?>
Asztalitenisz: Egy nap alatt eladtam a 30 liter pálinkát. Már várták – Jónyer István

Barátok, pályatársak, ismerősök és persze a phenjani aranycsapat tagjai köszöntötték születésnapján a 70 éves Jónyer Istvánt, akit nem ért meglepetésként az ünnepség, mégis akadtak pillanatok, amikor elérzékenyült.

Asztalitenisz: az 1979-es magyar diadalra emlékezik az ITTF

A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) a honlapján közölt hosszú cikkben emlékezik a magyar férfiválogatott 1979-es, phenjani világbajnoki diadalára. A győzelem 41. évfordulóján megszólalnak a főszereplők, Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor is.

Asztalitenisz: a vb-győztes férfiválogatottat köszöntötték

A napra pontosan 40 évvel ezelőtt világbajnokságot nyerő magyar férfi asztalitenisz-válogatott tagjait köszöntötték kedd este Budapesten, az Újvárosháza Dísztermében.

Asztalitenisz-vb: magyar kezekben a férfi páros vb-trófeája

Pályafutása során Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor is megnyerte a férfi páros világbajnokának járó Irán-kupát, most Budapesten, hazai közönség előtt emelték újra magasba.

Asztalitenisz-vb: felemelő és vicces film készül Klampárról

A legendás magyar asztaliteniszezőről, Klampár Tiborról készülő film alkotói tartottak sajtótájékoztatót a világbajnokság helyszínén.

Asztalitenisz: film készül Klampár Tibor életéről

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával egész estés játékfilm forgatókönyv fejlesztése zajlik a kétszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok asztaliteniszezőről, Klampár Tiborról.

Asztalitenisz: Áder János tiszteletvacsorán fogadta a 1979-es világbajnokokat

Áder János köztársasági elnök szerdán este a Sándor-palotában tiszteletvacsorán látta vendégül Gergely Gábort, Jónyer Istvánt és Klampár Tibort, az 1979-ben világbajnok asztalitenisz-válogatott tagjait.

A phenjani csoda után egész Ázsia a magyar titkot kutatta

Volt egyszer egy világverő asztalitenisz-generáció. Három életút, három egyéniség, három motiváció, egy edző. 1979. április 30.: a nap, amikor a nagy csapat történelmet írt. Sorozatunk utolsó részében a phenjani világbajnokságon történteket elevenítjük fel.

Az inkvizítor, aki a zsenikből világverő csapatot kovácsolt

Volt egyszer egy világverő asztalitenisz-generáció. Három életút, három egyéniség, három motiváció, egy mester. A zsenikből világverő csapatot gyúró Berczik Zoltán sztorija.

Asztalitenisz: Klampár az óriáskeréken jobban félt, mint az asztalnál bármikor

Az 1978-as asztalitenisz Európa-bajnokságon taroltak a magyarok. A sikerek 41. évfordulóját a bajnokok tortával ünnepelték meg, a bátrabbak pedig ismét feljuthattak a csúcsra a budapesti óriáskerék segítségével. 

Gergely Gábor: pongráctelepi vagányból a kapitány ásza

Volt egyszer egy világverő asztalitenisz-generáció. Három életút, három egyéniség, három motiváció, egy cél. Sorozatunk harmadik részében Gergely Gábor útja a Pongrácteleptől Phenjanig.

Klampár Tibor, a tehetségtelen zseni

Volt egyszer egy világverő asztalitenisz-generáció. Három életút, három egyéniség, három motiváció, egy cél. Pofonokkal teli út a világbajnoki címig.

NS Hosszabbítás: Opera, Westend, New York – innen irányították a futballt

Volt idő, amikor a válogatottat az Opera Kávéház híres futballasztalánál állították össze, a sportág életét meghatározó titkos egyezségek a játékterem homályában köttettek, a kártyacsaták hevében pedig válogatott labdarúgók aggódhattak, nem hívják-e őket a telefonhoz, hogy a vonal túlsó végén a Nemzeti Sport riportere érdeklődjön, sportszerűen készülnek-e a másnapi meccsre. Így irányították a futballéletet a budapesti kávéházakból.

Asztalitenisz: szenzációs mezőny a veterán Eb-n

Tekintve, hogy jövőre több kiemelkedő versenynek ad otthont Magyarország, túlzás nélkül állítható, hogy 2019-ben Budapest lesz a sportág fővárosa.

Asztalitenisz: Waldner nyerte a Klampár elleni „visszavágót”

Jan-Ove Waldner 2:1-re legyőzte Klampár Tibort a vasárnapi Generációk Csatája asztalitenisz-gála egyik főmérkőzésén, amely kettejük emlékezetes összecsapásának, az 1989-es dortmundi világbajnokság negyeddöntőjének „visszavágója” volt. Akkor is a svéd sztár nyert, mégpedig 3:1-re.

Asztalitenisz: Csak Klampárt akartam nézni – Waldner

Az olimpiai bajnok és hatszoros világbajnok Jan-Ove Waldner, akit csak egyszerűen az asztalitenisz Mozartjának tartanak, exkluzív interjút adott az M4 Sportnak. A svéd legenda a vasárnapi Generációk Csatája című gála egyik külföldi sztárvendége volt.

Asztalitenisz: Generációk Csatája – Waldner már Budapesten

Jan-Ove Waldner, a Generációk Csatája elnevezésű vasárnapi asztalitenisz-gála egyik főszereplője már szombaton megérkezett Budapestre, s azt mondta: nagyon várja a fellépést, különösen az egykori példaképe, Klampár Tibor elleni mérkőzést.

Asztalitenisz: Waldner és Saive is jön Budapestre

A tavalyi nagy siker után idén is megrendezik a Generációk Csatája elnevezésű asztalitenisz-gálát, amelynek a svéd Jan-Ove Waldner és a belga Jean-Michel Saive lesz a külföldi sztárvendége.