Litvánia: remek formában várja az El-selejtezőt a Honvéd ellenfele

A Zalgiris Vilnius nagyot fordítva 2–1-re legyőzte az FK Riteriait a litván élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, ezzel sorozatban ötödik sikerét könyvelhette el.

Litvánia: sorozatban negyedik meccsén nyert a Honvéd El-ellenfele

A Zalgiris Vilnius 2–0-ra legyőzte a Panevezyst a litván élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, ezzel sorozatban negyedik győzelmét könyvelhette el.

Eb 2020, B-csoport: Ukrajna már nyolc ponttal a portugálok előtt

Az ukrán labdarúgó-válogatott hazai környezetben 1–0-ra legyőzte Luxemburgot az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában, ezzel megszilárdította vezető pozícióját a csoport élén.

Eb 2020, B-csoport: Ukrajna kiütötte Szerbiát

Ukrajna 5–0-ra legyőzte Szerbiát a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának B-csoportjában. A másik pénteki mérkőzésen Litvánia 1–1-es döntetlent játszott Luxemburggal. 

Hoki-vb: a csapat megköszönte a szurkolóknak a támogatást – galéria

A Litvánia felett aratott 4–1-es győzelem után megejtette éves látogatását a világbajnokság szurkolói zónájában a magyar férfiválogatott, hogy megköszönje a Nur-Szultanba is elzarándokoló drukkerek fáradhatatlan támogatását.

Jégkorong-vb: Majoross elárulta, mi volt a siker titka

Harmadik mérkőzésén végre nyert a magyar válogatott a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon, méghozzá sok lőtt góllal és csak egy kapottal – ráadásul vitatható kiállítás után kaptuk –, általánosságban jól hokiztunk, azaz beváltak a sormódosítások és javult a formánk. Megbízott szövetségi kapitányunk, Majoross Gergely sok mindennel elégedett lehetett a Litvánia elleni 4–1 után.

Jégkorong-vb: „Ott van Kopitar, de nekünk is van Bartalisunk, Hárink”

Mint ismert, a magyar férfi jégkorong-válogatott 4–1-re legyőzte Litvániát a Kazahsztánban zajló divízió 1/A világbajnokságon. Így értékelték a mérkőzést a magyar játékosok:

Jégkorong-vb: háromgólos győzelem Litvánia ellen

Győzelemmel folytatta szereplését a magyar férfi jégkorong-válogatott a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon. A szünnap után jó játékkal fölényes, háromgólos sikert aratott Litvánia felett, pénteken jöhet Szlovénia.

Litvánia nem jelentett akadályt, megvan az első győzelem

Biztos győzelemmel folytatta szereplését a divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon a magyar férfiválogatott, amely Litvánia ellen négy góllal győzött. Ezzel megvan az első rendes játékidős győzelem, vele három pont, azaz kissé megnyugodhatunk, de nem nagyon, mert a mai Fehéroroszország–Szlovénia és Kazahsztán–Dél-Korea rangadók is alakítanak majd a táblázaton, holnap pedig Szlovéniával játszunk. A kedvünk azonban vitathatatlanul jobb.

Felkészülés: csoportellenfelünk nem bírt Litvániával

A magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Azerbajdzsán felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott Litvániával Bakiban.

Eurofutball: a Vidi korábbi játékosa lett hazája kapitánya

Valdas Urbonas lett a litván válogatott szövetségi kapitánya – számolt be róla a balti állam labdarúgó-szövetségének honlapja.

Eurofoci: ezrek rohantak a pályára Svédországban – bajnokavatások

Az elmúlt héten több, tavaszi-őszi rendszerű európai, élvonalbeli bajnokságban is bajnokot avattak, így Svédországban, Norvégiában, Észtországban és Litvániában is.

NL: Románia Litvániában, Szerbia Montenegróban nyert

Izrael hátrányból nyert Skócia ellen a Nemzetek Ligája C-divíziójának 1. csoportjában, míg a 4. csoportban Románia Litvániában, Szerbia Montenegróban diadalmaskodott. A D-ligában Azerbajdzsán simán nyert Feröeren, míg Koszovó legyőzte Máltát.

U17: „Marco Rossi megemlített? Ezt nem tudom feldolgozni...”

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Eb-selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra megverték Litvániát. A találkozón ott volt Marco Rossi szövetségi kapitány is, akivel az NSO Tv stábja beszélgetett. Az olasz szakember három fiatalt is kiemelt, köztük az első gól szerzőjét, Komáromi Györgyöt, akivel mi közöltük a hírt...

U17-es Eb-selejtező: Jellemző rám – Komáromi a „robbenes” góljáról

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Európa-bajnoki selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra megverték Litvániát. A találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edzővel és három játékossal is beszélgetett az NSO Tv stábja. Komáromi György mesélt „robbenes” góljáról, Hegyi Krisztián kapustól pedig megtudtuk, miért verte a felső lécet a litván büntető előtt.

U17-es Eb-selejtező: hármat rúgtunk a litvánoknak

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Európa-bajnoki selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra legyűrték Litvániát.

U17-es Eb-selejtező: esélyt sem kaptak a litvánok, sima magyar győzelem

A hazánkban zajló U17-es Európa-bajnoki selejtező 9. csoportjának 2. fordulójában a magyar válogatott Litvánia hasonló korosztályú válogatottjával találkozott Telkiben és aratott 3–0-s győzelmet. Miután a csoport másik meccsén Románia 2–0-s hátrányból felállva pontot mentett és 2–2-t játszott Szerbiával, így az utolsó forduló előtt a magyar válogatott áll a csoport élén.

NL: győzelemmel kezdtek a skótok, iksz a szerb–román meccs

A Nemzetek Ligája C-divíziójának 1. csoportjában Skócia 2–0-ra legyőzte Albániát, míg a 4. csoportban a szerbek ikszeltek a románokkal, Montenegró megverte Litvániát.