Gyulai Memorial: Nguyen egyéni csúccsal harmadik távolban

Nguyen Anasztázia 670 centiméteres egyéni csúccsal a harmadik helyen végzett női távolugrásban, míg Márton Anita 18 méter feletti teljesítménnyel negyedik lett női súlylökésben a székesfehérvári Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.

Atlétika: Márton Anita erősebbnek érzi magát, mint Rióban volt

A súlylökő Márton Anita eredményei kisebb technikai hiba miatt egy ideje elmaradnak a várttól, amire ráment a Gyémánt Liga, de a világbajnokság a fő cél.

Gyémánt Liga: Semenya nyert 800 méteren; Márton Anita 9.

Caster Semenya megnyerte a női 800 méteres síkfutást az atlétika Gyémánt Liga-sorozat stanfordi állomásán. A vasárnap, magyar idő szerint késő este véget érő versenyen a dél-afrikai futó 1:55.70 perces időeredménnyel ért célba.

Atlétika: Márton Anita nem jutott döntőbe Finnországban

A súlylökő Márton Anita nem jutott döntőbe a finnországi Turkuban rendezett a Paavo Nurmi-emlékversenyen.

Atlétika: Márton és Halász is indul a Budapest Openen

Tizenkét ország atlétái indulnak a szombaton és vasárnap sorra kerülő Budapest Open-Schulek Ágoston emlékversenyen, az EAP (Europe Athlétisme Promotion) versenysorozatába tartozó kétnapos viadalon, melynek fővédnöke Tarlós István főpolgármester.

Atlétika: Márton Anita hetedik lett Nankingban

A súlylökő Márton Anita a hetedik helyen végzett a kínai Nankingban rendezett nemzetközi versenyen kedden.

Gyémánt Liga: Márton Anita kilencedik lett Sanghajban

Márton Anita a kilencedik helyen végzett a női súlylökők között Sanghajban, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat második állomásán.

Atlétika: Márton Anita bronzot, Rivasz-Tóth ezüstöt nyert

A súlylökő Márton Anita harmadik helyen végzett a dobóatléták Európa-kupájának második napján a szlovákiai Somorján, míg Rivasz-Tóth Norbert ezüstérmes lett gerelyhajításban.

Atlétika: Glasgow-ban visszatért az önbizalmam – Márton Anita

Két arany után bronzérmet szerzett a fedett pályás Európa-bajnokságon a súlylökő Márton Anita, aki hosszú sérülésből visszatérve újra dobogóra állhatott, de a szabadtéri szezonja még mindig tervezés alatt áll.

Atlétikai Eb: Márton Anita bronzérmes lett súlylökésben

Márton Anita címvédőként a harmadik helyen zárt 19 méteres dobásával a női súlylökők között a glasgow-i fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.

Atlétika: Márton Anita bejutott a súlylökés döntőjébe

Nem sikerült jól a címvédő Márton Anita selejtezője, de a hetedik helyen így is bejutott a fedett pályás Európa-bajnokság döntőjébe.

Márton Anita: Glasgow-ban szeretnék magamhoz képest jól lökni

A súlylökő Márton Anita harmadik lett utolsó versenyén a glasgow-i fedett pályás Európa-bajnokság előtt, amelyen 2017 után újra címvédőként indul.

Atlétika: Márton Anita 3. lett a düsseldorfi fedett pályás versenyen

Az olimpiai bronzérmes Márton Anita a harmadik helyen végzett súlylökésben a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedett pályás sorozata, a World Indoor Tour záró állomásán, Düsseldorfban.

Atlétika: újra győzött, Márton Anita immár 34-szeres bajnok

Márton Anita 18.42 méteres eredménnyel megnyerte a női súlylökők versengését az atléták fedett pályás országos bajnokságán a BOK Csarnokban.

Atlétika: Szeretnék most is megküzdeni az aranyért – Márton Anita

Fél év kihagyás után egyre jobb formába lendül a súlylökő Márton Anita, aki a március eleji, glasgow-i fedett pályás Európa-bajnokságon kétszeres címvédőként szeretne ismét harcban lenni az aranyéremért.

Atlétika: Márton Anita az idei legjobb eredményét érte el

Idei ötödik versenyén is javítva, a hat kísérletéből ötször 18 méter felett dobva nyert szombaton a súlylökő Márton Anita a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) nyílt viadalán Budapesten.

Atlétika: Márton Anita negyedikként zárt Bostonban

A súlylökő Márton Anita a negyedik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedett pályás versenysorozatának első, bostoni állomásán.

Atlétika: Bostonban indul az IAAF fedett pályás sorozata

Hat állomásból állt idén a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedett pályás versenysorozata.

Atlétika: Márton Anita sérülése után győzelemmel tért vissza

Márton Anita 17.22 méteres eredménnyel nyerte meg a női súlylökők versenyét szombaton, Budapest régió nyílt atlétikai bajnokságán a BOK Csarnokban.

Atlétika: Az álom most valóra válhat – Baji Balázs

Mint arról kedden beszámoltunk, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség Magyarországnak ítélte oda a 2023-as világbajnokság rendezési jogát. Márton Anita és Baji Balázs így foglalta össze érzéseit a döntés után.