NB II: újabb négy távozó Békéscsabán, ketten hosszabbítottak

Faragó Tomás és Lustyik Levente után Burai Erik Csaba, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő és Polényi Gábor is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsabától – számolt be róla a lila-fehér klub honlapja.

NB II: szinte egycsapatnyi futballista hiányzik a Békéscsabából

Majd’ egy csapatnyi futballistáját kénytelen nélkülözni Schindler Szabolcs, a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba vezetőedzője, a szakember kilenc játékosára nem számíthat a Csákvár elleni vasárnapi találkozón – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: súlyos sérülések az ütközés után; Csank újra Csabán?

A vasárnapi Békéscsaba 1912 Előre–Soroksár NB II-es labdarúgó-mérkőzés (3–5) 31. percében a lila-fehérek kapusa, Ribánszki László csapattársával, Király Patrikkal olyan szerencsétlenül ütközött, hogy mindketten súlyos sérülést szenvedtek.

NB II: hatan hiányozhatnak a Békéscsabából a Kaposvár ellen

Az eltiltott Király Patrik mellett Viczián Ádám, Lustyik Levente és Mácsai László sérülés miatt biztosan hiányzik a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba együtteséből a Kaposvár elleni mérkőzésen, sőt, rajtuk kívül Gránicz Patrik és Urbin Péter játéka is erősen kérdéses – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: nyolcan távoznak, de már öt érkező is van Békéscsabán

Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II 2017–2018-as szezonjára a Békéscsaba. A lila-fehérek a hazai környezet mellett Mórahalmon, edzőtáborban készülnek majd a bajnokságra, de eközben már a keret kialakítása is zajlik – számolt be róla a bmsextra.hu megyei oldal.

Békéscsaba: további játékosok távoznak az újonctól

A Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapatának honlapja újabb távozókról számolt be.

NB II: a Békéscsaba lecsapott a kizárt Vác két fiataljára

A Nemzeti Sport értesülése szerint az NB II Keleti csoportjából kizárt Dunakanyar Vác két fiatal labdarúgója a Békéscsaba 1912 Előre SE csapatában folytatja pályafutását. A 24 éves középpályás, Kákonyi Dániel és a szintén a középpályán szereplő 20 éves Király Patrik a szezon végéig írt alá a lila-fehérekhez.