Férfi vízi ob I: Kaposváron is kikapott a Szombathely

A Szombathely 13–12-re maradt alul a Kaposvár vendégeként a férfi vízilabda ob I-ben. A szombathelyiek ötödik mérkőzésüket követően is pont nélkül állnak.

Férfi vízi ob I: 21 gólig meg sem állt a Ferencváros

A Ferencváros 21–9-es, kiütéses sikert ért el a Tatabánya ellen, a Szolnoki Dózsa pedig 9–6-ra verte az UVSE-t a férfi vízilabda ob I 3. fordulójában, az alapszakasz A-csoportjában, míg a B-csoportban a ZF-Eger 17–6-ra múlta felül a Kaposvárt. A nemzetközi porondon érdekelt csapatok közül a Bajnokok Ligája szombati selejtezőjére készülő OSC és az Eurokupában a múlt hétvégén továbbjutó Miskolc is fölényes győzelmet aratott.

Férfi vízi ob I: csak a 15. helyért játszhat a Vasas

A Honvéd a Szőnyi úton győzött, s egyenlített a BVSC ellen a férfi vízilabda ob I 2018–2019-es szezonjának záró szakaszában, az 5–8. helyért zajló párharcban szombaton.

Férfi vízi ob I: az OSC két góllal nyert Szolnokon

Az AVUS Szombathely három góllal győzte le hazai pályán a PVSK-t, míg az UVSE Tatabányán nyert. Megszerezte első pontjait a Kaposvár és a Vasas is, épp egymással játszottak döntetlent a 2018–2019-es élvonalbeli vízilabda-bajnokság alapszakaszának 5. fordulójában.

Férfi vízi ob I: a Kaposvár a 9., a világbajnok befejezte

A férfi vízilabda ob I 9. helyéért zajlott rájátszás 3. mérkőzését a Kaposvár 10–9-re megnyerte a PVSK ellen, amivel a párharcban is felülkerekedett riválisán. A találkozó után a kaposváriak játékosa, Varga II Zsolt bejelentette ob I-es pályafutásának végét. A 40. születésnapját holnap ünneplő center tagja volt a 2003-ban a barcelonai világbajnokságot megnyerő magyar válogatottnak, 

Férfi vízi ob I: „Nem párharcot, csak egy meccset nyert a Pécs”

A PVSK nyerte meg a férfi vízilabda ob I 9. helyéért zajló rájátszás első mérkőzését. A pécsiek hazai környezetben 13–9-re győzték le a Kaposvárt.

Férfi vízi ob I: a Fradi és a Szolnok is 16 góllal nyert

A címvédő Szolnoki Dózsa a negyedik mérkőzését is kiütéssel nyerte meg a férfi vízilabda ob I-ben: ezúttal a Kaposvári VK-t győzte le 18–2-re.

Férfi vízi ob I: nyert a Szolnok, az OSC és a Szeged is

Nyolc találkozót követően kialakult a férfi vízilabda ob I alapszakaszának végeredménye, ezzel eldőlt, mely csapatok küzdhetnek tovább a felsőházban.

Férfi vízi ob I: egy gólt kapott a címvédő Szécsiéktől

A címvédő Szolnoki Dózsa csak egy gólt kapott, s 15 gólos sikert aratott a Kaposvár ellen a férfi vízilabda OB I szerdai fordulójában.

Férfi vízi: elfogadták a Kaposvár óvását, fellebbez a Honvéd

A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) elfogadta a Kaposvári VK óvását, amelyet a csapat a RacioNet Honvéd elleni mérkőzés után nyújtott be. Az összecsapást a csapatoknak újra kellene játszaniuk, ám a Honvéd fellebbezett a döntés ellen.

Férfi vízi ob I: a BVSC szerezte meg a hetedik helyet

A BVSC végzett a hetedik helyen a férfi vízilabda ob I-ben, a fővárosi gárda a helyosztó párharc mindent eldöntő, harmadik felvonásán hazai környezetben négy góllal nyert a Kaposvár ellen.

Férfi vízi ob I: azonos eredmény, de most a Kaposvár nyert

A Kaposvár nyerte a második összecsapást a BVSC ellen a férfi vízilabda-bajnokság rájátszásának hetedik helyért kiírt párharcában, így egyenlített.

Férfi vízilabda MK: a címvédő Szeged készülhet a döntőre

Elsőként a címvédő Szeged jutott be a férfi vízilabda Magyar Kupa fináléba, miután a szolnoki négyes döntőben 15–4-re nyert a Kaposvár ellen.

Férfi vízilabda ob I: egri és debreceni siker

Az Eger a vártnál talán kicsit nehezebben, de összességében magabiztosan legyőzte a Kaposvárt a férfi vízilabda ob I 8. fordulójában.

Férfi vízilabda ob I: elmarad a „kis” Eger kaposvári meccse

Elmarad az egri főiskolások kaposvári meccse a férfi vízilabda ob I 22. fordulójában, miután a vendégek elakadtak a hóban, így nem érnek oda időben a kezdésre. A holnapi nemzeti ünnep miatt ma kerül sor a fordulóra.

Férfi vízi ob I: a Kaposvár 12 percig tartotta a Vasast

A férfi vízilabda ob I 19. fordulójában az utolsó helyen álló Kaposvári VK hazai pályán 11–5-re kikapott a Vasastól.

Férfi vízilabda ob I: a Kaposvár kikapott a Juniorválogatottól

A Kaposvár 14–11-re kikapott a Juniorválogatottól hazai pályán a férfi vízilabda ob I alapszakaszának 24. fordulójában.

Férfi vízi ob I: tízgólos szegedi siker a Kaposvár ellen

A férfi vízilabda ob I 15. fordulójában a listavezető szegediek hazai pályán 17–7-re legyőzték a sereghajtó, továbbra is pont nélküli kaposváriakat.

Férfi vízilabda ob I: a juniorválogatott győzött Kaposváron

A férfi vízilabda Vodafone ob I alapszakaszában a magyar juniorválogatott kétgólos győzelmet aratott a Kaposvár otthonában.