Képek: mézeskalácsot sütöttek az olimpiai és világbajnokok

Ismét óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval startolt az Ökumenikus Segélyszervezet karácsonyi adománygyűjtése. Olimpiai és világbajnok sportolók sora segített elkészíteni az adományvonal hívószámát jelképező első 1353 darab mézeskalácsszívet.

Az örök karmester – Kökény Beatrix élete a ferencvárosi kézilabda

Családjával és legjobb barátaival ünnepel Kökény Beatrix, a kortalan és koronázatlan királynő – nélküle az FTC-t elképzelni sem lehet.

Vívás: így élte meg a riói döntő utáni napot Imre Géza – megjelent a Fehérarany

„Évtizedeken át arra készültem, hogy egyszer olimpiai bajnok leszek. És tessék, 2016. augusztus 9-én, negyvenegy évesen ott álltam a páston az egyéni verseny döntőjében. Percekkel később 14:10-re vezettem, karnyújtásnyira voltam az aranytól, vagy még annál is közelebb. Többször azonban már nem találtam el Parkot, 15:14-re kikaptam. Egyből tudtam, mi úszott el. Hogy még egy olimpiai döntőm már nem lesz…” – olvasható az olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívó, Imre Géza életrajzi könyvének hátoldalán, amely stílszerűen a Fehérarany címet kapta. Lapjain a világbajnok vívó történetei a kezdetektől, az atlantai olimpián át, a riói döntőig, amiket a Nemzeti Sport kiváló újságírója, Pietsch Tibor vetett papírra. A BHSE vívótermeként szolgáló Dózsa György úti zsinagógában tartott könyvbemutatón Imre Géza és felesége, az olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Kökény Beatrix beszélt az NSO TV stábjának a Fehéraranyról, amely „több, mint egy önéletrajz”. 

Konferencia: Egy nap az utánpótlásért – Szilágyi és Rátgéber is előad

Egy nap az utánpótlásért címmel konferenciát szervez az utanpotlassport.hu, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon. A rendezvényre december 5-én Budapesten kerül sor.

Rio 2016: „pszichés okok miatt” nem nézte Imre döntőjét Kökény

Kökény Beatrix, a riói olimpián a párbajtőrözők döntőjében drámai körülmények között alulmaradó Imre Géza felesége „pszichés okok miatt” nem nézte férje asszóit kedden.

Női kézi: további egy évig járnak a fürdőbérletek a fradistáknak

Újabb egy évig támogatja szolgáltatásokkal az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatát a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Elek-mágia, 11 bajnoki cím és hét európai menetelés - fradis női kézitörténelem

Öt év után játszik újra nemzetközi kupadöntőt a Ferencváros női kézilabdacsapata, és 1978 után hódíthatja el ismét a KEK-trófeát. Ez alkalomból többrészes felvezető sorozattal jelentkezünk, bevezetésképpen aktuális Sportlegek-cikkünket is a zöld-fehér kéziseknek szenteljük. 11 bajnoki cím, hét európai kupamenetelés és az Elek-mágia: áttekintettük a ferencvárosi női kézilabdázás történetét és legnagyobb sikereit.

Kökény Beatrix: Fordulópont a Fradi életében

Csütörtökön kora délután „Vissza a csúcsra!" szlogennel az Üllői úti klub székházában sajtótájékoztatót tartottak a Ferencváros kézilabda-szakosztályánál. Ezen a jövőbeni tervek mellett több szerződéshosszabbítást is bejelentettek.

Női kézilabda: Elek, Szucsánszki és Pastrovics hosszabbított a Fradival

Sajtótájékoztatót tartottak a Ferencváros kézilabda-szakosztályánál – Vissza a csúcsra! szlogennel –, ezen a jövőbeni tervek mellett több szerződéshosszabbítást is bejelentettek.