Női vízi Eb: „Beledöglöttünk a vízbe, fantasztikusat játszott mindenki!”

Elképesztő izgalmak és rendkívül jó második félidő után szerezte meg a magyar női vízilabda-válogatott a bronzérmet a budapesti Európa-bajnokságon. A hollandok 10–8-as legyőzése után Gangl Edina, Keszthelyi-Nagy Rita és Leimeter Dóra értékelt az NSO Tv-nek. 

Női vízi Eb: Kemény másfél óránk van siratni magunkat – Vályi

Bár négygólos hátránynál őrült hajrába kezdett a magyar női vízilabda-válogatott, 11–10-re alulmaradt a spanyolokkal szemben a budapesti Európa-bajnokság elődöntőjében. Leimeter Dóra és Vályi Vanda is könnyes szemmel nyilatkozott az NSO Tv-nek, és Bíró Attila is beszélt a vereség okairól. 

Női vízi Eb: „Jönnek a nehezebb meccsek, úgyhogy számítunk a szurkolókra”

Hatalmas különbséggel, könnyedén nyerte meg második csoportmeccsét válogatottunk a szerény képességű szlovákok ellen. A találkozó után Vályi Vandával, Leimeter Dórával és Bíró Attila szövetségi kapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női vízilabda ob I: két kulcsjátékosával hosszabbított a BVSC

A BVSC-Zugló női vízilabdacsapatának két kulcsjátékosa, Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra is 2022-ig meghosszabbította a szerződését.

Vizes vb: „Azt vettük észre, egyszer csak elkezdtünk zuhanni”

Mint beszámoltunk róla, a vizes világbajnokságon szereplő magyar női vízilabda-válogatott tagjai is ott voltak abban az éjszakai klubban, ahol beomlott a galéria, és emiatt két dél-koreai állampolgár az életét vesztette. A játékosok az esetről elmondták, a gyors reakciójuk és egymás kisegítése is kellett ahhoz, hogy ne essen semmi bajuk, és még a pánik kitörése előtt elhagyják a szórakozóhelyet.

Vizes vb: Nem volt időnk szomorkodni az orosz meccs után – Szilágyi Dorottya

A kvangdzsui vizes világbajnokságon 17–6-ra győzött Új-Zéland ellen a magyar női vízilabda-válogatott. Szilágyi Dorottya, a magyar csapat szélsője a Nemzeti Sportnak beszélt az önbizalom növelő sikerről, az oroszoktól elszenvedett vereségről, valamint az olaszok elleni folytatásról.

Vizes vb: „Mindenkinek ki kell hoznia magából a maximumot”

Már a kvangdzsui vizes világbajnokság helyszínén edzett a női vízilabda-válogatott. A balkezes Leimeter Dórának eddig minden tetszik, amit látott, és nem köti éremhez a jó szereplést.

Rio 2016: Bíró Attila kijelölte a 18 fős női vízilabdakeretet

Bíró Attila szövetségi kapitány kijelölte a női vízilabda-válogatott riói olimpiáért küzdő 18 fős keretét. A szűkítésnek a dunaújvárosi Gurisatti Gréta és a BVSC balkezese, Leimeter Dóra esett áldozatul – számolt be róla a waterpolo.hu.