Fehérvár: a tervek szerint halad Huszti felépülése

Barta Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC fizioterapeutája elárult néhány új részletet Huszti Szabolcs rehabilitációjával kapcsolatban.

NB I: Várom, hogy újra összecsaphassak Bödével – Guzmics

Guzmics Richárd Mezőkövesden folytatja – jelentette be az NB I-es klub hétfőn a 28-szoros válogatott védő érkezését, aki január elsején csatlakozik a csapathoz, miután lejárt a szerződése a Slovan Bratislavanál. A Nemzeti Sportnak adott interjúban többek között beszélt arról, hogyan éli meg, hogy a szlovák együttesnél nem kap játéklehetőséget, s miért éppen a Mezőkövesd ajánlatát fogadta el.  

NB I: a Puskás Akadémia reagált Sallói István felvetéseire

„A mi akadémiánkon mindig izgalmat, szakmai izgalmat vált ki, ha Sallói István elemző interjút ad” – kezdi a Puskás Akadémia szakmai közösségének véleményét lejegyző Takács Mihály a klub hivatalos honlapján megjelent reakciót. A ZTE szakmai igazgatója korábban a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogy szerinte a tizenkét csapatos labdarúgó NB I zsákutca: a létszámcsökkentés miatt 100 magyar labdarúgó tűnt el az élvonal közeléből.

NB I: már nem Miriuta László a Kisvárda edzője

A nyáron kinevezett Miriuta László és a kisvárdai klubvezetők „futballról alkotott elképzelései különböztek”, ezért a csapat hivatalos honlapján megjelentek szerint közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek.

NB I: „Az előző idény nagyon nehéz volt, de most mintha kicseréltek volna”

A Mol Fehérvár 2–1-re legyőzte a Debreceni VSC-t a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A találkozó után a fehérváriak védője, Hangya Szilveszter értékelt az NSO Tv-nek, s kitért arra is, hogyan élte meg az előző idényt, amikor sérülései miatt legtöbbször csak kívülről nézte csapata mérkőzéseit. 

NB I: Zsóri az edzésmunkájával kiérdemelte a bemutatkozást – Nikolics

A Mol Fehérvár az Újpest FC elleni vereség után hazai pályán 2–1-re legyőzte a Debreceni VSC-t, amely így egymás után a negyedik vereségét szenvedte el a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Herczeg András értékelt. 

Kibrusztolta a győzelmet a Mol Fehérvár a DVSC ellen

A listavezető Mol Fehérvár FC hazai pályán 2–1-re legyőzte a DVSC-t a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában. A székesfehérváriak kerültek előnybe az első félidőben, de a Loki még a szünet előtt egyenlíteni tudott, a fordulás után jött hazai találatra viszont már nem érkezett válasz.

NB I: döntetlent játszott a Diósgyőr a Puskás Akadémiával

Eseménytelen első félidőt játszott egymással a DVTK és a PAFC az NB I 8. fordulójában, a fordulatot a folytatásban Sesztakov találata hozta el, majd a meccs vége előtt egyenlített a Puskás, így született meg az 1–1-es végeredmény.

NB I: hátrányból nyert a Paks a Kaposvár ellen

A labdarúgó NB I 8. fordulójában a Paks a második félidőben hátrányból fordítva 2–1-re legyőzte a vendég Kaposvárt.

Pogacsics-potya, 0–1-ről nyert a Paks a Kaposvár ellen

Megszerezte második hazai győzelmét a Paks a labdarúgó NB I 8. fordulójában. Tomiszlav Szivics együttese a szünetben még hátrányban volt, miután Hegedűs Dávid fejesével a Kaposvár szerzett vezetést. A szünet után Remili révén gyorsan egyenlített a Paks, majd nyolc perccel később Pogacsics kapus hatalmasat hibázott Windecker távoli lövésénél, és ez eldöntötte a három pont sorsát. 

Kisvárda–ZTE: micsoda mérkőzés, hat gól, két piros, büntetők...

Óriási izgalmak után 3–3-ra végződött a Kisvárda–Zalaegerszeg mérkőzés a labdarúgó NB I 8. fordulójában.

A vége előtt egyenlített a PAFC Diósgyőrben

Eseménytelen első félidőt játszott egymással a DVTK és a PAFC az NB I 8. fordulójában, a fordulatot a folytatásban Sesztakov találata hozta el, majd a meccs vége előtt kiegyenlített a Puskás Akadémia, így született meg az 1–1-es végeredmény.

NB I: ezúttal Feczesin sem segített, a Mezőkövesd legyőzte az Újpestet

Az Újpest pályaválasztóként, Angyalföldön 2–1-es vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől a labdarúgó NB I 8. fordulójának nyitó mérkőzésén.

Mit sem érő újpesti mezőnyfölény: a remekül kontrázó Mezőkövesdé a három pont

Az Újpest pályaválasztóként, Angyalföldön 2–1-es vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől a labdarúgó NB I 8. fordulójának nyitó mérkőzésén. A lila-fehérek szinte végig egykapuztak, de gólt csak a 93. percben, kétgólos hátrányban tudtak szerezni.

NB I: Kovácsik Ádám meghökkentő dolgokat élt át Olaszországban

Kovácsik Ádámot gyerekként azért vitték le a szülei focizni, hogy levezesse a felesleges energiáit. Ő azonban az első pillanattól kezdve kapus akart lenni, s már nyolc évesen eldöntötte, hogy a labdarúgás lesz az életútja. Tizenöt éves volt, amikor Olaszország felé vette az irányt, ahol megtapasztalta, milyen az, ha az olasz szurkolók a tenyerükön hordozzák. De abban is volt része, amikor éktelen haragra gerjedtek...

NB I: Hét győzelem után talán könnyelművé váltunk – Marko Nikolics

Nagy meglepetésre az eddig a bajnokságban veretlen Mol Fehérvár FC 2–0-ra kikapott odahaza az Újpest FC-től. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Elveszítette bajnoki veretlenségét a Mol Fehérvár FC

Nagy meglepetésre az eddig a bajnokságban veretlen Mol Fehérvár FC 2–0-ra kikapott odahaza az Újpest FC-től.