?>
Csíkszereda: újabb volt NB I-es játékos érkezett – hivatalos

A román másodosztályban szereplő FK Csíkszereda hivatalos honlapján bejelentette Kelemen Dávid szerződtetését.

NB II: a Haladás kölcsönvette a Paks védőjét – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás kölcsönvette a Paks 28 esztendős belső védőjét, Kelemen Dávidot – olvasható a haladas.hu oldalán.

NB II: két hétre kidőlt a Vasas alapembere

Kelemen Dávid megsérült a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hétközi felkészülési meccsén és az első diagnózis alapján két hetet kell kihagynia – számolt be róla az angyalföldi klub honlapja.

Vasas: térdsérülés miatt kidőlt a Pakstól kölcsönvett védő

Kelemen Dávidot – akit nyáron az élvonalbeli Pakstól igazolt le kölcsönjátékosként a Vasas – az angyalföldiek hétközi edzőmeccsén már az első félidőben le kellett cserélni. A klub honlapja szerint legalább két hét, mire visszatérhet. 

Paks: visszatért a volt U-válogatott védő

A Paks labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött Kelemen Dáviddal. A 26 éves, korábbi utánpótlás-válogatott védő az előző szezonban a Nyíregyháza alapembere volt.

NB II: távozik Nyíregyházáról az MTK-ban nevelkedő védő

A labdarúgó NB II-re készülő Nyíregyháza Spartacus bejelentette, szerződést bontott Kelemen Dáviddal.

NB II: nyolcan távoznak, de már öt érkező is van Békéscsabán

Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II 2017–2018-as szezonjára a Békéscsaba. A lila-fehérek a hazai környezet mellett Mórahalmon, edzőtáborban készülnek majd a bajnokságra, de eközben már a keret kialakítása is zajlik – számolt be róla a bmsextra.hu megyei oldal.

NB II: paksi védő Békéscsabán, középpályás és csatár is jött

Majdnem véglegesnek tekinthető a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre kerete, hiszen megállapodtak Kelemen Dáviddal, Gránicz Patrikkal és Bagi Istvánnal is – számolt be róla a klub honlapja.

Paks: MTK-s kiszemelt, ketten távozhatnak a klubtól

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksban folytathatja pályafutását az MTK utánpótlás-válogatott fiatalja, Szalai András, míg Vági András és Kelemen Dávid elhagyhatja a klubot.

NB II: a kölcsönadott Calvente hosszabbított a Békéscsabával

A labdarúgó NB II-be visszacsúszó Békéscsaba nagy tervekkel vág neki a következő idénynek, melyben az a célja, hogy újra kiharcolja az NB I-be jutást.

Paks: eladhatják Bajner Bálintot – várják az ajánlatot

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a nyári szünetben távozhat Paksról Bajner Bálint, akinek ugyan még él a szerződése, de a klub hajlik arra, hogy elengedje.

FIFA: Kelemen Dávid feljelentette a Hapoel Tel-Avivot – sajtóhír

A legolvasottabb izraeli sportportál, a One szerint Kelemen Dávid feljelentette a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) volt izraeli klubját, a Hapoel Tel-Avivot, valamint annak tulajdonosát, Amir Kabirit, illetve gazdasági igazgatóját, Aigle Pomert.

Paks: több változás lehet, a rutinos exfradista védő távozhat

Nem kérdés, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks számára remek kiindulási alapot jelent a folytatásra. Haraszti Zsolt szerint arra tavasszal kapnak választ, hogy az együttes erőn felül vagy pedig a valós tudása szerint teljesített. A klub ügyvezetője a várható változásokról beszélt a Nemzeti Sportnak.

Paks: az MTK korábbi védője három évre aláírt

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks a hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött az Izraelből hazatérő Kelemen Dáviddal.

Paks: a hazatérő légiós meggyőzte a stábot – tárgyalnak

Korábban a Nemzeti Sport Online jelezte, hogy az előző szezonban még az MTK-ban futballozó Kelemen Dávid Paksra szerződhet. A védő ezen a héten kapcsolódott be a munkába a tolnaiaknál, a Csertői Aurél vezette szakmai stáb elégedett vele, javasolják a szerződtetését.

Paks: megérkezett a külföldről hazatérő futballista

A Nemzeti Sport Online információja szerint Kelemen Dávid hétfőn bekapcsolódott a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks munkájába.

Paks: Bajner után újabb külföldről hazatérő érkezhet

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a ma bejelentett Bajner Bálint után hamarosan újabb korábbi U-válogatott játékos tűnhet fel a Paks labdarúgócsapatánál.

Légiósok: 0 játékperc, hazatérés – „Nem tudom, mi lehet a háttérben”

Szerződésbontás előtt áll és hazatért Magyarországra Kelemen Dávid, az MTK volt védője, aki az izraeli Hapoel Tel-Aviv csapatánál egészen pontosan 0 játékpercet kapott tétmérkőzésen. Hogy mi áll a háttérben? Azt ő sem teljesen érti.

Légiósok: sikertelen próbajáték, mi lesz most a védővel?

Az izraeli Walla! című hírportál beszámolója szerint a Bnei Jehuda labdarúgócsapata nem tart igényt Kelemen Dávid szolgálataira, így a magyar védő a próbajáték után távozik a klubtól.

Izrael: még gondolkodnak a magyar játékos jövőjén

Még mindig nem döntött Kelemen Dávid kölcsönvételéről a Bnei Jehuda – olvasható az izraeli élvonalbeli labdarúgócsapat hivatalos honlapján.