Női vízilabda ob I: két kulcsjátékosával hosszabbított a BVSC

A BVSC-Zugló női vízilabdacsapatának két kulcsjátékosa, Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra is 2022-ig meghosszabbította a szerződését.

Vizes vb: „Azt vettük észre, egyszer csak elkezdtünk zuhanni”

Mint beszámoltunk róla, a vizes világbajnokságon szereplő magyar női vízilabda-válogatott tagjai is ott voltak abban az éjszakai klubban, ahol beomlott a galéria, és emiatt két dél-koreai állampolgár az életét vesztette. A játékosok az esetről elmondták, a gyors reakciójuk és egymás kisegítése is kellett ahhoz, hogy ne essen semmi bajuk, és még a pánik kitörése előtt elhagyják a szórakozóhelyet.

Vizes vb: Nem volt időnk szomorkodni az orosz meccs után – Szilágyi Dorottya

A kvangdzsui vizes világbajnokságon 17–6-ra győzött Új-Zéland ellen a magyar női vízilabda-válogatott. Szilágyi Dorottya, a magyar csapat szélsője a Nemzeti Sportnak beszélt az önbizalom növelő sikerről, az oroszoktól elszenvedett vereségről, valamint az olaszok elleni folytatásról.

Vizes vb: „Mindenkinek ki kell hoznia magából a maximumot”

Már a kvangdzsui vizes világbajnokság helyszínén edzett a női vízilabda-válogatott. A balkezes Leimeter Dórának eddig minden tetszik, amit látott, és nem köti éremhez a jó szereplést.

Rio 2016: Bíró Attila kijelölte a 18 fős női vízilabdakeretet

Bíró Attila szövetségi kapitány kijelölte a női vízilabda-válogatott riói olimpiáért küzdő 18 fős keretét. A szűkítésnek a dunaújvárosi Gurisatti Gréta és a BVSC balkezese, Leimeter Dóra esett áldozatul – számolt be róla a waterpolo.hu.