Bp. Honvéd: a volt Real Madrid-játékos is képben, két újpesti mellett

A Honvéd labdarúgócsapatának középpályása, Gazdag Dániel szerint leginkább a kupamérkőzésekre kell hangsúlyt fektetniük, aranyérmet szeretnének nyerni. Közben szerződtetheti a korábban a Real Madridban és a Ferencvárosban is szereplő védőt, David Mateost.

Újpest: Litauszki szerint kell néhány nap, hogy megszokják az új rendet

Újpesten kedden lázmérés és extra fertőtlenítés mellett kezdték meg a felkészülést a labdarúgó NB I folytatására. A fővárosi együttes csapatkapitánya, Litauszki Róbert a klub hivatalos honlapjának beszélt a tapasztalatokról.

Újpest: Zsótér Donát elismerte a Vasas érdeklődését

A Nemzeti Sport Online már januárban jelezte, hogy több újpesti játékos, köztük Zsótér Donát is szerepel az NB II-es Vasas kiszemeltjei között. A középpályás most elismerte az angyalföldi érdeklődést.

Újpest: az idény végéig biztosan kitartanak Vignjevics mellett

Berta Csaba, az Újpest ügyvezető igazgatója nem képességbeli hiányosságokban látja a mély hullámvölgy okait, és – az etikai kódex betartása mellett – nem bánja, ha a játékosok olykor nem sablonnyilatkozatokat adnak.

Videó: „Hétről hétre ezt a sz*rt hozzuk” – kiakadt Litauszki

Mint arról korábban beszámoltunk, az Újpest 1–0-ra kikapott a Mol Fehérvártól, így kiesett a Magyar Kupából. A mérkőzést követően az újpestiek csapatkapitánya, Litauszki Róbert nyilatkozott – feldúltan.

NB I: A futball úgy működik, hogy kellenek hozzá szurkolók is – Litauszki

Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 18. fordulójában a Mol Fehérvár FC 1–0-ra legyőzte az Újpestet. A mérkőzés után a két csapatkapitány, Litauszki Róbert és Juhász Roland nyilatkozott az NSO Tv-nek.

Újpest: újabb két játékosért jelentkezhet be a Vasas

Az NB II-es Vasas labdarúgócsapata Feczesin Róbert személyében egy játékost már szerződtetett a télen Újpestről, és az angyalföldiek a hírek szerint újabb két labdarúgót is kiszemeltek a liláktól.

NB II: újabb játékos szerződhet Újpestről a Vasashoz

Feczesin Róbert után újabb labdarúgó szerződhet Újpestről az NB II-ben szereplő Vasashoz. A Nemzeti Sport értesülései szerint az újpestiek csapatkapitánya, Litauszki Róbert is a piros-kékekhez tart.

Újpest: „A pályán a legkisebb a különbség a Fradi, Fehérvár párossal szemben”

Idénynyitó sajtóbeszélgetést szervezett az Újpest FC, melyen Berta Csaba ügyvezető, a betegség miatt hiányzó Nebojsa Vignjevicset helyettesítő Víg Péter pályaedző, a csapatból Banai Dávid és Litauszki Róbert csapatkapitány, valamint az új mezszponzor, illetve a Top4Football magyarországi képviselői vettek részt.

Újpest: Zsótér és Szankovics külön munkára kényszerül

Az Újpest FC hivatalos honlapja szokás szerint összesítő hírben számolt be arról, hol tart sérült labdarúgóinak felépülése. Nézzük!

Újpest: rémálomba fordult Litauszkiék külföldi nyaralása

Litauszki Róbert, az Újpest labdarúgója a klubhonlapnak adott interjúban mesélt arról, hogy nagyon nehéz időszakon van túl: ciprusi nyaralásuk vége felé a kislánya olyan fertőzést szedett össze, amely agyvelőgyulladáshoz vezetett.

NB I: öt ferencvárosi játékos a Nemzeti Sport álomcsapatában

Fiatal és idősebb, magyar és külföldi is bekerült a Nemzeti Sport osztályzatai alapján összeálló NB I-es álomtizenegybe, amelyben a bajnok Ferencváros öt labdarúgója, így az idény legjobbja, Fernando Gorriarán is helyet kapott.

Litauszki Róbert: Bevallhatjuk, szorítunk a Ferencvárosnak

Ismét megméretné magát a nemzetközi kupaporondon az Újpest FC labdarúgócsapata, amely szurkol, hogy a Debrecen pontokat veszítsen az Üllői úton.

Újpest: Apósom fradista, sokáig fel sem mehettem a lakásába – Litauszki

2004 óta az tartozik az Újpest FC kötelékébe, 2010 óta egy rövid lengyelországi kitérőt leszámítva a felnőttcsapat tagja. Litauszki Róbert mára már a lila-fehér együttes csapatkapitánya. A Cat Caféban beszélgettünk vele: mesélt nekünk a gyerekkoráról, arról, hogy milyen édesapa, illetve megosztotta velünk a történetét annak, ahogy a ferencvárosi szurkoló apósa fogadta, miután megtudta, hogy az Újpest játékosa... Ha további részletekre kíváncsi a védővel kapcsolatban, keresse a Nemzeti Sport pénteki számát!

Újpest: „Bödével nem foglalkozunk, elég, ha a Fradinál feszültséget szül a neve”

Az Újpest FC a Ferencváros elleni szombati derbi előtt sajtóbeszélgetést rendezett, amelyen az NSO Tv stábja Litauszki Róbertet kapta mikrofonvégre. A lila-fehérek csapatkapitánya beszélt a Ferencváros új igazolásairól, Böde Dániel helyzetéről, illetve arról, hogy Lengyelországban nemcsak a derbiknek van hasonló felvezetése. Az ottani rangadók színvonaláról is szerettük volna megkérdezni...

Újpest–FTC: Az ország legnagyobb tábora minket segít – Litauszki

Az Újpest FC a Ferencváros elleni szombati derbi előtt sajtóbeszélgetést rendezett, amelyen Berta Csaba ügyvezetőt és Litauszki Róbert csapatkapitányt kérdezhették a résztvevők.

FTC–Újpest: Fel kell állnunk ebből a sz.rból – Litauszki

A Ferencváros Davide Lanzafame góljával megnyerte az Újpest elleni derbit, közel 21 ezer néző előtt, hazai pályán, a labdarúgó NB I 9. fordulójának nagy rangadóján. A mérkőzés után Bőle Lukáccsal és Litauszki Róberttel beszélgetett az NSO Tv stábja.