?>
Tenisz: Sávolt Attila lett a magyar szövetség szakmai igazgatója

Sávolt Attilát szakmai igazgatónak, Bardóczky Kornélt fejlesztési igazgatónak választotta meg a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöksége. A szervezet csütörtöki híre szerint a személyi döntések kapcsán a testület elfogadta Lázár János elnök javaslatát.

Tenisz: Lázár szerint megújul a sportág Magyarországon

Lázár János, a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) júliusban megválasztott elnöke szerint a szükséges konszolidáció után elindult az a megújulási folyamat is, amely remélhetőleg megalapozhatja a sportág sikeres jövőjét Magyarországon.

Tenisz: 1.1 milliárdot vissza kell fizetnie a hazai szövetségnek

A Magyar Teniszszövetségnek (MTSZ) 1.1 milliárd forintot kell visszafizetnie az államnak elszámolási hiányosságok miatt.

Tenisz: Lázár János szerint ellehetetlenülés fenyegeti a szövetséget

Lázár János elnök szerint ellehetetlenülés fenyegeti a Magyar Teniszszövetséget (MTSZ), miután szerdán az A-Z Tenisz Produkció Kft. kezdeményezésére végrehajtók leemeltek az MTSZ négy folyószámlájáról több mint 500 millió forintot.

Tenisz: a szövetség előző főtitkára botrányos szerződéseket kötött

Hiteles információk alapján bemutatjuk, hogyan folyt el a közpénz a Magyar Teniszszövetség kasszájából.

Tenisz: a magyar szövetség feljelentést tesz a volt főtitkár ellen

A Magyar Teniszszövetség (MTSZ) elnöke, Lázár János haladéktalanul büntető feljelentést tesz Richter Attila volt főtitkár ellen.

Tenisz: Lázár János elnyerte a közgyűlés bizalmát

Lázár Jánost 156 igen és két érvénytelen szavazattal, egyhangúlag választotta meg a Magyar Teniszszövetség tisztújító közgyűlése a szervezet elnökének. Markovits László lett az MTSZ alelnöke, az elnökségbe pedig azok a személyek kerültek be, akiket Lázár János javasolt.

Tenisz: Ne csak elnököt, csapatot válasszanak – Lázár János

Egyetlen elnök- és alelnökjelölt várja a Magyar Teniszszövetség hétfői tisztújító közgyűlését, míg a kilenc fennmaradó elnökségi helyre 16-an pályáznak.

Tenisz: Bardóczky Kornél Lázár Jánost támogatja a tisztújító közgyűlésen

A Nemzeti Sportnak küldött közleményében a korábbi Davis-kupa-válogatott teniszező elárulta, ha Lázár János megkapja az elnöki felhatalmazást, ő a szövetség szakmai munkájában fog aktív szerepet vállalni.

Tenisz: Válságmenedzsernek jelentkezem – exkluzív interjú Lázár Jánossal

Nem politikusként, inkább tapasztalt konfliktuskezelőként irányítaná a Magyar Teniszszövetséget Lázár János, aki békét és rendet teremtene, de nincsenek hosszú távú sportvezetői ambíciói.

Tenisz: Lázár János hétfőn a szövetség elnöke lehet

Lázár János országgyűlési képviselő, korábbi kancelláriaminiszter lapunk kérésére megerősítette a sportág berkeiben közszájon forgó értesülést, miszerint elnökjelölt lesz a Magyar Teniszszövetség hétfői tisztújító közgyűlésén. Terveiről, programjáról vasárnapi lapszámunkban olvashatnak exkluzív interjút.

Úszás: a kormány nem személyi ügyként tekint Gyárfás távozására

A kormány nem személyi ügyként tekint Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök lemondására – ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János jelentette ki a csütörtöki Kormányinfón.

Úszás: „Az eredményt az úszók hozzák” – a kormány nem akarja befolyásolni a vitát

A 71. Kormányinfón Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szót ejtett az úszószövetségi botrányról.