Wimbledon: Ilyet én még talán nem is láttam – Babos Tímea

A pénzdíjakat tekintve ötmillió dollár felett járó Babos Tímea szerint megérdemelten nyert a Rosolska, Spears kettős a wimbledoni negyeddöntőben, ám a mérkőzésből rengeteget tanulhatnak Mladenoviccsal, hogy a jövőben ők legyenek a legjobbak.

Wimbledon: a világelső búcsúja – Babosék kiestek a nyolc között

A páros-világranglista élére álló Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic 7:6, 6:3-ra kikapott az Alicja Rosolska, Abigail Spears kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének negyeddöntőjében.

Wimbledon: Babosék 61 perc alatt bejutottak a nyolc közé

A páros világranglista élére álló Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic két játszmában, 6:3, 6:4-re legyőzte a Kirsten Flipkens, Monica Niculescu duót a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének harmadik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.

Wimbledon: Legyen az én kezemben az irányítás – Babos Tímea

Babos Tímea elégedetten nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, miután Kristina Mladenoviccsal párban könnyedén legyőzte a Nadija Kicsenok, Anastasia Rodionova ukrán, ausztrál duót a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének második fordulójában.

Wimbledon: Babosék gond nélkül, 63 perc alatt továbbmentek

Az első kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős két játszmában, 6:3, 6:2-re legyőzte a Nagyija Kicsenok, Anastasia Rodionova ukrán, ausztrál duót a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének második fordulójában, így bejutott a legjobb 16 közé, a Stollár Fanny, Georgina García Pérez kettős viszont kiesett.

Wimbledon: Serena továbbjutott, Venus elbúcsúzott

Az amerikai Serena Williams bejutott a 16 közé a wimbledoni teniszbajnokságon, míg testvére, a tavaly döntős Venus kiesett a pénteki játéknapon.

Wimbledon: A célunk továbbra is a tornagyőzelem – Babos Tímea

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic bejutott a női párosok második fordulójába a wimbledoni teniszbajnokságon. Az első helyen kiemelt duó csütörtökön a japán Hozumi Erivel és Kato Mijuval találkozott – előbbi Ninomija Makotóval az oldalán legyőzte a magyar, francia kettőst a Roland Garros negyeddöntőjében. A következő ellenfél az ukrán Nagyija Kicsenok és az ausztrál Anastasia Rodionova lesz.

Wimbledon: Babosék párosban továbbjutottak

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic bejutott a női párosok második fordulójába a wimbledoni teniszbajnokságon.

Wimbledon: Federer egyesben, Babos párosban első kiemelt

A torna szervezői nyilvánosságra hozták a wimbledoni teniszbajnokság kiemelési rangsorát: a férfiaknál a címvédő Roger Federer, a nőknél a világelső Simona Halep az első kiemelt, míg női párosban az Australian Open-győztes Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős a legmagasabban jegyzett duó. A főtábla sorsolását pénteken készítik el.

Tenisz: Babosék a legkisebb különbséggel nyerték a döntőt

Babos Tímea és Kristina Mladenovic nyerte meg a birminghami füves pályás női tenisztorna párosversenyét. Az első helyen kiemelt magyar, francia duó szetthátrányból fordítva verte meg a döntőben az Elise Mertens, Demi Schuurs belga, holland kettőst.

Tenisz: Babosék bejutottak a birminghami fináléba

Nagy bravúrt vitt véghez az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia kettős a 936 ezer dollár összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztornán, amelyen bejutott a fináléba.

Tenisz: Babosék két szettben elődöntősök Birminghamben

A Birminghamben rendezett füves pályás női tenisztorna páros versenyében elődöntőben jutott az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős, miután egy simább és egy szorosabb játszmában 6:4, 7:5-re felülmúlta a Vania King, Katarina Srebotnik amerikai, szlovén duót.

Roland Garros: kellemetlen meglepetés – Babosék kiestek a nyolc között

Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó két szettben, 7:6, 6:3-ra kikapott a Hozumi Eri, Ninomija Makoto japán párostól a Roland Garros negyeddöntőjében és így kiesett.

Roland Garros: Babos GS-győztesként állna a világranglista élére

Babos Tímea először jutott negyeddöntőbe a Roland Garroson, de nem szeretne itt megállni. Kristina Mladenoviccsal megnyerné a női párosok versenyét.

Roland Garros: Babosék három szettben jutottak a nyolc közé

Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó három szettben, 4:6, 6:2, 7:5-re legyőzte a Nicole Melichar, Kveta Peschke amerikai, cseh párost, ezzel bejutott a Roland Garroson a női páros negyeddöntőjébe. A magyar, francia kettős az Eri Hozumi, Ninomija Makato japán duóval találkozik majd a legjobb nyolc között.

Roland Garros: Babosék bejutottak a legjobb 16 közé párosban

Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó két szettben, 6:1, 6:3-ra legyőzte a Hibino Nao, Okszana Kalasnyikova japán, grúz párost, ezzel bejutott a Roland Garroson a legjobb 16 közé.

Roland Garros: Babos készülhet a női páros 2. fordulójára

Fucsovics Márton az olasz Marco Cecchinato oldalán 6:4, 7:5-re kikapott az első helyen kiemelt Lukasz Kubot, Marcelo Melo lengyel, brazil kettőstől a férfi párosok első fordulójában a Francia nemzetközi teniszbajnokságon (Roland Garros). Babos Tímea nem sokkal később Kristina Mladenoviccsal bejutott a női páros második fordulójába.

Roland Garros: első kiemelt lesz a Babos, Mladenovic páros

Első kiemelt lesz a Francia nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyében az Australian Openen győztes Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős – a torna honlapja szerint.

Tenisz: Baboséknak a negyeddöntő jelentette a végállomást Rómában

A harmadik helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros nem jutott be a legjobb nyolc közé a római salakpályás tenisztorna női versenyében, mivel a negyeddöntőben két szettben (6:2, 7:5) kikapott a Sorana Cirstea, Jelena Ostapenko román, lett duótól.

Tenisz: Baboséknak egy óra sem kellett a továbbjutáshoz

A harmadik helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros bejutott a negyeddöntőbe csütörtökön a római salakpályás tenisztorna női versenyében.


HIRDETÉS