MTK: a Parma két U17-es válogatottat is szerződtetett

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Parma két játékost is szerződtetett az MTK utánpótláscsapatából, Kosznovszky Márkot és Balogh Botondot.

U17-es Eb: Megszokott jelenet ez tőlünk – Zuigeber a portugálok elleni győztes gólról

Bravúros győzelemmel kezdte meg szereplését az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott, miután az esélyesebbnek tartott Portugália ellen 1–0-s sikert aratott. Az írországi találkozó után a győztes gólt szerző Kosznovszky Márkkal, a gólpasszt adó Zuigeber Ákossal és a Red Bull Salzburg légiósával, Major Sámuellel is beszélgetett a helyszínen az NSO Tv stábja.

U17-es Eb: így szólt a magyar himnusz Dublinban a portugálok legyőzése után – videó

Bravúros győzelemmel kezdte meg szereplését az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott, miután az esélyesebbnek tartott Portugália ellen 1–0-s sikert aratott. A találkozóra a családtagokon kívül rengeteg helyi magyar is kilátogatott, remek hangulatot teremtve. A lefújás után együtt ünnepelték a játékosokkal a győzelmet, a magyar himnuszt is elénekelték közösen. Nézze meg az NSO Tv videójában!

U17-es Eb: ezzel a góllal vertük meg Portugáliát – videó!

Mint ismert, a magyar U17-es labdarúgó-válogatott sikerrel kezdte a korosztályos Európa-bajnokságot, mivel a nyitó körben a csereként beálló Kosznovszky Márk találatával 1–0-ra legyőzte Portugáliát. Tekintse meg a meccs egyetlen gólját!

U17-es Eb: Portugália elleni sikerrel rajtoltak a mieink!

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott sikerrel kezdte a korosztályos Európa-bajnokságot, a nyitó körben a csereként beálló Kosznovszky Márk találatával 1–0-ra legyőzte Portugáliát.