Tenisz: Babos Tímeáék számára az elődöntő volt a végállomás

Babos Tímea és Kristina Mladenovic világbajnok kettőse búcsúzott az elődöntőben a dohai kemény pályás női tenisztornán.

Tenisz: Babosék elődöntőbe jutottak Dohában

A második helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó két játszmában, 6:3, 6:3-ra legyőzte az ötödikként rangsorolt Nicole Melichar, Hszü Ji-fan amerikai, kínai kettőst a dohai kemény pályás női tenisztorna páros versenyének harmadik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb négy közé.

Tenisz: Babosék szett- és brékhátrányból nyertek Dohában

Babos Tímea és Kristina Mladenovic világbajnok duója negyeddöntőbe jutott a dohai kemény pályás női tenisztornán.

Tenisz: az 5. kiemelt Fognini és Babos párja is búcsúzott

Már az első fordulóban búcsúzott az ötödik helyen kiemelt Fabio Fognini a rotterdami férfi kemény pályás tenisztornától. A világranglistán 11. olasz játékos kedden Karen Hacsanovtól (17.) kapott ki két sima szettben. A 23 éves orosz negyedszer indult el a holland kikötővárosban, de még csak az első mérkőzését nyerte meg. A második kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz három játszmában győzött.

Tenisz: Még nem volt idő ünnepelni – Babos Tímea

Még nem ünnepelte meg sikerét Babos Tímea, aki pénteken a francia Kristina Mladenoviccsal megnyerte az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női páros versenyét.

Aus. Open: Nélküle nem lennék itt – Mladenovic Babosról

Az Australian Open immáron kétszeres bajnok párosának mindkét tagja, Babos Tímea és Kristina Mladenovic is nyilatkozott a megnyert női páros döntő után.

Aus. Open: Babosék 2018 után újra megnyerték a női párost!

Babos Tímea és Kristina Mladenovic 6:2, 6:1-re legyőzte az első helyen kiemelt Hszie Szu-vej, Barbora Strycová kettőst a magyar idő szerint péntek reggeli melbourne-i döntőben, és ezzel 2018 után másodszor is megnyerte az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) női párosainak versenyét.

Ez sima volt, Babosék 2018 után újra megnyerték az Australian Opent!

Mintha csak a késést akarták volna behozni: az Australian Open vártnál később kezdődő női páros döntőjét meglepően gyorsan, 1 óra 12 perc alatt megnyerte Babos Tímea és Kristina Mladenovic. A magyar és a francia teniszező Hszie Szu-vej és Barbora Strycová legyőzésével 2018 után immár másodszor diadalmaskodott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Aus. Open: Babosék bejutottak a döntőbe párosban

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó bejutott a fináléba az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a női párosok versenyében, miután az elődöntőben két szettben, 7:5, 6:2-re legyőzte a tajvani Csan Hao-Csing, Latisa Csan kettőst.

Babos Tímeáék ismét döntőt játszhatnak az Aus. Openen!

A hetedik helyen kiemelt Csan nővérek megnehezítették a világbajnok kettős dolgát, de a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros 1 óra és 25 perc alatt 7:5, 6:2-re legyőzte a tajvani duót, így bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság fináléjába női párosban. A magyar, francia kettős sorozatban harmadszor lehet ott a melbourne-i döntőben, ellenfele Hszie Szu-vej és Barbora Strycová párosa lesz.

Aus. Open: Babosék újabb győzelemmel a legjobb négy között

A 2018-as győzelem és a 2019-es második hely után zsinórban harmadszor jutott legalább elődöntőig az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó. A második helyen kiemelt párosnak az amerikai Cori Gauff és Caty McNally kettőse sem jelentett akadályt, 1 óra 20 perc alatt két szettben, 6:2, 6:4-re győzött.

Babosék zsinórban harmadszor az Aus. Open elődöntőjében

A 2018-as győzelem és a 2019-es második hely után zsinórban harmadszor jutott legalább elődöntőig az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó. A második helyen kiemelt párosnak az amerikai Cori Gauff és Caty McNally kettőse sem jelentett akadályt, 1 óra 20 perc alatt két szettben, 6:2, 6:4-re győzött.

Australian Open: Babosék újabb győzelemmel a nyolc között

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic duója két szettben legyőzte hétfőn szlovák, fehérorosz ellenfelét, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé női párosban a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Aus. Open: Babos Tímeáék párosban bejutottak a nyolcaddöntőbe

Az Australian Open női párosversenyének 2. fordulójában két szettben győzött Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az Ashleigh Barty, Julia Görges ausztrál, német duó ellen, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Aus. Open: Stollárék kiestek, Babosék továbbjutottak a női párosban

Az Australian Open női párosának első fordulójában a tavalyi döntős, két éve győztes Babost Tímea, Kristina Mladenovic páros két játszmában felülmúlta Dalila Jakupovic, Raluca Olaru szlovén, román duót, míg Stollár Fanny az ukrán Dajana Jasztremszkával az oldalán 68 perc alatt búcsúzott a Kveta Peschke, Demi Schuurs duóval szemben.

Aus. Open: kiesett Babos párospartnere, búcsúzott Konta Johanna

A hétfői rossz időjárási körülmények miatt kedden nagyüzem lesz az Australian Openen, ahol összesen 96 meccset játszanak. Az elsők ezek közül már véget is értek: a nőknél kiesett a 12. kiemelt Konta Johanna, valamint Babos Tímea párostársa, Kristina Mladenovic is. A férfiaknál Fabio Fognini 3 óra 38 perc alatt nyert öt játszmában, az ötödik kiemelt Dominic Thiem jóval könnyeben, három szettben.

Év Sportolója Gála: Babosék duója nyert az egyéni sportágak csapatversenyében

Babos Tímeát és Kristina Mladenovicot választották meg az Év legjobb csapatának az egyéni sportágak csapatversenyében a 62. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. A magyar, francia kettős a Roland Garrost és a WTA-világbajnokságot is megnyerte 2019-ben.

Tenisz: Babos és Mladenovic a páros világbajnok az ITF-nél

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős szerezte meg a 2019-es világbajnoki címet a Nemzetközi Teniszszövetségnél (ITF).

Tenisz: „Nincs jogom beszélni Mladenovicról és Thiemről”

Két év után szakított az osztrák Dominic Thiem és Kristina Mladenovic, akik a tavalyi Roland Garroson fedték fel kapcsolatukat. A Babos Tímea oldalán páros-világbajnoki címét megvédő francia hölgyhöz magyar barátnője rögtön kiutazott Párizsba, miután „Kikinek” szüksége volt némi támogatásra, hogy átvészelje a nehéz napokat. A hír már november vége felé napvilágot látott, friss adalék, hogy megszólalt az ügyben Thiem édesanyja, Karin.

Tenisz: Babos és Mladenovic lett az év párosa a WTA-nál

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős lett az év párosa a női teniszversenyeket szervező WTA-nál.