NB III: nem jöttek az eredmények, lemondott az edző

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Mosonmagyaróvár hivatalos közleményben tudatta, hogy távozik Király József vezetőedző. A 49 éves szakember a Veszprémtől elszenvedett 3–0-s vereség után adta be lemondását, amit a vezetőség elfogadott.

NB III: 15 távozó Óváron, négy közönségkedvenc visszatért

Nyolc kivételével minden labdarúgó távozott az NB II-ből kieső Mosonmagyaróvártól, ennek ellenére a csapat célja egyértelmű: bajnoki cím a harmadosztályban – és feljutás.

NB II: újabb edzőváltás Óváron, Debrecenitől is elköszöntek

Közös megegyezéssel szerződést bontott Tóth András vezetőedzővel a labdarúgó NB II-ben szereplő Credobus Mosonmagyaróvár, a tréner helyett 2022 nyaráig Király József irányítja a csapatot – adta hírül a klub Facebook-oldala.

NB II: már nem Király az ETO FC Győr vezetőedzője

Mányi József, a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr tulajdonosa elfogadta Király József vezetőedző lemondását, s a továbbiakban a klub utánpótlásában számít a szakember munkájára.

NB II: „A Győr belekerült egy negatív spirálba, rossz döntéseket hozunk”

November 7-én nyert legutóbb mérkőzést az ETO FC Győr a labdarúgó NB II-ben, s a 20. forduló után a 13. helyen áll a tabellán. A jelenlegi szezonban már történt edzőváltás, a múlt hónap végén pedig öt, köztük korábbi válogatott labdarúgóval is szerződést bontott a klub. Király József vezetőedzővel a Budaörssel szemben 3–1-re elveszített meccs után beszélgetett az NSO Tv stábja. 

NB II: megvan Mészöly Géza utódja az ETO-nál – hivatalos

Az ETO FC Győr az eddigi segédedzőt, Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek Mészöly Géza menesztése után.

NB II: a szakmai igazgató irányítja a meglepetéscsapatot

A Nemzeti Sport információi szerint a hátralévő két fordulóban, az Aqvital FC Csákvár és a Vác ellen Nagy Mihály szakmai igazgató irányítja a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvárt.

NB II: távozhat a meglepetéscsapat vezetőedzője

A szezon végén minden bizonnyal távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvártól Király József vezetőedző.