Doll beleszeretett a Fradiba, és friss házasként révbe is ért Budapesten

Csaknem öt évig volt a Ferencváros edzője, és bár a búcsú nem úgy alakult, ahogy tervezte, egy rossz szava sincs a klubra. Mint ahogy Magyarországra sem, sőt: Thomas Dollnak ma már Budapest jelenti az otthont. A tavasszal még a Hannovert irányító, egy német-magyar utánpótlásklub beindításában is segédkező 53 éves szakember mindenben a jót keresi – na ja, friss és boldog házasként nincs oka búslakodni…

Honvéd: „Marco Rossi után olaszként itt dolgozni még nagyobb kihívást jelent”

Hivatalosan csütörtökön mutatták be Giuseppe Sanninót, a Budapest Honvéd új vezetőedzőjét. A 62 éves szakember az NSO Tv-nek elmondta, Marco Rossi után magyar csapatnál dolgozni még nagyobb kihívást jelent, de bízik benne, hogy meg tud felelni az elvárásoknak. 

Vidi: három meccs vár a csapatra Ausztriában

Június 15-én utazik ausztriai edzőtáborába a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Vidi FC, ahol három nemzetközi felkészülési mérkőzést játszik majd.

Budapest Honvéd: két légiós is távozik a klubtól – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tudatta, hogy távozik a klubtól Fousseni Bamba és Dino Skvorc.

Tartozik nekik egy láda pezsgővel az Újpest, „levette” őket a Barcelona

A szakember 1989-ben került Vácra, első idényében csapatával elkerülte a kiesést, ezt követően kétszer is bajnoki második lett, majd 1994-ben, 25 évvel ezelőtt aranyéremig vezette az együttest. Csank Jánossal a váci labdarúgás sikerkorszakára emlékeztünk.

Lefelé vitt a lift – ezúttal nem menekülhetett meg a Haladás

Már a 2017–2018-as bajnokságban kiderült, hogy gondok vannak Szombathelyen – a csapat ezúttal nem menekülhetett meg, tizenegy élvonalbeli idény után alászállt a másodosztályba. A Nemzeti Sport NB I-es idényértékelő sorozatának utolsó része következik.

NB I: pocsék jóslat – az MTK túl későn kezdett el félni a kieséstől

A télen arról írtunk, hogy a kék-fehérek kicsit akaratosabb játékkal a dobogóra is felkerülhetnek, nagy tévedés volt, mint ahogyan az is, hogy a csapatot felrázza az edzőváltás

ZTE: öt játékos távozott az NB I újoncától

Öt játékos távozik Zalaegerszegről, ezt az NB II bajnoka a hivatalos honlapján jelentette be.

Harmadszor is megmenekült a pengeélen táncoló Diósgyőr

A DVTK újfent az utolsó fordulóban harcolta ki a bentmaradást – az viszont pozitívum, hogy magyar fiatalok is játéklehetőséget kaptak.

Futsal NB I: őrült hajrá, hosszabbítás után nyert a Berettyóújfalu

A hazai pályán szereplő Berettyóújfalu nyerte a férfi futsal NB I döntőjének harmadik mérkőzését, miután hosszabbítást követően 6–4-re diadalmaskodott a Haladás ellen. A Berettyó ezzel 2–1-es összesítéssel vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó fináléban.

Honvéd: Kosztával összekerültünk, és jöttek a nagy csínytevések – Gazdag

Mára már elképzelhetetlen nélküle a Budapest Honvéd összeállítása, és ez valószínűleg még jó darabig így marad, hiszen nemrég írt alá 3 éves szerződést a kispesti klubbal. Gazdag Dániel a 2017-es bajnokcsapatnak is tagja volt. Mindemellett fiatal kora (23) ellenére már büszke édesapa. Az NSO Tv videójában most elmeséli, hogyan került a kispesti akadémiára, miért nem lehetett ott lógni a tanórákról, hogyan ütötte el az időt Holender Filippel, amikor még nem tudott magyarul, illetve őszintén mesél arról: hogyan dolgozta fel, amikor 18 évesen rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Ha még többet szeretne megtudni róla, akkor keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém című mellékletében!

FTC: „Pofára esett, mint a zsíros kenyér” – a legjobb Böde-nyilatkozatok

Böde Dánielre nem lehet ráfogni, hogy csak egyszerű sablonnyilatkozatokra képes. A Ferencvárosból Paksra szerződő 25-szörös válogatott csatár sohasem jött zavarba a mikrofon láttán. Íme, néhány emlékezetes mondása.

Diósgyőr: Dejan Karan magyar állampolgár lett

Öt, Magyarországon eltöltött év után a miskolci Városházán magyar állampolgársági esküt tett csütörtök reggel Dejan Karan. A DVTK védője saját és 10 hónapos kisfia állampolgársági papírjait is átvehette – írja a klub hivatalos honlapja.

Kilátástalan helyzetből indult, hősiesen benn maradt az élvonalban

Borzalmasan indult az abszolút újonc Kisvárda NB I-es kalandja,ám a kezdeti sokkból lassan magához tért, és Dajka László irányításával kivívta a bennmaradást – hogy aztán elköszönjön vezetőedzőjétől.

NB I: izgalom és váltás – lezárult egy fejezet a Paksnál

Nehéz idényen van túl a csapat, a bennmaradást csak az utolsó előtti fordulóban sikerült kiharcolnia, azóta Csertői Aurél vezetőedzővel közös megegyezéssel szerződést bontott a Paks.

DVSC: Míg élek, nem felejtem el azt a napot és estét – Herczeg

Edzői pályafutása egyik legszebb napjának tartja a Paks elleni idényzárót Herczeg András, aki szerződést hosszabbított a Lokival, és reméli, július 11. nem csak a születésnapja miatt marad emlékezetes.

NB I: Sallói nem látja esélyét annak, hogy Böde a ZTE-hez igazol

Sallói István, a labdarúgó NB I-be frissen feljutó Zalaegerszeg sportigazgatója a nyári várható játékosmozgásról beszélt a zaol.hu-nak – a szakember szót ejtett többek között Böde Dánielről is.

FTC: meghosszabbították Leandro szerződését – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Leandro szerződését.