US Open: Ez van, ez is jó eredmény! – Babos

Amint arról beszámoltunk, Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán döntő szett tiebreakben kikapott az ausztrál Ashleigh Barty, CoCo Vandeweghe duótól az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosának döntőjében. A magyar lány a döntő után csalódottan nyilatkozott.

US Open: Babosék szettelőnyről bukták el a döntőt

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős három szettben kikapott a 13. helyen rangsorolt ausztrál Ashleigh Barty és az amerikai CoCo Vandeweghe párosától a US Open döntőjében.

US Open: Babosék három meccslabdáról bukták el a döntőt

Az amerikai nemzetközi nyílt teniszbajnokság női páros döntőjében a 2. helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia kettős döntő szett tie-breakben kikapott a 13. helyen rangsorolt ausztrál Ashleigh Barty és az amerikai CoCo Vandeweghe párostól. A mérkőzésen Baboséknak három meccslabdájuk volt, ám Bartyék mindet hárítani tudták.

US Open: Babosék bejutottak a női párosok fináléjába!

A női párosok világranglistáját vezető Babos Tímea Kristina Mladenovic oldalán bejutott a US Open fináléjába, mivel az elődöntőben két szettben legyőzte a Samantha Stosur, Csang Suaj kettőst.

US Open: Babosék másfél óra alatt bejutottak az elődöntőbe

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős két játszmában, 7:6, 6:2-re legyőzte a Lucie Hradecká, Jekatyerina Makarova duót a US Open páros versenyének negyeddöntőjében, ezzel bejutott az elődöntőbe. A mérkőzés 1 óra 29 percig tartott.

US Open: Babos Tímeáék bejutottak a negyeddöntőbe

A világelső Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán két szettben legyőzte a Raquel Atawo, Anna-Lena Grönefeld amerikai, német párost a US Open nyolcaddöntőjében.

US Open: Babosék két játékot veszítettek a 2. fordulóban

Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán 6:0, 6:2-re megverte a Nicole Gibbs, Sabrina Santamaria kettőst a US Open női páros versenyének második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé.

US Open: Tudom, mentálisan fejlődnöm kell – Babos Tímea

Babos Tímea nehéz időszakot él át, de bízik benne, hogy kedvenc Grand Slam-versenyén, az amerikai nyílt bajnokságon újra sikeres lesz.

Tenisz: Babosék máris biztosították vb-szereplésüket

Babos Tímea és Kristina Mladenovic második egységként kvalifikálta magát az októberi női tenisz-világbajnokság párosversenyére.

Tenisz: Babosék párosa a negyeddöntőben búcsúzott

Babos Tímea és Kristina Mladenovic párosa a negyeddöntőben búcsúzott a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztorna női versenyében.  

Tenisz: Babosék 2:5-nél beindultak, majd továbbjutottak

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic 7:5, 7:6-ra (7–2) legyőzte az Aojama Suko, Lidzija Marozava japán, fehérorosz kettős az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztornán.

Tenisz: Babosék elbuktak az első igazi akadályban

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic 2:6, 6:3, 10–6-ra kikapott az amerikai Nicole Melichar és a cseh Kveta Peschke hetedik kiemelt kettősétől a 2.8 millió dollár (781.3 millió forint) összdíjazású montreali kemény pályás női tenisztorna páros versenyének negyeddöntőjében.

Tenisz: Dimitrovnak jött jól az esőszünet

Esőszünettel tarkított mérkőzésen jutott tovább az ötödik helyen kiemelt bolgár Grigor Dimitrov a spanyol Fernando Verdasco ellen az 5.3 millió dollár (1.4 milliárd forint) összdíjazású kemény pályás torontói férfi tenisztornán.

Tenisz: Babos legyőzte jelenlegi párospartnerét

Babos Tímea győzelemmel kezdte meg szereplését a kaliforniai San Joséban zajló, 799 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztornán: az első fordulóban párospartnerét, a francia Kristina Mladenovicot múlta felül két szettben.

Wimbledon: Ilyet én még talán nem is láttam – Babos Tímea

A pénzdíjakat tekintve ötmillió dollár felett járó Babos Tímea szerint megérdemelten nyert a Rosolska, Spears kettős a wimbledoni negyeddöntőben, ám a mérkőzésből rengeteget tanulhatnak Mladenoviccsal, hogy a jövőben ők legyenek a legjobbak.

Wimbledon: a világelső búcsúja – Babosék kiestek a nyolc között

A páros-világranglista élére álló Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic 7:6, 6:3-ra kikapott az Alicja Rosolska, Abigail Spears kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének negyeddöntőjében.

Wimbledon: Babosék 61 perc alatt bejutottak a nyolc közé

A páros világranglista élére álló Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic két játszmában, 6:3, 6:4-re legyőzte a Kirsten Flipkens, Monica Niculescu duót a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének harmadik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.

Wimbledon: Legyen az én kezemben az irányítás – Babos Tímea

Babos Tímea elégedetten nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, miután Kristina Mladenoviccsal párban könnyedén legyőzte a Nadija Kicsenok, Anastasia Rodionova ukrán, ausztrál duót a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének második fordulójában.

Wimbledon: Babosék gond nélkül, 63 perc alatt továbbmentek

Az első kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős két játszmában, 6:3, 6:2-re legyőzte a Nagyija Kicsenok, Anastasia Rodionova ukrán, ausztrál duót a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének második fordulójában, így bejutott a legjobb 16 közé, a Stollár Fanny, Georgina García Pérez kettős viszont kiesett.

Wimbledon: Serena továbbjutott, Venus elbúcsúzott

Az amerikai Serena Williams bejutott a 16 közé a wimbledoni teniszbajnokságon, míg testvére, a tavaly döntős Venus kiesett a pénteki játéknapon.


HIRDETÉS