?>
Női kézi: Akármi is az oka, megoldom ezt a feladatot – Köstner

Lélektanilag sokkal tovább tart felépíteni egy játékost, mint fizikailag, véli Köstner Vilmos, a DVSC női kézilabdacsapatának vezetőedzője, aki szerint nagyobb figyelemmel elkerülhették volna a gyenge rajtot.

Kézilabda: a topedzők üzenete világos – nem kérnek a kapus nélküli játékból

Egy frissen készült felmérés szerint a külföldi kézilabdaedzők többsége egyértelműen elutasítja a kapus nélküli játékra vonatkozó szabályt, míg itthon a megkérdezett szakemberek körében vegyesebb a kép.

Videó: „Szabad-e locsolni? Nem!” – üzentek a debreceni kézisek

A DVSC női kézilabdacsapatának tagjai vicces videóban kérik az embereket, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben, a húsvéti ünnepek alatt is mindenki maradjon otthon.

Női kézi: Erre az idényünkre büszke leszek – Köstner Vilmos

A tehetség és a rutin jó közösséggé kovácsolódott a Debrecen női kézilabdacsapatánál, amelynél az iskolásoknak is kreatívan segítenek a világjárvány idején.

Női kézi NB I: Többen mondták, hülyeség lenne abbahagyni – Bulath

Még segíteni akar a fiataloknak a korábbi válogatott kézilabdázó, Bulath Anita, aki ugyan jó szájízzel fejezhette volna be, de egy évig még játszik Debrecenben.

Köstner Vilmos: A DVSC a második otthonom és a második családom

A nemrég mesteredzői címmel kitüntetett, a Lokival kétszeres EHF-kupa-győztes Köstner Vilmosnak a DVSC sokkal több mint egy munkahely, miként azt is vallja a háromszoros nagypapa, hogy az öregedés ellen a legjobb orvosság a fiatalság és a munka.

Kézilabda: Köstner Vilmos hivatalosan is mesteredző lett

A DVSC Schaeffler női kézilabdacsapatát irányító Köstner Vilmos a legmagasabb szintű szakmai elismerést vehette át a Testnevelési Egyetem diplomaosztó-ünnepségén: hivatalosan is mesteredző lett.

Női kézi: edzőváltás a DVSC-nél, Köstner Vilmos irányít

A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC élén a nyáron kezdett dolgozni vezetőedzőként a norvég Pal Oldrup Jensen, ám a klub vezetősége kilenc bajnoki forduló, négy és fél hónap közös munka után menesztette a szakembert, s a klub korábbi sikeredzőjét, Köstner Vilmost nevezte ki a helyére.

Női kézi-vb: „Most úgy érzem, ez a kudarc életem végéig elkísér”

A magyar női kézilabda-válogatott szakmai stábjának edzőként volt tagja Köstner Vilmos, aki a Hajdú-bihari Naplónak nyilatkozott a dániai világbajnokság 11. helye után – mint ismert, az eredmények alakulása miatt az együttes nem vehet részt a riói olimpián.

Női kézi-vb: ezt kívánta Görbicz Anita a karácsonyfa alá

Idén Dánia ad otthont a női kézilabda-világbajnokságnak. A magyar válogatott a házigazdák mellett Szerbiával, Montenegróval, Japánnal és Tunéziával is megmérkőzik a csoportban. Az NSO Tv-nek Németh András szövetségi kapitány, Köstner Vilmos edző, Görbicz Anita és Szucsánszki Zita beszélt a várakozásokról.

Pálinger: Minden játékosra szükség van a sikerhez

Hasznosnak ítélték meg a magyar női kézilabda-válogatottnál a franciák elleni felkészülési mérkőzést (22–22), mert a vasárnapi Eb-rajt előtt rávilágított a hibákra. Pálinger Katalin csapatmenedzser szerint minden játékosra szükség van a sikerhez, de ezzel a lányok is tisztában vannak. A kapus Herr Orsolya stabil, megbízható játékot vár magától, míg Klivinyi Kingát feldobja a hazai torna.

Női kézi: Köstner büntetésből vízibalettezett

Kemény napokon vannak túl a Szentgotthárdon edzőtáborozó női kézilabda-válogatott tagjai, vasárnap, hétfőn és kedden is kétszer-kétszer gyakoroltak. Németh András szövetségi kapitány és stábja nem kímélte a hölgyeket, a hatodik tréningen már érződött a fáradtság a játékosokon, ezért szerdán csak egy edzés volt, délután pedig kirándulás és fürdőzés szerepelt a programban.

Női kézilabda: Köstner Vilmos is a válogatott stáb tagja

Köstner Vilmos is tagja a magyar női kézilabda-válogatott új stábjának. A rutinos szakember az erőnléti munkában és a videoelemzésekben segíti majd a pénteken kinevezett szövetségi kapitányt, Németh Andrást.

Videó: ledöntött gát - bánat után robognak a Loki kézisei

A Debrecen női kézilabdacsapata az előző szezonban ugyan papíron kiesett az NB I-ből, de mivel a másodosztályt megnyerő szekszárdiak nem vállalták az NB I-es tagságot, a Loki az idén is az első osztályban vágott neki a szezonnak. Köstner Vilmos, a DVSC szakmai igazgatója az NSO Tv-nek elmondta, ebben az idényben az a cél, hogy a Loki stabil középcsapattá váljon.

Videó: a szakmai igazgató szerint a Lokit elaltatta a jó szereplés

Meglepetés a női kézilabda NB I-ben: a Konkoly Csaba vezette Vác idegenben 30–25-re legyőzte Varga József DVSC-jét. A Loki szakmai igazgatója szerint a csapatot elaltatta az eddigi jó szereplés, míg a győztes vendégek mestere elmondta, nagyon sokat dolgoztak, hogy kibírják az atmoszférát, a hangulatot.

Videó: „Esélyesek a norvégok, de ez eddig az Eb-n nem volt igaz”

Az NSO Tv exkluzív interjújában Németh András és Köstner Vilmos elemzi a magyar női kézilabda-válogatott eddigi teljesítményét. Németh szerint a norvégok esélyesebbek az elődöntőben, bár az eddigi történések nem ezt igazolják. Köstner Tomori Zsuzsanna szerepét emelte ki.

Női kézi Eb: Játsszanak egy jót a lányok - Németh András

Németh András és Köstner Vilmos is a helyszínen tekinti meg a magyar női kézilabda-válogatott oroszok elleni utolsó középdöntős meccsét a Szerbiában zajló Európa-bajnokságon. A Hypo edzője szerint játszhatnak egy jót a lányok, míg Köstner hozzátette, nyugodtan lehet kísérletezni a norvégok elleni elődöntőre.