Öttusa: Kardos Bence átesett a koronavírus-fertőzésen

Csütörtökön vírusteszten jártak a magyar öttusa-válogatott tagjai, akik közül egy versenyző, Kardos Bence már átesett a fertőzésen. Ez derült ki az eredményéből.

Öttusa: „Még ha fáj is...” – Kardos Bence útnak indult

A messzi Kirgizisztánig elutazott Kardos Bence, aki a szeptember közepi drzonkówi nemzetközi öttusaverseny után ismét olimpiai pontszerző versenyen rajtol – ezúttal Biskekben.

Öttusa-vb: megviselte a galoppon történt baleset a magyarokat

Regős Gergely lovaglásán látszott, hogy valami nincs rendben, s mint később kiderült, Kovács Saroltával – akivel a vegyes váltó versenyében a 15. helyen végeztek a budapesti öttusa-világbajnokságon – végignézték, ahogy a Kincsem park szomszédos pályáján zajló galoppversenyen az egyik ló megbotlott, s eltörte mindkét lábát, a zsokéját pedig mentő vitte el. Ez mindkettejüket nagyon megviselte lelkileg.

Öttusa-vb: csak felvillanásokra futotta vegyes váltóinktól

Tapasztalatszerzés gyanánt rajtolhatott a fiatal Gulyás Michelle, Kardos Bence páros a záró napi vegyes váltóban a budapesti öttusa-világbajnokságon, és Kovács Saroltáékat is megelőzve a 12. helyen végzett.

Öttusa-vb: visszafogott kezdés, jobb folytatás a magyar duóktól

A Kardos Bence, Szabó Illés páros a hetedik, a Bereczki Richárd, Málits István kettős a 15. helyen végzett váltóban a budapesti világbajnokság második napján. 

Öttusa ob: a fiatal Kardos Bence első aranyérmét nyerte

A fiatal Kardos Bence nyerte meg vasárnap a férfiak versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán, csapatban a BHSE győzött.

Öttusa: két magyar egyéni érem a junior Eb-n

Két érmet nyertek a magyarok a junior öttusázók lengyelországi Európa-bajnokságán.

Öttusa-vk: ezüstérmes a Guzi, Kardos páros Székesfehérváron

Ezüstérmet nyert vasárnap a Guzi Blanka, Kardos Bence páros vegyes váltóban a székesfehérvári öttusa-világkupán.