?>
Női kézi: Erre az idényünkre büszke leszek – Köstner Vilmos

A tehetség és a rutin jó közösséggé kovácsolódott a Debrecen női kézilabdacsapatánál, amelynél az iskolásoknak is kreatívan segítenek a világjárvány idején.

Női kézilabda: három debreceni szerződést hosszabbított

Három játékosával is szerződést hosszabbított a DVSC női kézilabdacsapata.

Női kézi-vb: két magyarországi légióssal készül Montenegró

Huszonegy fős bő keretet hirdetett a november végén kezdődő női kézilabda-világbajnokságra a magyarokkal egy csoportban szereplő montenegrói kézilabda-válogatott. A csapatban ott van a Győrben játszó Katarina Bulatovics és a debreceni Jelena Deszpotovics.

Női kézi: visszatér Debrecenbe a montenegrói átlövő

Újra a DVSC női kézilabdacsapatának játékosa Jelena Deszpotovics – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A 23 éves montenegrói válogatott átlövő december 30-án, a Békéscsaba elleni bajnokin már pályára léphet régi-új együttesében.  

Női kézi: távozik a Loki montenegrói válogatott átlövője

A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-TVP a hivatalos honlapján bejelentette, hogy montenegrói válogatott átlövője, Jelena Deszpotovics a szlovén Krim Ljubljanához szerződik.

Női kézi: Európa-bajnok átlövővel erősít a DVSC

A jelenleg a montenegrói Buducsnoszt Podgoricában játszó Jelena Deszpotovics kétéves szerződést írt alá a DVSC-TVP-Aqauaticum női kézilabdacsapatával – adta hírül a debreceni klub honlapja.