Férfi kézi: „Nagy Lacit én mindig Grandénak hívom, Ilics már kora reggel mérgezett egérként mozog”

Két világklasszis kézilabdázóval kevesebb lesz a pályán a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntője után. Nagy László és Momir Ilics befejezi karrierjét – azt még nem tudjuk, hogy kétszeres vagy háromszoros BL-győztesként-e. Mindenesetre az NSO Tv-nek még a keddi médiatalálkozón róluk beszélő csapattársak és David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője is mindent megtesz azért, hogy a lehető legédesebb legyen számukra a búcsú. 

Férfi kézi BL: szkopjei dominancia és két veszprémi az álomcsapatban

Négy Vardar-, egy Kielce-, egy PSG- és egy Veszprém-játékos került be a 2018–2109-es férfi kézilabda Bajnokok Ligája-idény szurkolói álomcsapatába – hozta nyilvánosságra az EHF. A veszprémi Kentin Mahé irányítóként lett az álomhetes tagja, míg a legjobb védőnek Blaz Blagotinseket választották meg.

Férfi kézi BL: Mahé elmondta, mi Davis munkájának legnagyobb eredménye

Kilencéves korától tavaly nyárig német csapatokban játszott, mégis a francia kézilabda áll hozzá a legközelebb. A Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjére készülő Telekom Veszprém irányítója, Kentin Mahé beszélt nekünk a beilleszkedéséről és David Davis vezetőedző szerepéről.

Férfi kézi: így énekelték a Backstreet Boys slágerét a bajnok veszprémiek – videó

Szegeden ünnepelhette történelme 26. bajnoki címét a Telekom Veszprém. Az éremátadás után a veszprémi játékosokat alaposan megugráltatták a szurkolóik az Érik a szőlő, hajlik a vessző örökzöld nótára. A csapatvacsorán azonban már a Backstreet Boys slágerét, az I Want It That Way-t énekelték a boldog győztesek. Különösen Kentin Mahé és Kent Robin Tönnesen élte bele magát a dalba. 

Férfi kézi BL: Fegyelmezett játékkal célba érhetünk – Nagy László

A Telekom Veszprém csapatkapitánya, Nagy László szerint a Bundesligában élén álló Flensburg legyőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében hatalmas feladat, ám teljesíthető.

Férfi kézi BL: újabb veszprémieket jelöltek az álomcsapatba

Negyedik panelként a sorozat két arca adta le jelölését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hamarosan induló álomcsapat-szavazásához. A legújabb tízes listára a Telekom Veszprém három játékosa, Sterbik Árpád, Kentin Mahé és Manuel Strlek is felkerült.

Férfi kézi: Már nem vagyunk többé „szakértők” – Dinart

Mint beszámoltunk róla, a francia férfi kézilabda-válogatott egyértelmű vereséget szenvedett Portugáliában Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozó után a franciákat irányító Didier Dinart elismerte, többé már nem nevezhetik magukat „szakértőknek”.

Videó: így parodizálja a csapattársait Kentin Mahé

Kentin Mahé, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának irányítója a klub hivatalos Youtube-csatornáján mutatta be egy meglehetősen vicces videóban, hogy hogyan is viselkednek a csapattársai a pályán. A francia kézilabdázó még a kapusokat sem „kímélte”…

Mahé: A veszprémi ajánlat visszamondhatatlan volt

A veszprémiek frissiben igazolt irányítója, Kentin Mahé gyarapítaná a német elitklubokban szerzett tapasztalatát a magyar BL-csapatban.

Férfi kézi: két veszprémi és egy szegedi a legjobb igazolások között

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján összeállította a tíz legjobbnak vélt átigazolást a 2018–2019-es Bajnokok Ligája-szezon kezdete előtt. A listára három magyar érdekeltségű klubváltás is felkerült, ráadásul egyik közülük az első helyen olvasható.

Férfi kézi Eb: Sterbiket riadóztatták, Zágrábba repül

Jordi Ribera, a spanyol kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya arra kérte Sterbik Árpádot, a Vardar Szkopje kapusát – aki nyártól a Veszprémet erősíti –, utazzon el az Európa-bajnokság helyszínére, Zágrábba, mert lehet, hogy bekerül a keretbe a sérült Gonzalo Pérez de Vargas helyére.

Férfi kézi: „A Veszprém a legjobbkor mutatta meg, mit tud”

2018 nyarán csatlakozik a Telekom Veszprém csapatához Kentin Mahé, aki szombaton a Flensburg játékosaként lépett pályára a Veszprém Arénában. Jelenlegi csapata egygólos vereséget szenvedett, Mahé a találkozó után exkluzív interjút adott a Sport TV-nek.

Férfi kézi: Mahé idén nyáron nem csatlakozik a Veszprémhez

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata az Ehingenben megrendezendő Sparkassen-kupára készül. A felkészülési torna előtt az együttes új vezetőedzője, Ljubomir Vranjes értékelte a felkészülést, valamint szót ejtett Kentin Mahé esetleges „idő előtti” érkezéséről is.

Férfi kézi: Vranjest Wolffról és Mahéról is kérdezték

A Telekom Veszprém és a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítását átvevő Ljubomir Vranjes egy interjúban beszélt a bakonyiakkal a közelmúltban szóba hozott Andreas Wolffról és a jövő nyáron érkező Kentin Mahéról.

Férfi kézi: A klubokon múlik, hol játszom jövőre – Mahé

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a napokban jelentette be a kétszeres világbajnok Kentin Mahé 2018-as érkezését. A 25 éves francia irányító szombaton még jelenlegi klubjával, a német Flensburggal játszott Bajnokok Ligája-csoportmeccset Veszprémben, amely után arról is megkérdezték, elképzelhető-e, hogy már idén nyáron csatlakozik a magyar csapat keretéhez.

Férfi kézi: kétszeres világbajnok franciát igazolt a Veszprém!

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az irányítóként és balszélsőként is bevethető Kentin Mahét. A kétszeres világbajnok és olimpiai ezüstérmes francia játékos 2018 nyarán csatlakozik a magyar klubhoz, amelyhez három évre írt alá.

Férfi kézi: Kopljar távozik, flensburgi irányító érkezhet Veszprémbe – sajtóhír

Röpködnek a klasszis játékosok nevei a külföldi sajtóban a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatával kapcsolatban. Érkezőkről és távozókról is olvasni.

Férfi kézi: világbajnok irányítót igazolt a Flensburg

A Flensburg férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Kentin Mahé, a francia válogatottal az idén Katarban világbajnokságot nyerő irányító.