Felkészülés: csoportellenfelünk nem bírt Litvániával

A magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Azerbajdzsán felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott Litvániával Bakiban.

Eurofutball: a Vidi korábbi játékosa lett hazája kapitánya

Valdas Urbonas lett a litván válogatott szövetségi kapitánya – számolt be róla a balti állam labdarúgó-szövetségének honlapja.

Eurofoci: ezrek rohantak a pályára Svédországban – bajnokavatások

Az elmúlt héten több, tavaszi-őszi rendszerű európai, élvonalbeli bajnokságban is bajnokot avattak, így Svédországban, Norvégiában, Észtországban és Litvániában is.

NL: Románia Litvániában, Szerbia Montenegróban nyert

Izrael hátrányból nyert Skócia ellen a Nemzetek Ligája C-divíziójának 1. csoportjában, míg a 4. csoportban Románia Litvániában, Szerbia Montenegróban diadalmaskodott. A D-ligában Azerbajdzsán simán nyert Feröeren, míg Koszovó legyőzte Máltát.

U17: „Marco Rossi megemlített? Ezt nem tudom feldolgozni...”

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Eb-selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra megverték Litvániát. A találkozón ott volt Marco Rossi szövetségi kapitány is, akivel az NSO Tv stábja beszélgetett. Az olasz szakember három fiatalt is kiemelt, köztük az első gól szerzőjét, Komáromi Györgyöt, akivel mi közöltük a hírt...

U17-es Eb-selejtező: Jellemző rám – Komáromi a „robbenes” góljáról

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Európa-bajnoki selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra megverték Litvániát. A találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edzővel és három játékossal is beszélgetett az NSO Tv stábja. Komáromi György mesélt „robbenes” góljáról, Hegyi Krisztián kapustól pedig megtudtuk, miért verte a felső lécet a litván büntető előtt.

U17-es Eb-selejtező: hármat rúgtunk a litvánoknak

A Románia elleni, gól nélküli döntetlen után győzelemmel folytatta az U17-es Európa-bajnoki selejtezőt a magyar válogatott: a mieink Telkiben 3–0-ra legyűrték Litvániát.

U17-es Eb-selejtező: esélyt sem kaptak a litvánok, sima magyar győzelem

A hazánkban zajló U17-es Európa-bajnoki selejtező 9. csoportjának 2. fordulójában a magyar válogatott Litvánia hasonló korosztályú válogatottjával találkozott Telkiben és aratott 3–0-s győzelmet. Miután a csoport másik meccsén Románia 2–0-s hátrányból felállva pontot mentett és 2–2-t játszott Szerbiával, így az utolsó forduló előtt a magyar válogatott áll a csoport élén.

NL: győzelemmel kezdtek a skótok, iksz a szerb–román meccs

A Nemzetek Ligája C-divíziójának 1. csoportjában Skócia 2–0-ra legyőzte Albániát, míg a 4. csoportban a szerbek ikszeltek a románokkal, Montenegró megverte Litvániát.

Férfi kosár: A küzdést, az akaratot senki sem vitathatja el – Ivkovics

Bár utolsó csoportmérkőzésén 73–50-es vereséget szenvedett a magyar férfi kosárlabda-válogatott az NBA-játékosokkal felálló Litvániától, a világbajnoki selejtező második csoportkörébe jutást már korábban kiharcolta. A litvánok elleni meccsről és az első kör tapasztalairól Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány és Benke Szilárd beszélt az NSO Tv-nek.

Férfi kosár: hazai vereséggel zárta a vb-selejtezőt a magyar válogatott

Utolsó csoportmérkőzésén 73–50-es vereséget szenvedett a magyar férfi kosárlabda-válogatott Litvániától a világbajnoki selejtezők C-csoportjában.

Vb 2018: Lewandowski-dupla, négyessel hangoltak a lengyelek

A lengyel labdarúgó-válogatott a világbajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésén 4–0-ra megverte Litvániát Varsóban. A hazaiaknál Robert Lewandowski duplázott.

Férfi kosár vb-sel.: szoros csatát vívtunk a vb-negyedikkel

A magyar férfi kosárlabda-válogatott szoros mérkőzésen 80–75-re kikapott Litvánia vendégeként péntek este Klaipedában, a férfi világbajnokság európai selejtezőjének C-csoportjában. Bobory Balázs jelenti Klaipedából.

Férfi kosár vb-sel.: csend van, de lesz-e vihar Litvániában?

Magyar idő szerint 18.45-kor kezdi soros világbajnoki selejtezőmérkőzését Litvániában a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A mieink délelőtt edzettek az impozáns klaipedai sportcsarnokban és koncentráltan készülődnek az esti mérkőzésre.

Női kosár Eb-sel.: „Mély gödörből jöttünk vissza, végig hittünk a sikerben”

A harmadik negyedben tizenhat ponttal is vezetett a magyar női kosárlabda-válogatott a litvánok ellen a miskolci Európa-bajnoki selejtezőn, az utolsó másodpercekben azonban hatalmasat kellett küzdenie azért, hogy nyerjen 78–76-ra. A végletekig kiélezett meccs után Székely Norbert szövetségi kapitány és Raksányi Krisztina, a csapat kapitánya beszélt az NSO Tv-nek arról, honnan merítettek erőt a fordításra, mi törte meg a lendületet, és megelégszenek-e a csoport második helyével.

NEMZETEK LIGÁJA – A MAGYAROK LIGÁJÁNAK (C) ADATBANKJA

Íme, ez történt eddig a labdarúgó Nemzetek Ligája (2018–2019) harmadik vonalában (C-liga)! A 2018. őszi csoportkörből Finnország, Norvégia, Skócia és Szerbia csoportelsőként feljutott a B-ligába, illetve kivívta a jogot a részvételre a 2020. tavaszi Eb-playoffban. Magyarország a csoportja második helyén végzett, és megőrizte az esélyt arra, hogy – sikertelen Eb-selejtezős szereplés esetén, létszámfeltöltés révén – szintén részt vegyen a négy Eb-kvótáért zajló playoffban. A C-ligából Észtország, Litvánia, Szlovénia és legrosszabb csoportharmadikként Ciprus esett ki a D-ligába.

Kép: a Wikipedia-oldala alapján szerződtették, hiba volt…

A litván másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Panevezys szerződtette Barkley Miguel Panzót. Legyünk őszinték, ettől a hírtől kevesen pattannak fel izgalmukban a székből. A transzfer körülményei miatt azonban már rögtön érdekesebb a történet…