Vb 2022: Az Egyesült Államokban is lehetne a torna – Blatter

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke, Sepp Blatter szerint az Amerikai Egyesült Államok képes lenne megrendezni a 2022-es világbajnokságot. A kijelölt házigazda Katar, ám korrupció gyanúja miatt több nyomozás is folyamatban van.

A volt kispesti csatár Katarban szórja a gólokat

A Honvéd korábbi támadója, Danilo a katari hétköznapokról, a világsztárról, valamint az utcai futball öröméről is beszélt lapunknak.

Vb 2022: a járvány ellenére nem álltak le a stadionépítések

Az Európa nagy részét gyakorlatilag megbénító és a világ számos más országában is jelentős korlátozásokkal járó koronavírus-világjárvány dacára nem álltak le a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság stadionépítkezései.

Kép: most a Bayernnek üzentek sokatmondó transzparenssel

A keddi Német Kupa-mérkőzéseken folytatódtak a szurkolói megnyilvánulások a német futballstadionokban, ezúttal a Saarbrücken és a Schalke drukkerei is üzentek.

Superbike-vb: elmarad a katari futam a koronavírus miatt

Délután hivatalosan is bejelentették, hogy elhalasztják a superbike-világbajnokság teljes katari fordulóját, ami a jövő hétvégén lett volna esedékes a MotoGP losaili futamát követően.

Rali: Katar lesz a 40. – Szalay világkupán kezdi a szezont

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a katari világkupa-versenyen kezdi az idei szezont – ez lesz a negyvenedik(!) ország, amelyben a pilóta próbára teszi gyorsaságát.

Asztalitenisz: katari segítség a kínai válogatottnak

Többek között kétezer labdával segíti a Katari Asztalitenisz-szövetség (QTTA) a kínai válogatottat, amely a koronavírus-járvány miatt Dohában edzőtáborozik.

Vb 2022, selejtező, Dél-Amerika – 10 csapat, 1 kör

Dél-Amerikában a szokásos oda-vissza körmérkőzés keretében rendezik meg a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjét. A kontinenst öt válogatott képviselheti a katari vb-döntőn: négyen a dél-amerikai kvalifikációs sorozatból biztosan kijutnak, egy csapat pedig interkontinentális pótselejtezőn válthatja meg a jegyét.

PSG: fagyiárus, utcai festő; bizarr reklámban tűnt fel Neymar – videó

Bizarr reklámban vállalt szerepet Neymar, a brazilok klasszis labdarúgója. A 27 éves játékos a Katari Nemzeti Bankot népszerűsítő promócióban tűnt fel.

Vb 2022: változik az európai selejtezők lebonyolítása

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága szerdai ülésén arról döntött, hogy megváltoztatja a 2022-es világbajnoki selejtezők lebonyolítását – olvasható az UEFA hivatalos oldalán.

Klub-vb: a Liverpool számára vállalhatatlan az eredetileg kijelölt luxushotel

A Liverpool nem volt hajlandó elfogadni a klubvilágbajnokságra eredetileg lefoglalt luxusszállodát – írta a The Athletic. A Bajnokok Ligája-győztes számára a katari Marsa Malaz Kempinskiben foglaltak szállást a torna idejére a szervezők, ám a klub visszautasította azt, mert ember- és munkajogi aggályai támadtak a hotel dolgozóinak körülményei miatt.

Curling: magyar szakember teremtette meg a curlinget Katarban

Magyar szakember nevéhez fűződik Katarban a curling sportág megteremtése: Belleli Lajos a semmiből jutott el világbajnoki részvételig az arab ország versenyzőivel.

Atlétikai vb: a nézőszám a várakozások alatt

A szervezők szerint a nézőszám a várakozások alatt maradt eddig a dohai atlétikai világbajnokságon.

Vb 2022: a klub-vb-vel avatják fel a harmadik stadiont

A decemberi klubvilágbajnokságon avatják fel a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság harmadik stadionját.

Vb 2022: több és olcsóbb lesz az alkohol Katarban – sajtóhír

A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság szervezői nemsokára olyan egyezségre juthatnak, amely azt eredményezi, hogy több és olcsóbb lesz az alkohol a torna alatt.

Videó: luxusszobák a stadionban, innen nézik majd a vb meccseit

Nem mindennapi körülmények várják majd a szurkolókat a 2022-es katari világbajnokság egyik arénájában. Az al-Horban található al-Bajt Stadionban luxuskivitelű hotelszobák is várják majd a tehetősebb futballszurkolókat, akik akár a szünetben is lepihenhetnek a kényelmes ágynak köszönhetően.

Juventus: Mandzukic Katarban köthet ki – sajtóhír

Az olasz élvonalban szereplő Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici megerősítette, hogy Mario Mandzukic hamarosan elhagyja az „öreg hölgyet”.

Strand világjátékok: megvan a Katarba utazó magyar csapat

Harminckét magyar sportoló vesz részt októberben Katarban az első Strand világjátékokon.

Út Katarba – így selejteznek a 2022-es világbajnokságra!

Hat konföderáció, 211 válogatott, 31 elérhető kvóta – íme, így zajlanak a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezői!

Vb 2022, selejtező, Ázsiai zóna – 46 csapat, 4 kör

Ázsiában négy körben rendezik meg a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjét. A kontinenst – a házigazdán kívül – további öt válogatott képviselheti a katari vb-döntőn: négyen az ázsiai selejtezőből biztosan kijutnak, egy válogatott interkontinentális pótselejtezőn válthatja meg a jegyét.