Évkönyv: megjelent a Sport 2019

Bemutatták az év sportsikereit összegyűjtő, igényes kivitelű Sport 2019-et, egyúttal aláírták a a kiadványt elkészíttető Magyar Olimpiai Bizottság és az NKM Nemzeti Közművek Zrt. együttműködési megállapodását.

MOB: új etikai bizottság, új arculat a szombati közgyűlésen

Az alapszabály módosítása mellett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati közgyűlésén megválasztották az ötkarikás szervezet etikai bizottságát és bemutatták a Magyar Csapat új arculatát is.

MOB fair play gála: elismerések átadása hat kategóriában

Hat kategóriában osztottak ki fair play díjakat a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) csütörtöki gáláján.

MOB: támogatják a már elnyert budapesti sportesemények megrendezését

A Magyar Olimpiai Bizottság sportolói bizottsága és elnöksége támogatja a már elnyert fővárosi sportesemények megrendezését.

MOB: elutasították a Borkai életjáradékának visszavonásáról szóló javaslatot

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége szerdán paksi ülésén elutasította a Borkai Zsolt olimpiai életjáradékának visszavonásáról szóló javaslatot.

Tatai Tibor – olimpiai bajnokként is az Előre esztergályosa maradt

A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja születésnapos aranyérmeseinket köszöntötte. A birkózó Varga János (80), a labdarúgó Básti István (75) és Nagy László (70) mellett a 75. évét betöltő egykori kenus, Tatai Tibor is részt vett az ünnepségen, majd nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Győr: lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt

„A morális helyzetre való tekintettel” – lemond polgármesteri tisztségéről a MOB korábbi elnöke, az olimpiai bajnok tornász, Borkai Zsolt. A politikus a győriekhez szerdán írt nyílt levelében jelentette be, hogy a győri közgyűlés csütörtöki alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel megválik tisztségétől.

MOB: halottak napi megemlékezés a Farkasréti temetőben

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerdán a Farkasréti temetőben tartotta halottak napi ünnepségét.

MOB: Borkai Zsolt kedd óta nem tagja a szervezetnek

Borkai Zsolt keddtől már nem tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak – közölte a MOB csütörtökön az MTI-vel.

MOB: együttműködési megállapodás a katari bizottsággal

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) kétoldalú együttműködési megállapodást kötött a Katari Olimpiai Bizottsággal, az erről szóló szerződést csütörtökön a két szervezet elnöke, Kulcsár Krisztián és Joaan bin Hamad bin Kalifa al-Tani sejk írta alá Dohában.

Puskás Aréna: szinte az összes szék a helyére került – képek

Már szinte az összes szék a helyére került és a gyep is zöldell a Puskás Arénában, amelyet 2019. november 15-én adnak át – a nyitó mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott Uruguayt fogadja. A kívül és belül is szinte teljesen elkészült stadionban a MOB-iroda tett szakmai látogatást.

Tokió 2020: Kulcsár kiegyezne az idei vb-ken nyert 14 éremmel

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke jövőre Tokióban is kiegyezne azzal a 14 éremmel, amelyet a magyar sportolók olimpiai versenyszámokban az idei világbajnokságokon eddig szereztek. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár kijelentette, Magyarország továbbra is szeretne nagyszabású világversenyeket rendezni.

Videó: csinos olimpikonok formaruhában – ezt fogják viselni Tokióban

A Magyar Olimpia Bizottság sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 3 döntős divatcég közül a Nubu nyert, vagyis ők készíthetik el a magyar csapat formaruháját a 2020-as, tokiói olimpiára. Az NSO Tv is ott járt az eseményen, így megmutatjuk a ruhákat, amelyek eszméletlen jól álltak két olimpikonnak, Karakas Hedvignek és Drávucz Ritának.

Strand világjátékok: megvan a Katarba utazó magyar csapat

Harminckét magyar sportoló vesz részt októberben Katarban az első Strand világjátékokon.

Tokió 2020: ilyenek lehetnek a magyar formaruhák

A Magyar Olimpiai Bizottság hamarosan bemutatja a nyertes pályázatot a 2020-as tokiói olimpia és paralimpia formaruha-pályázatával kapcsolatban. A döntősök fotói már elérhetőek a MOB honlapján, a nyertest pedig majd szeptember 12-én hirdetik ki egy sajtótájékoztató keretein belül.

Kajak-kenu vb: a MOB elnöke elégedett az eredményekkel és a rendezéssel is

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke elégedetten nyilatkozott a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság rendezéséről és a házigazda magyar csapat szerepléséről.

Tokió 2020: a MOB 13 magyar érmet jósol

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) 13 magyar érmet és még 24 pontszerző helyezést prognosztizál a jövő nyári, tokiói olimpián.

MOB: együttműködés az Orosz Olimpiai Bizottsággal

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) együttműködési megállapodást kötött az Orosz Olimpiai Bizottsággal (OKR), az erről szóló szerződést csütörtökön a két szervezet elnöke, Kulcsár Krisztián és Sztanyiszlav Pozdnyakov írta alá.

EJ: „Nem dőlhetünk hátra az olimpiai kvótaszerzést illetően”

Vállalhatónak nevezte a magyar éremtermést a vasárnap zárult minszki Európai Játékokon Vékássy Bálint, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, aki a fehérorosz rendezők munkáját csak dicsérni tudta.