NFL: Josh Gordont hatodszor is eltiltotta a liga

A liga hatodik alkalommal is eltiltotta Josh Gordont, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks játékosát.

NFL: Seattle-ben folytatja a Patriotstól kitett elkapó

A Seattle Seahawksnál folytatja NFL-es pályafutását Josh Gordon elkapó, akitől a napokban vált meg a New England Patriots.

NFL: a Patriots szabadon bocsátotta Josh Gordont

A várakozásoknak megfelelően szabadlistára tette Josh Gordont a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots.

NFL: ötödször is megbocsátott a liga Josh Gordonnak

Az NFL ötödször is felmentette eltiltásából Josh Gordont elkapót, aki majdnem fél tucatszor került bajba droghasználat miatt.

NFL: fő az egészség, felhagy a játékkal a Patriots elkapója

A New England Patriots remek képességekkel megáldott elkapója, Josh Gordon a hivatalos Twitter-oldalán közzétett közleményében jelezte, hogy egy időre biztosan abbahagyja az amerikai futballt.

NFL: hoppá, Tom Bradyéknél kötött ki a balhés sztárelkapó!

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriotsban folytatja pályafutását Josh Gordon.

NFL: Gordon rögvest kezdőként tér vissza Clevelandbe

Hosszú eltiltása után rögvest kezdőként számol Josh Gordonnal a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cleveland Browns.

NFL: Revis aláírt a Kansas Cityhez, Gordon újra edzésben

Darrelle Revis kétéves szerződést kötött a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Kansas City Chiefsszel.

NFL: visszatér a Pats volt irányítója; fejlemény Gordon ügyében

A papírformának megfelelően a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots szerződtette korábbi irányítóját, Brian Hoyert.

Leicester: alsóbb ligás játékos érkezett, ő az új Vardy?

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) címvédője, a Leicester City átigazolta Josh Gordont – a játékos ugyanabból a ligából érkezik, amelyben korábban Jamie Vardy is játszott.

NFL: az elit elkapó visszatérhet, de csak az újabb eltiltása után

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cleveland Browns klasszis elkapója, Josh Gordon visszakapta játékengedélyét a ligától.

Super Bowl: a „Szörnyetegre” megapénz vár a nagydöntő után?

Marshawn Lynch, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Seattle Seahawks futója a Super Bowl után állítólag új, évi 10 millió dollárról szóló szerződést kaphat kézhez.

NFL: ilyen nincs - megint eltiltották a füvező sztárt

Megint eltiltották Josh Gordont, a Cleveland elkapóját. Ezúttal a Browns jelentette be, hogy mivel játékos vétett a csapatszabályok ellen, ebben a szezonban már nem léphet pályára.

NFL: nem játszhat a gyerekét bántalmazó futósztár

A tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings felmentette a munkavégzés alól legnagyobb sztárját, a gyermekbántalmazással vádolt Adrian Petersont.

NFL: Gordont eltiltották, Winslow a Jetsnél próbálkozik

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szereplő Cleveland Browns kiváló újoncidényt futó elkapója, Josh Gordon kétmérkőzéses eltiltást kapott, miután megszegte a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos politikáját.