Férfi vízi: „Ha kellek, jövök” – Hosnyánszky a válogatottbeli visszatérésről

Hosnyánszky Norbert, a férfi vízilabda ob I-ben szereplő ZF-Eger 35 éves kiválósága nem tett le végleg arról, hogy visszatérjen a magyar válogatottba.

Férfi vízi Ek: Varga és Hárai jelenléte szükséges, de... – Märcz

Csapategység, akarat, önbizalom – Märcz Tamás szerint főképpen ezek voltak a siker kulcsai a zágrábi Európa-kupán, amelyet a magyar férfi vízilabda-válogatott nyert meg. A szövetségi kapitány a visszatérő Varga Dénes és Hárai Balázs fontos szerepéről is beszélt az NSO Tv-nek, de kiemelte, hogy az Ek-n is több lábon állt a csapat.

Férfi vízi Ek: Nem dimenzionáljuk túl a sikert – Märcz Tamás

Nagy médiaérdeklődés mellett tartott sajtótájékoztatót az Európa-kupa trófeával hazaérkező férfi vízilabda-válogatott. Varga Dénes csapatkapitány elsősorban annak jelentőségét emelte ki, hogy sorozatban teljesített jól az együttes.

Férfi vízi Ek: a magyar válogatott hódította el az Európa-kupát

A magyar férfi vízilabda-válogatott a házigazda Horvátországot 10–8-ra győzte le a férfi vízilabda Európa-kupa döntőjében.

Férfi vízi Ek: a horvátokat is legyőztük, aranyérmes a Märcz-csapat

A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte meg a férfi vízilabda Európa-kupát, mivel a zágrábi döntőben a házigazda horvátok ellen 10–8-ra nyert Märcz Tamás együttese.

Férfi vízi Ek: Märcz szerint az olaszok ellen minden téren fel kell venni a harcot

Könnyed edzéssel hangolt az olaszok elleni Európa-kupa elődöntőre Zágrábban a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a kapitány szerint a helyén kezeli a montenegróiak legyőzését.

Férfi vízi Ek: megvan a Zágrábba utazó magyar keret

Kihirdette az Európa-kupa hétvégi, Zágrábban rendezendő nyolcas döntőjére utazó magyar férfi vízilabda-válogatott keretét Märcz Tamás szövetségi kapitány.

Férfi vízi: a válogatott gyakorolt „szabálykülönlegességeket” is

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint az, hogy hosszabb ideig tudnak együtt készülni, meglátszódik majd a játék minőségén az Európa-kupa hétvégi, Zágrábban rendezendő nyolcas döntőjében.

Férfi vízilabda: húsz játékossal készül Märcz Tamás az Európa-kupára

Húszfős magyar férfi vízilabda-válogatott kezdi meg a felkészülést az Európa-kupa jövő heti nyolcas döntőjére, melyet Zágrábban rendeznek.

Férfi vízi Európa-kupa: a magyar válogatott Montenegró ellen kezd

A magyar férfi vízilabda-válogatott Montenegróval találkozik az Európa-kupa április 5. és 7. közötti nyolcas fináléjának negyeddöntőjében, Zágrábban.

Férfi vízi világliga: Märcz Tamás csapata simán verte Máltát

A magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában simán, 24–8-ra legyőzte Málta legjobbjait.

Férfi vízilabda: két újoncot avathat Märcz Tamás Máltán

Két újoncot avathat a magyar férfi vízilabda-válogatott a Málta elleni világliga-selejtezőn. Märcz Tamás együttese már csoportelső, így a keddi, idegenbeli találkozó tét nélküli.

Férfi vízilabda: Märcz a védelemre koncentrál az oroszok ellen

Az elmúlt néhány napban több változás is történt a magyar férfi vízilabda-válogatott keretében, így Märcz Tamás szövetségi kapitány a rendelkezésére álló rövid időben főleg a védekezés összerakására koncentrál az oroszok elleni keddi világliga-selejtező előtt.

Férfi vízilabda: változás az oroszok elleni keretben

Betegség miatt Zalánki Gergő nem tud a magyar férfi vízilabda-válogatottal tartani, így helyére a Miskolc játékosát, Vadovics Viktort hívta meg Märcz Tamás szövetségi kapitány – olvasható a waterpolo.hu-n.

Vízilabda: sok sérülés befolyásolta Märcz Tamás kerethirdetését

Tizennégy játékost hívott be az oroszok elleni, jövő keddi világliga- és Európa-kupa-selejtezőre készülő keretébe Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Vizes vb: első kalapban a férfi pólóválogatott

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA elkészítette a nyári, kvangdzsui világbajnokság vízilabdatornájának kiemelését, amely szerint a magyar férfiválogatott az első, a női pedig a második kalapba kapott besorolást.

Férfi vízilabda: Német és Sedlmayer is a Märcz-keretben

Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya Német Tonit és Sedlmayer Tamást hívta meg a beteg Mezei Tamás, Zalánki Gergő kettős helyett a keddi, Világliga/Európa Kupa-selejtezőre – adta hírül a hazai szövetség honlapja, a waterpolo.hu.

Férfi vízi: változás a keretben, Vogel sem játszhat Málta ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya betegség miatt nem számíthat Vogel Somára, az FTC kapusára – számolt be róla a waterpolo.hu.

Férfi vízi: tartalékos kerettel készülünk Málta ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős keretét a Málta elleni világliga-selejtezőmeccsre – adta hírül a waterpolo.hu.