságon.

Atlétika: a gyalogló Madarász Viktória vb-szintes

A gyalogló Madarász Viktória teljesítette a világbajnoki induláshoz szükséges szintet a Luganóban rendezett 20 kilométeres versenyen.