Atlétika: Márton Anita bronzot, Rivasz-Tóth ezüstöt nyert

A súlylökő Márton Anita harmadik helyen végzett a dobóatléták Európa-kupájának második napján a szlovákiai Somorján, míg Rivasz-Tóth Norbert ezüstérmes lett gerelyhajításban.

Atlétika: Glasgow-ban visszatért az önbizalmam – Márton Anita

Két arany után bronzérmet szerzett a fedett pályás Európa-bajnokságon a súlylökő Márton Anita, aki hosszú sérülésből visszatérve újra dobogóra állhatott, de a szabadtéri szezonja még mindig tervezés alatt áll.

Atlétikai Eb: Márton Anita bronzérmes lett súlylökésben

Márton Anita címvédőként a harmadik helyen zárt 19 méteres dobásával a női súlylökők között a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.

Atlétika: Márton Anita bejutott a súlylökés döntőjébe

Nem sikerült jól a címvédő Márton Anita selejtezője, de a hetedik helyen így is bejutott a fedett pályás Európa-bajnokság döntőjébe.

Márton Anita: Glasgow-ban szeretnék magamhoz képest jól lökni

A súlylökő Márton Anita harmadik lett utolsó versenyén a glasgow-i fedett pályás Európa-bajnokság előtt, amelyen 2017 után újra címvédőként indul.

Atlétika: Márton Anita 3. lett a düsseldorfi fedett pályás versenyen

Az olimpiai bronzérmes Márton Anita a harmadik helyen végzett súlylökésben a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedett pályás sorozata, a World Indoor Tour záró állomásán, Düsseldorfban.

Atlétika: újra győzött, Márton Anita immár 34-szeres bajnok

Márton Anita 18.42 méteres eredménnyel megnyerte a női súlylökők versengését az atléták fedett pályás országos bajnokságán a BOK Csarnokban.

Atlétika: Szeretnék most is megküzdeni az aranyért – Márton Anita

Fél év kihagyás után egyre jobb formába lendül a súlylökő Márton Anita, aki a március eleji, glasgow-i fedett pályás Európa-bajnokságon kétszeres címvédőként szeretne ismét harcban lenni az aranyéremért.

Atlétika: Márton Anita az idei legjobb eredményét érte el

Idei ötödik versenyén is javítva, a hat kísérletéből ötször 18 méter felett dobva nyert szombaton a súlylökő Márton Anita a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) nyílt viadalán Budapesten.

Atlétika: Márton Anita negyedikként zárt Bostonban

A súlylökő Márton Anita a negyedik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedett pályás versenysorozatának első, bostoni állomásán.

Atlétika: Bostonban indul az IAAF fedett pályás sorozata

Hat állomásból állt idén a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedett pályás versenysorozata.

Atlétika: Márton Anita sérülése után győzelemmel tért vissza

Márton Anita 17.22 méteres eredménnyel nyerte meg a női súlylökők versenyét szombaton, Budapest régió nyílt atlétikai bajnokságán a BOK Csarnokban.

Atlétika: Az álom most valóra válhat – Baji Balázs

Mint arról kedden beszámoltunk, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség Magyarországnak ítélte oda a 2023-as világbajnokság rendezési jogát. Márton Anita és Baji Balázs így foglalta össze érzéseit a döntés után.

Atlétika: jutalmazták az év hazai sportolóit – képek

A Magyar Atlétikai Szövetség idén is megtartotta évzáró gáláját, amelyen jutalmazták az év hazai atlétáit, ezúttal Márton Anitát és Halász Bencét, továbbá edzőiket.

Eb helyett esküvőszervezés és házfelújítás világbajnokunk programjában

Augusztus 6-án kezdődik a szabadtéri atlétikai Európa-bajnokság Berlinben, a sportág első magyar világbajnoka, a fedett pályás vb-aranyérmes súlylökő Márton Anita mindennapjait mégsem a felkészülés hajrája, hanem az óvatos edzés mellett az esküvőszervezés és a házfelújítás tölti ki.

Hosszabbítás: Márton Anitát Berlin helyett Tápé várja

A Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk.

Atlétika: Márton Anita minden versenyét lemondta, az Eb-t is

„Sajnos le kellett mondanom az augusztusi Európa-bajnokságot” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának Márton Anita, aki sérülése miatt már a Gyulai Memorialon sem tudott indulni. Mostanra biztossá vált, hogy a sikeres 2019-es folytatás érdekében a súlylökő a teljes idei szezont kihagyja.

Atlétikai Eb: Márton Anita szerint kevés az esély az indulására

A súlylökő Márton Anita szerint kevés az esély arra, hogy induljon az augusztus 6-án kezdődő berlini atlétikai Európa-bajnokságon, mert elhúzódó sérülése miatt nem tudna megfelelően teljesíteni.

Atlétika: Márton Anitát nem kell műteni, de veszélyben az Eb-je

A világbajnok Márton Anitát nem kell műteni, de veszélyben az Európa-bajnoki indulása, sőt, a teljes idénye is.

Gyulai Memorial: Márton Anita sérülés miatt nem indul

Sérülés miatt nem indul a 8. Gyulai István Memorial–Atlétikai Magyar Nagydíjon a súlylökő Márton Anita, a sportág egyetlen magyar világbajnoka.