Férfi kézi: „Egy félmaratoni után tervezem a maratonit is”

Kovacsics Péter, az FTC férfi kézilabdacsapatának játékosa a zöld-fehérek hivatalos honlapjának mesélt az elmúlt heteiről.

Férfi kézi: Kovacsics Péter kiteljesedett az FTC-ben

Hétfőn és kedden a válogatottal edz Kovacsics Péter, a Ferencváros balszélsője, aki ebben a szezonban kiteljesedett és beérett új klubjában.

Férfi kézi NB I: drámai meccsen nyert a Fradi Dabason

Kovacsics Péter utolsó pillanatban szerzett góljával 31–30-ra nyert a Ferencváros Dabason a férfi kézilabda NB I-ben, és ezzel feljött a 6. helyre.

Férfi kézilabda: Miért az FTC? Schuch Timuzsin elárulta

Pénteken öt új igazolást jelentett be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata. A Veszprémből érkező Schuch Timuzsin mellett a következő szezontól a zöld-fehéreket erősíti Debreczeni Dávid, Kovacsics Péter és Szakály Benedek, valamint a grúz Tejmuraz Orjonikidze is. A négy magyar játékos az NSO Tv-nek beszélt arról, miért döntöttek a Fradi mellett és milyen célokat tűztek ki maguk és a csapat elé az új idényre. 

Férfi kézilabda: Schuch Timuzsin a Ferencvárosban folytatja

Pénteken öt új játékos érkezését jelentette be a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, a legnagyobb névnek a Veszprémtől érkező Schuch Timuzsin számít.

Kézi: Kovacsics Gyöngyösön, tömeges távozók Cegléden

A férfi kézilabda NB I 7. helyén végző B. Braun Gyöngyös bejelentette, a következő idénytől Kovacsics Péter is az együttest erősíti.

Kézilabda: Kovacsics és Miklós távozott a Csurgótól

A csurgói Kovacsics Péter (a női válogatott Anikó öccse) egy évig kölcsönben a Balatonfüredben szerepel. A balszélső a lábműtét után gyógyuló Bóka Bendegúzt (20) helyettesíti.