?>
Barcelona: önkéntes karanténba került a klub elnöke

Az FC Barcelona klubelnöke Josep Maria Bartomeu nem lesz ott a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a Camp Nouban, miután családja egyik közelebbről nem meghatározott tagja pozitív koronavírustesztet produkált – számolt be róla a spanyol Diario Sport című lap.

Barcelona: jöhet a szavazás; Bartomeu a lemondást fontolgatja

Hamarosan sor kerül a bizalmatlansági indítvány következményeként előírandó szavazásra Barcelonában, miután Jordi Farré, az akció kezdeményezője szerdán megerősítette, hogy az összegyűjtött aláírások közül legalább 16 521 (az előírt minimális mennyiségű) szignó biztosan érvényes. Így egy lépéssel közelebb van a klub ahhoz, hogy idő előtt eltávolítsa hivatalából Josep Maria Bartomeu elnököt és társait.

Videó: Suárez búcsúzóul még odaszúrt egyet Bartomeunak

Luis Suárez Barcelonától való távozásának bejelentése után az uruguayi támadó sajtótájékoztató keretében búcsúzott el a klubtól. Az Atlético Madrid újdonsült játékosa az egyik kérdésnél finoman utalt arra, hogy nem ideális a kapcsolata Josep Maria Bartomeu klubelnökkel.

Barca: hiába a petíció, Bartomeu nem gondolkodik a lemondáson

Annak ellenére sem gondolkodik a lemondáson Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke, hogy több mint 20 ezer klubtag aláírta az ellene irányuló bizalmatlansági indítványt.

Barca: megvannak az aláírások, Bartomeu bajba kerülhet

Összegyűlt az előírt aláírás-mennyiség a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu elleni bizalmatlansági indítványhoz. Most voksolás dönthet arról, idő előtt távozzon-e a katalánok első embere.

Barcelona: megvan az elnökválasztás időpontja

Az FC Barcelona a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2021. március 20-21-én tartja az elnökválasztást. Eközben a katalán klub hivatalos tagjai továbbra is gyűjtik az aláírásokat a Josep Maria Bartomeu elleni bizalmatlansági indítványhoz. 

Barcelona: Messi döntött, marad a klubnál – hivatalos

Mint ismert, Lionel Messi, az FC Barcelona ikonja nemrég bejelentette távozási szándékát klubjánál, majd az idény előtti koronavírusteszten sem jelent meg, ám most a goal.com-nak adott exkluzív interjújában úgy fogalmazott, egyelőre biztosan marad a katalán együttesnél.

Barca: Bartomeu hajthatatlan, nem hajlandó tárgyalni Messi eladásáról

Véget ért Josep Maria Bartomeu barcelonai klubelnök és Lionel Messi édesapja, Jorge csúcstalálkozója, amelyen a katalán klub első embere ismét leszögezte, az argentin szupersztár nem eladó, és egyetlen kérővel sem hajlandó tárgyalni az átigazolásáról.

Barcelona: „Megtiszteltetés volt” – Rakitic elbúcsúzott

Ivan Rakitic szerdán elbúcsúzott az FC Barcelonától. A Sevillához hat év után visszatérő horvát középpályás hivatalos sajtótájékoztató keretében köszönt el a katalánoktól.

Barca: szerdán ülnek le tárgyalni Messiék, ez lesz a téma

Ami jelenleg biztosnak tűnik, hogy Lionel Messi, valamint édesapja, Jorge Messi szerdán tárgyalóasztalhoz ülnek a Barcelona vezetőségével, és az argentin klasszis jövője lesz a téma. A kérdés csak az, mire jutnak a felek…

Barcelona: Bartomeu elcserélné Griezmannt Joao Félixre

A Marca beszámolója szerint az FC Barcelona a tavaly megszerzett Antoine Griezmann játékjogát szeretné elcserélni Joao Félixére. A francia támadó így visszatérhetne az Atlético Madridhoz, míg a 120 millió eurós portugál a katalánoknál folytathatná karrierjét.

Barcelona: Bartomeu kész lemondani Messi maradása érdekében

Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke kész lemondani tisztségéről annak érdekében, hogy Lionel Messi mégse hagyja el a klubot.

Barcelona: a szurkolók este betörtek a Camp Nouba – videó

A legfrissebb hírek szerint Lionel Messi meghozta végső döntését, és akármi történik, távozni akar a katalánoktól, amilyen gyorsan csak lehet. És hogy mennyire nagy a baj az FC Barcelona labdarúgócsapatánál, azt jól mutatja, hogy már a drukkereknél is betelt a pohár.

Barca: a volt elnök lemondásra szólította fel Bartomeuékat

Az FC Barcelona elnökeként 2003 és 2010 között regnáló Joan Laporta azonnali lemondásra szólította fel Josep Maria Bartomeut, a klub jelenlegi első emberét, valamint a vezetőség további tagjait.

Barca: „Láttam a szerződést, Messi ingyen legkorábban 2021-ben távozhat”

Joan Gaspart, a Barcelona korábbi elnöke úgy véli, Lionel Messi ingyen legkorábban 2021 nyarán hagyhatja el a „gránátvörös-kékeket”.

Barcelona: Messi bejelentette távozási szándékát

Lionel Messi benyújtotta távozási kérelmét az FC Barcelona labdarúgócsapata vezetőségének – állította elsőként a TyC Sports argentin sportcsatorna, melynek értesülését azóta az AP amerikai hírügynökség megerősítette.

Barcelona: Ronald Koeman az új vezetőedző – hivatalos

Ahogyan arra az elmúlt két nap hírei alapján számítani lehetett, Ronald Koeman lett az FC Barcelona labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Az 57 éves szakember két idényre szóló, 2022 nyaráig érvényes szerződést kötött a katalánokkal – közölte a klub a hivatalos felületein.

Barca: Bartomeu megnevezte, melyik hét játékos érinthetetlen

Nagyobb lélegzetvételű interjút adott az FC Barcelona televíziós csatornájának, a Barca TV-nek Josep Maria Bartomeu, a katalán klub elnöke. Az egyesület első embere beszélt többek között Lionel Messiről, a játékoskeretet érintő változásokról, az egyesület anyagi helyzetéről és az esetleges lemondásáról is. 

Barca: „Ha minden jól megy, Koeman lesz a vezetőedzőnk”

Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke a klub televíziójának elárulta, minden bizonnyal Ronald Koeman veszi át a csapat irányítását.

Barcelona: Ronald Koeman lesz az új vezetőedző – sajtóhír

Futótűzként terjedt végig a nemzetközi sportsajtóban, hogy a holland válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Ronald Koeman lesz az FC Barcelona labdarúgócsapatának új vezetőedzője.