Vb 2018: 3000 forint egy menü – árak a vb-döntőben

Akik az utolsó pillanatban döntöttek úgy, hogy meg szeretnék nézni a világbajnokság döntőjét, mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk.

Oroszország: álomgólokkal megpecsételt álomrajt a vb-n

A házigazda Oroszország győzelmével kezdődött meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokság: a szbornaja már a 12. percben megszerezte a vezetést Szaúd-Arábia ellen, és végül a csereként beálló Gyenyisz Cserisev duplájára építve 5–0-ra le is győzte gyenge játékkal kirukkoló ellenfelét csütörtök kora este a moszkvai Luzsnyiki Stadionban.

Vb 2018: Messi, Lenin és a múmia – így készül Moszkva

Egy nappal a csütörtöki Oroszország–Szaúd-Arábia világbajnoki nyitómeccs előtt még javában folytak a munkálatok a moszkvai Luzsnyiki Stadionban. Lionel Messi fotója is felkerült az egyik falra, a kabalaállatot pedig szokatlan formában kaptuk lencsevégre. Tekintsék meg az előkészületekről kattintott legjobb fotókat galériánkban!

Vb 2018: magyar „elrettentő példával” is készítik a bírókat

Kedden a Luzsnyiki Stadionban tartott sajtótájékoztató keretein belül mutatták be azokat az órákat, amelyeket a játékvezetők fognak használni az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Ezt követően két korábbi kiváló bíró, Massimo Busacca és Pierluigi Collina avatta be a média munkatársait a játékvezetők munkájába, felkészülésébe, valamint a FIFA-szabályok mögötti gondolkodásba.

Vb 2018: teljes káosz a moszkvai stadion megnyitóján

Káosz követte a felújított moszkvai Luzsnyiki Stadion szombati nyitó mérkőzését, amelyen az előző világbajnokságon ezüstérmes argentinok 1–0-ra legyőzték a jövő évi vb-házigazda orosz csapatot.

Vb 2018: itt lesz a döntő, befejezték a rekonstrukciót – képek

Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester kedden bejelentette: véget ért a jövő évi labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzésének és döntőjének otthont adó Luzsnyiki Stadion rekonstrukciója.

Vb 2018: a Luzsnyiki Stadion rekonstrukciója 350 millió euró

Háromszázötven millió euróba (111 milliárd forint) kerül a 2018-as oroszországi futball-világbajnokság fináléjának otthont adó Luzsnyiki Stadion teljes felújítása.

Atlétikai vb: érdektelenség és kongó lelátó Moszkvában

Kínos érdektelenségben zajlott le a moszkvai atlétikai világbajnokság hétfő délelőtti programja, a Luzsnyiki Stadion kongott az ürességtől, amit több hírügynökség is kiemelt a beszámolójában.

El: visszatér az elveszített BL-döntő helyszínére a Chelsea

A moszkvai Luzsnyiki Stadionban rendezik meg a Chelsea–Rubin Kazany labdarúgó Európa-liga-negyeddöntő visszavágóját – adta hírül hivatalos közleményben az európai szövetség (UEFA). Az orosz együttes pályája alkalmatlan a mérkőzés megrendezésére, ezért döntött úgy az UEFA, hogy inkább a fővárosba viszi a találkozót.

Vb 2018: a moszkvai Luzsnyikiban lesz a döntő és a nyitó meccs

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága a helyi szervezőbizottsággal egyeztetve a moszkvai Luzsnyiki Stadiont nevezte meg a 2018-as oroszországi világbajnokság döntőjének helyszínéül.

Ma mindenki erre a labdára figyel: este jön az MU–Chelsea!

Ma este Moszkvára figyel egész Európa. BL-döntő lesz. Anglia már napok óta az orosz főváros „bűvkörében” él, boldog-boldogtalan elmondja, mit vár a meccstől, ki az esélyes, mi lenne a helyes taktika. Este 20.45-től még tovább szűkül a figyelem: onnantól kezdve kizárólag a Manchester United és a Chelsea játékosai lesznek főszerepben.

Bajnokok Ligája: új gyepszőnyeg a Luzsnyiki Stadionban

Vasárnap kezdik lefektetni az új, természetes gyepszőnyeget a moszkvai Luzsnyiki Stadionban, a labdarúgó Bajnokok Ligája május 21-i döntőjének helyszínén.

UEFA-kupa: a Marseille továbblépett a Szpartak ellen

A Marseille bejutott a legjobb 16 közé az UEFA-kupában, a Szpartak Moszkvát verték ki a kikötővárosiak 3-2-es összesítéssel.