?>
Öttusa: októberben lehet az ob; még napirenden a vb-rendezés

A Magyar Öttusaszövetség (MÖSZ) szeretné megrendezni a tavasszal elhalasztott felnőtt országos bajnokságot, melyre jelen állás szerint októberben kerülhet sor.

Ökölvívás: Erdei Zsolt lemondott szakmai társelnöki posztjáról

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) elnöksége Bertók Róbertet nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának.

Ökölvívás: megvan a magyar csapat az olimpiai selejtezőtornára

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) kedden közzétette a szombaton Londonban kezdődő európai olimpiai selejtezőtornán szereplő csapat névsorát.

Ökölvívás: megbízott pénzügyi biztos a szövetségnél

Összesen 269 millió forintnyi követelést kell még kifizetnie a Magyar Ökölvívó-szakszövetségnek (MÖSZ) az augusztusi budapesti ifjúsági világbajnokság szervezése kapcsán, ezen kívül hiányzik további 132 millió forint, amelyet más feladatok helyett a vb-re használt fel a szervezet.

Ökölvívás: nem szűnt meg Erdei Zsolt aláírási joga – videó

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) elnökségét nem vonták be az augusztusi ifjúsági világbajnokság szervezésébe, tagjai csak szeptemberben értesültek a több mint 300 millió forintos túlköltekezésről.

Ökölvívás: „Öntsünk tiszta vizet a pohárba” – MÖSZ-közlemény

Amint arról már több ízben is beszámoltunk, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség rendkívül súlyos pénzügyi helyzetbe sodorta magát, elsősorban az augusztus végi ifjúsági világbajnokság túlságosan is fejedelmi megrendezésével. A kialakult helyzettel kapcsolatban vasárnap délelőtt hivatalos közleményt adott ki a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ), amelyet most tartalmi változtatás nélkül közlünk.

Ökölvívás: Erdei a Facebookon reagált a szövetség lépésére

Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) elnöke a Facebook-oldalán reagált arra, hogy a MÖSZ belső vizsgálatot rendelt el a rendkívül súlyos pénzügyi hiány miatt. Az alábbiakban ezt közöljük, tartalmi változtatás nélkül.

Ökölvívás: eljárást indít a szövetség az ifjúsági vb költségvetése miatt

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) eljárást indít az augusztusban a Duna Arénában rendezett ifjúsági világbajnokság költségvetési problémái miatt.

Ökölvívás: az elnökség megvonta Erdei Zsolt aláírási jogát

Rendkívüli elnökségi ülésen vitatta meg a kezelhetetlen hiány okait a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ), de semmilyen döntés nem született.

Maga alá temetheti a hazai ökölvívást a pénzhiány

Miközben tart a pénzügyi vizsgálat, és úgy tűnik, nagy bajban van a Magyar Ökölvívó-szakszövetség, az illetékesek egyelőre hallgatnak.

Ökölvívás: a MÖSZ beszüntette a Papp László Akadémia támogatását

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöksége akadémiáinak átvilágítása alapján a hajdúszoboszlói Papp László Akadémia finanszírozásának megszüntetéséről döntött.

Ökölvívás: a MÖSZ négy akadémiát is létrehoz

Négy akadémiát és nyolcrégiós központot hoz létre a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) a 2020-ig szóló sportágfejlesztési koncepciója szerint, melyhez a szerződést kedden írta alá Csötönyi Sándor, a MÖSZ elnöke az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

Ökölvívás: kijelölték az Eb-re utazó magyar keretet

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöksége kedden elfogadta Kovács László szövetségi kapitány előterjesztését a júniusi minszki Európa-bajnokságra utazó csapatról.

Ökölvívás: két új alelnök a szakszövetségnél

Hajdú János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója és Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere személyében két új alelnököt választott szombaton a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) közgyűlése.