MTK: akinek 108 NB I-es gól csak egy válogatott meccset ért

Az alföldi Berekfürdőn él a 77 éves Szuromi Antal, az MTK korábbi kiváló támadója, aki a mai napig vegyes érzelmekkel gondol arra, hogy csak egyszer játszhatott a magyar válogatottban.

MTK: profi szerződést kapott a 18 éves ghánai támadó

Afrikai lapértesülés szerint az MTK szerződést kötött a 18 esztendős ghánai labdarúgóval, Clinton Oseivel. A hírt a budapesti klub megerősítette a Nemzeti Sport Online-nak.

NB I: Vass Patrik Zalaegerszegre szerződött – hivatalos

Az NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE bejelentette Vass Patrik szerződtetését. A 27 éves középpályás az MTK-tól igazolt át a zalaiakhoz.

NB II: MK-elődöntőben védett májusban, most Szegedre igazolt

A 24 éves Varga Bence az élvonalba feljutó MTK-tól a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád–GA-hoz szerződött – számolt be róla a klub honlapja.

MTK: a szakmai stáb a Vasas korábbi ügyvezetőjével bővült

Több változást bejelentett a hivatalos honlapján a labdarúgó NB I-be feljutó MTK a szakmai stábot illetően. Játékosmegfigyelőként áll munkába Vancsa Miklós, Hornyák Ádám pedig videoelemző lesz. Közös megegyezéssel távozik viszont Bücs Zsolt pályaedző.

Női foci: az MTK-nál folytatja az FTC válogatott támadója

Diószegi Fanni az MTK női labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását – olvasható a kék-fehérek hivatalos honlapján.

NB I: magyar állampolgár lett az újonc brazil támadója

Kedden letette a magyar állampolgársági esküt Myke Bouard Ramos, az NB I-be feljutó MTK Budapest brazil labdarúgója – adta hírül a fővárosi klub a hivatalos honlapján.

NB I: Bognár István a Paks játékosa lett – hivatalos

A labdarúgó NB I-re készülő Paksi FC a hivatalos honlapján bejelentette Bognár István szerződtetését. Az MTK-tól érkező középpályás három évre szóló megállapodást kötött a tolnai klubbal.

Videó: amikor Pest Krisztián átejtette Illés Bélát és bevarrta 40-ről

A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. 2003-ba megyünk vissza, amikor Pest Krisztián az újonc PMFC-ben csodagólt lőtt a bajnoki címvédő MTK ellen.

NB I: három játékos távozik az MTK-tól – hivatalos

Három játékosa távozását jelentette be a labdarúgó NB I-be visszatérő MTK Budapest hivatalos honlapján: Vass Patrik, Deutsch Bence és Fülöp Noel is máshol folytatja pályafutását.

NB I, NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2020–2021

A 2020–2021-es idény nyári átigazolási időszaka július 1. és szeptember 22. között tart az NB I-ben. Kövesse velünk egész nyáron a változásokat, illetve azt is láthatja, hogy értesüléseink, illetve sajtóhírek szerint kik érkezhetnek a klubokhoz vagy éppen kik távozhatnak tőlük.

NB I: a DVSC-től érkezett védő az MTK-hoz

Az MTK Budapest is bejelentette a DVSC-től érkező Barna Szabolcs szerződtetését, azok után, hogy a debreceni klub tulajdonosa, Szima Gábor beszélt erről a Nemzeti Sportnak adott interjúban.

Videó: amikor egy bácsi kucsmában, a fáról nézte a Speditőr–MTK-t

A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ha egy kupasorozat igazi varázsát akarjuk bemutatni, akkor menjünk vissza 1993 februárjába – Sárándra látogatott az MTK az MK negyeddöntőjében!

MTK: rutinos válogatott kapus a következő nyári szerzemény!

Milan Mijatovics bejelentette, hogy távozik a szófiai Levszkitől és a következő idényben az MTK Budapest labdarúgócsapatában szerepel. A hírt később a magyar csapat is megerősítette.

Juhász Rolandban nincs félelem, csak megnyugvás és boldogság

Tizenegy évesen ült a tévé előtt, és az Egyesült Államokban rendezett világbajnokságot nézve határozta el végérvényesen: márpedig válogatott futballista lesz! Harminchat évesen, megannyi sikeren, no és egy Európa-bajnoki szereplésen túl, visszavonult. Egy csodás karriert lezáró beszélgetés Juhász Rolanddal családról, értékekről, csapatokról, mérföldkövekről és boldogságról.

Videó: amikor Juhász Roland megszerezte első NB I-es gólját – az FTC ellen!

A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 2001 májusáig megyünk vissza az időben – amikor Juhász Roland megszerezte pályafutása első NB I-es gólját, a Ferencváros ellen...

MTK: tíz év után távozik a női csapat egyik oszlopos tagja

Tíz év után távozik az MTK-tól Nagy Lilla, a női labdarúgócsapat hatszoros bajnok, magyar válogatott szélsője – adta hírül a fővárosi klub a hivatalos Facebook-oldalán.

Videó: amikor Détári triplázott; 10 gól és 4 büntető a sártengerben

A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Az 1985–1986-os bajnokságra tekintünk vissza, közeleg Mexikó, a pályán válogatott játékosok sora a tíz gólt hozó Bp. Honvéd–MTK-VM (5–5) találkozón.

Videó: amikor Kenesei bevágta Rüstünek és elhallgattatta a törököket

A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Európai kupamérkőzést idézünk fel: 1999. szeptember 30-án az MTK óriási bravúrt hajtott végre Isztambulban, a duplázó Kenesei Krisztián vezérletével 2–0-ra győzött.

Az utolsó felvonás: Juhász 7339 nap után búcsúzik

A már bajnok ferencvárosiak ellen búcsúzik Juhász Roland, aki még egyszer, utoljára győzni akar (az utolsó fordulóban, Zalaegerszegen ugyanis már nem lép pályára).