EJ: a pályakerékpáros Lovassy 12. omniumban

A pályakerékpáros Lovassy Krisztián a 12. helyen végzett omniumban a minszki Európai Játékokon.

Európai Játékok: Lovassy a 11. helyen zárt scratch-ben

Lovassy Krisztián értékes tapasztalatokat szerzett scratch-ben a fő száma előtt a minszki Európai Játékokon.

Tour de Hongrie: Lovassy öröme a félszakaszon, 2016 után magyar etapsiker

A versenyen a magyar válogatott színeiben tekerő országúti olimpikon, pályán Eb-ezüstérmes klasszisunk, Lovassy Krisztián centiméterekkel előzte meg lengyel vetélytársát a tiszafüredi sprintbefutóban, a rövid, „B” jelű alföldi félszakaszon a cseh Alois Kankovsky örülhetett.

Kerékpár: Lovassy 23., Szalontay 21. a pálya-vb-n

Lovassy Krisztián a 23. helyen végzett az omnium versenyszámban a lengyelországi Pruszkówban zajló pályakerékpáros világbajnokság szombati napján. A nap másik magyar résztvevője, Szalontay Sándor sprintben a selejtezőből továbbjutott, a 16 közé jutásért viszont az első párban kikapott és a 21. helyen zárt.

Kerékpár: Lovassy Krisztián 22. lett scratchben a vb-n

Lovassy Krisztián a 22. helyen végzett scratchben a lengyelországi Pruszkówban zajló pályakerékpáros-világbajnokság csütörtöki napján.

Tour de Hongrie: Lovassy a szakaszgyőzelemre koncentrál

Egy szakaszgyőzelem megszerzésére koncentrál Lovassy Krisztián a vasárnapig tartó Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen.

Kerékpár Eb: Fejben kellene a gondokat megtalálnom – Lovassy

Lovassy Krisztián szerint elsősorban fejben kellene megtalálnia a gondokat, amelyek miatt a várakozásoknál gyengébben szerepelt a glasgow-i kerékpáros Európa-bajnokságon.

Kerékpár Eb: Lovassy Krisztián 16. lett omniumban

Lovassy Krisztián 16. helyen végzett omniumban a Glasgow-ban zajló multisport Európa-bajnokság pályakerékpáros versenyeinek szombati napján.

Kerékpár Eb: Lovassy Krisztián 18. lett scratch-ben

Az előző Európa-bajnokságon ezüstérmes Lovassy Krisztián a 18. helyen végzett scratch-ben a Glasgow-ban zajló kerékpáros kontinensviadal pályaversenyeinek pénteki napján.

Kerékpár: kontinentális csapat alakult Kőbányán

Újabb magyar kontinentális kerékpárcsapat alakult, a Kőbánya Cycling Team élversenyzője az Európa-bajnoki ezüstérmes Lovassy Krisztián lesz, rajta kívül két norvég és három olasz bringást is szerződtettek.

Pályakerékpáros-vb: Lovassy 17. a pontversenyben

Lovassy Krisztián a 17. helyen végzett a pénteki pontversenyben az apeldoorni pályakerékpáros-világbajnokságon.

Pályakerékpáros-vb: Lovassy 14. scratchben

Lovassy Krisztián a 14. helyen végzett scratchben az apeldoorni pályakerékpáros-világbajnokság csütörtöki versenynapján.

Pályakerékpáros-vb: Reménykedem a dobogóban – Lovassy

Lovassy Krisztián éremben reménykedik, de már az első öt közé kerülésnek is örülne az apeldoorni pályakerékpáros-világbajnokság szerdán kezdődő versenyein.

Kerékpár: Lovassy biztos vb-résztvevőnek tekinthető

Lovassy Krisztián a pályakerékpárosok scratch szakágában a vk-pontversenyben ötödik lett, a világranglistán pedig a negyedik helyen áll, így a világbajnoki szereplése már biztosnak tekinthető.

Kerékpár: Peák, Lovassy és Parti 2017 legjobbjai között

Az országútiak között Peák Barnabás, a pályaversenyzőknél Lovassy Krisztián érdemelte ki a 2017 legjobb férfi kerékpárosának járó díjat. A nőknél országúton Király Mónika, pályán Kercsó-Magos Zsuzsanna, a hegyikerékpárosok között pedig az előző esztendőhöz hasonlóan Parti András és Benkó Barbara bizonyult a legjobbnak.

Pályakerékpáros Eb: Lovassy hatodik a pontversenyben

Lovassy Krisztián hatodikként zárta a pontversenyt a Berlinben zajló pályakerékpáros Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Lovassy Krisztián: „Csupán egy méterre voltam a győzelemtől”

Lovassy Krisztián karnyújtásnyi távolságra volt az Európa-bajnoki címtől, s bosszantja, hogy nem sikerült megszereznie. A 60 körös scratch versenyszámban kiharcolt Európa-bajnoki ezüstje így is a magyar pályakerékpározás egyik legjobb eredménye.

Pályakerékpáros Eb: Lovassy tizedik, Szalontay nem jutott a 16 közé

Lovassy Krisztián tizedik lett omniumban a Berlinben zajló pályakerékpáros Európa-bajnokságon pénteken, míg Szalontay Sándor az első párharcát elvesztve nem jutott a 16 közé sprintben.

Pályakerékpáros Eb: „Vártam magamtól a jó eredményt, de…”

Jó eredményt várt, de dobogóra nem számított Lovassy Krisztián, aki ezüstérmet nyert scratchben a Berlinben zajló pályakerékpáros Európa-bajnokságon csütörtök este.

Pályakerékpáros Eb: Lovassy ezüstérmes scratchben

Lovassy Krisztián ezüstérmet nyert scratchben a Berlinben zajló pályakerékpáros Európa-bajnokság csütörtöki napján.