?>
Tenisz: Balázs Attila megverte a világranglista 52. helyezettjét

Balázs Attila győzelemmel mutatkozott be az argentínai Córdobában zajló salakpályás tenisztorna hétfői nyitó napján.

Tenisz: Fucsovics 106 perc alatt jutott a 16 közé Bécsben

A Bécsben zajló, közel 2.5 millió euró összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna első fordulójában Fucsovics Márton két szettben felülmúlta az olasz Lorenzo Sonegót, és bejutott a legjobb 16 közé.

Tenisz: nyolc között a 2016-os győztes Winston-Salemben

A 2016-ban győztes Pablo Carreno Busta a legjobb nyolc közé jutott az egyesült államokbeli Winston-Salemben zajló kemény pályás férfi tenisztornán.

Tenisz: Sonego nyolc meccslabdát hárítva jutott tovább

Az olasz Lorenzo Sonego nyolc mérkőzéslabdát hárítva jutott tovább hétfőn az 586 ezer euró (192 millió forint) összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztorna első fordulójából.

Tenisz: Plísková nyerte meg a döntőt, két férfi „elsőbálozó”

A nőknél Karolína Plísková diadalát hozta az eastbourne-i füves pályás tenisztorna: a cseh játékos a szombati döntőben két játszmában legyőzte a német Angelique Kerbert.

Tenisz: Fucsovics maratoni meccsen, 10–8-as rövidítésben nyert

A világranglistán 35. helyen álló Fucsovics Márton óriási küzdelemben, valamivel több mint háromórás meccsen 7:5, 4:6, 7:6 (10–8)-ra legyőzte a döntő szettben már 5:3-re is vezető olasz Lorenzo Sonegót (69.).

Tenisz: továbbra is gödörben van Balázs Attila

Balázs Attila 6:2, 3:6, 6:3-ra kikapott a hazai környezetben játszó Lorenzo Sonegótól az olaszországi Cordenonsban zajló salakpályás teniszverseny első fordulójában.