NBA: a Lakers exsztárja műpénisszel verte át a drogellenőröket

Lamar Odom, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers korábbi játékosa önéletrajzi könyvében elárulta, annak idején műpénisz segítségével verte át a drogellenőröket.

NBA: 12 agyvérzést és 6 szívrohamot élt túl a kétszeres bajnok

Saját bevallása szerint 12 agyvérzése és hat szívrohama volt négynapos kómája alatt 2015-ben Lamar Odomnak, aki két bajnoki címet nyert az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakersszel.

NBA: Odom felépült, és felfedte legféltettebb titkait

Lamar Odom, a korábbi NBA-sztár megtörte a csendet, és hosszú interjút adott az Us magazinnak, melyben többek között korábban el nem mondott titkait is felfedte, kezdve a drogozástól, rosszullétén és felépülésén át, felesége megcsalásáig, valamint arról is beszélt, milyen szerepe volt a lányának abban, hogy ma már tisztának mondhatja magát.

Kosár: apja szerint bármikor meghalhat a korábbi NBA-sztár

Lamar Odomot, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának korábbi kiválóságát tíz hónappal ezelőtt eszméletlenül találták meg egy bordélyházban. Apja elmondása szerint fiának csodára lenne szüksége, hogy győzzön a heroin elleni harcban.

Kosárlabda: Odom nem ismeri fel az ismerőseit, rokonait

Nem túl jó hírek érkeztek Lamar Odomról, a TMZ Sports értesülései szerint ugyanis a kosárlabdázó a régi barátait és közeli hozzátartozóit sem ismeri fel, az orvosok attól tartanak, hogy súlyos agykárosodást szenvedett.

NBA: Odom eszméleténél van, magától lélegzik – sajtóhír

Eszméleténél van és magától lélegzik Lamar Odom, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának korábbi kiválósága, akit négy nappal ezelőtt ajzószerek túladagolása miatt szállítottak kórházba egy bordélyházból.

NBA: Odom családja közleményt adott ki az elájuló kosarasról

Miközben egyre-másra jelennek meg hírek arról, hogy a Las Vegasban egy bordélyházban eszméletlenül megtalált Lamar Odom az életéért küzd (sőt, itt-ott a halálhíre is megjelent), a család közleményben kérte a 35 éves kosarasért aggódókat, hogy ne higgyenek a pletykáknak, majd ők adnak ki hivatalos közleményt.

NBA: túl sok volt az ajzószer, Odom elájult a bordélyházban

Eszméletlenül találták Lamar Odom kosárlabdázót egy Las Vegas-i bordélyházban, ahol az orvosok szerint ajzószerek túladagolása miatt ájult el. Kórházba szállították, az állapotáról nincs hír.

Férfi kosár: Lamar Odom Hanga Ádám csapattársa lett

Tegnap késő este több amerikai hírforrás is egybehangzóan jelentette, hogy az NBA-ben 2011-ben a legjobb hatodik embernek választott klasszis erőcsatár, Lamar Odom Hanga Ádám csapatánál, a Laboral Kutxánál folytatja pályafutását. Ma hivatalossá vált az átigazolás, a 34 éves világbajnok két hónapos szerződést írt alá a baszkföldi klubbal, de a kontraktus a szezon végéig meghosszabbítható  

A Lakers exsztárja dalban mondta el, hogy csalja a feleségét

Lamar Odom nem igazán találja a helyét, amióta nincs csapata az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). Az alkohol- és drogproblémáiról is ismert játékos most épp egy videóban közölte, hogy rendszeresen csalja feleségét, Khloe Kardashiant.

A botrányhős NBA-sztár egy kisebb vagyonért bérli új házát - képek

Hogy Lamar Odom mennyit keresett az NBA-ben szereplő Los Angeles Clippersben, az titok, de az nem, hogy a jelenleg szabadügynöki státusban lévő játékos Miamiban bérelt új házáért 17 ezer dollárt fizet havonta, ami több mint 3 és fél millió forint.

NBA: letartóztatták a Los Angeles-i kosársztárt

Letartóztatták Lamar Odomot, a legutóbbi szezonban a Los Angeles Clippers NBA-csapatában szereplő játékost. A kosaras valószínűleg ittasan vagy bedrogozott állapotban vezette az autóját.

NBA: rejtélyes ügy, cáfolják Lamar Odom eltűnését

Ügynöke cáfolja a korábbi sajtóhírt, mely szerint Lamar Odom, a legutóbbi NBA-idényt a Los Angeles Clippersben töltő kosárlabdázóról három napja senki sem tud semmit.

Lamar Odom kíméletlenül leszámolt a lesifotósokkal - fotó, videó

Kicsit ideges lett: lerendezett egy autót és egy pár ezer dolláros felszerelést. Utána meg pózolt egy rajongóval...

Kommandósokat küldött egy telefonbetyár Lamar Odomra

Azzal hívták föl a 911-et, hogy a házában rálőttek a Los Angeles Clippers sztárjára. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a meglepett kosarashoz.

NBA: a Los Angeles Lakers sztárja a Besiktashoz szerződhet

Sajtóértesülés szerint a Besiktashoz szerződik Lamar Odom, a bérvita miatt szünetelő észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Los Angeles Lakers sztárja.

NBA: Lamar Odom lett az alapszakasz legjobb hatodik embere

A Los Angeles Lakers játékosát, Lamar Odomot választották meg az alapszakasz legjobb hatodik emberének az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2010–2011-es idényében.

Lamar Odom és szexi neje valóságshow-t forgat

A Los Angeles Lakers sztárja feleségével, Khloé Kardashiannal közösen tárja fel magánélete titkait egy áprilisban induló reality keretei között.

NBA: a Los Angeles Lakers három évvel hosszabbított Odommal

Szerződést hosszabbított Lamar Odom, a Los Angeles Lakers kosárlabdázója.

Suns: veszélyben Barkleyék 14 éves rekordja

Sorozatban a tizenkettedik mérkőzését nyerte meg a Phoenix az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), az arizonai együttest a címvédő Miami sem tudta megállítani. A 42. játéknapon Carmelo Anthony (Denver) volt a legeredményesebb játékos, csapata mégis 29 pontos vereséget szenvedett a Washingtontól.