Kétarcú klasszis, aki sportosan és elegánsan is ellenállhatatlan

Van, hogy elvonul, és nem szól senkihez, máskor meg mosolygós, életvidám és kicsattan a jókedvtől. De senki sem szólja meg, leginkább azért, mert mindenki tudja, hogy egy bajnok rendszerint nem könnyű ember. Milák Kristóf már most, tizenkilenc évesen bajnok – és hol van még a pályafutása vége…?

Őzike, forró kakaóval – bátran váltott, tökéletes harmónia a jutalma

Mosolygós, törékeny lány, a medencében mégsem ismer kegyelmet. Éveken keresztül gyorsúszásban szállította az érmeket, majd pillangóra váltott, és pályafutása eddigi legmagasabb csúcsára ért a júliusi világbajnokságon szerzett aranyéremmel. Bár Kapás Boglárka még most, hónapokkal később is hangoztatja: gyenge időeredménnyel győzött Kvangdzsuban…

Úszás: zaklatási ügye óta először szólalt meg Kenderesi

Először szólalt meg Kenderesi Tamás, akit a kvangdzsui világbajnokság utolsó estéjén egy helyi szórakozóhelyen elkövetett mozdulat miatt a dél-koreai hatóságok szexuális zaklatással vádolták meg – az olimpiai bronzérmes úszó a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott.

Úszás: megvan, mennyit fizet a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi – sajtóhír

Hárommillió von (won), mintegy 750 ezer forint lehet a kvangdzsui vizes világbajnokság után szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamásra kiszabott bírság – írja a Yonhap hírügynökség.

Úszás: Sós Csaba nem elégedetlen minden idők 2. legjobb vb-szereplése után

Minden idők második legeredményesebb világbajnoki szereplésével zártak a magyar medencés úszók a dél-koreai Kvangdzsuban, ahol négy aranyérmet nyertek. Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya elmondta, nem lehet elégedetlen a válogatottal.

Vizes vb: műugrásban az ötödik arany is a kínaiaké

A műugrók ötödik versenyszámát, a nők szinkrontoronyugrását is a kínaiak nyerték meg a kvangdzsui vizes világbajnokságon: Lu Vej és Csang Csia-csi magabiztos teljesítménnyel győzött a malajziai és az amerikai páros előtt.

Universiade: negyedik lett a férfi párbajtőrcsapat

A magyar férfi párbajtőr-válogatott a negyedik helyen végzett a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiadén, miután az elődöntőben, majd a bronzmérkőzésen is egy tussal kapott ki.

Universiade: kikaptak női kosarasaink és pólósaink is

Mind a női kosárlabda-, mind a női vízilabda-válogatott vereséget szenvedett vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiadén.