F1: Párizsban is teljes titokban kezelik Schumachert

A francia Le Parisien információi szerint magánál van Michael Schumacher, akit hétfő óta egy párizsi klinikán kezelnek.

F1: Jean Todt szívesen visszahozná a tankolást

A Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke, Jean Todt arra kéri a Formula–1 vezetőit, hogy fontolják meg a tankolás 2021-es visszahozatalát.

F1: Jean Todt nem éppen pozitív dolgot árult el Schumacher állapotáról

Jean Todt, a Ferrari korábbi csapatfőnöke és a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) jelenlegi elnöke szerint Michael Schumacher nem tud ugyanúgy kommunikálni, mint a síbalesete előtt, és a helyzete vélhetően a jövőben sem lesz sokkal jobb.

F1: felesége a Ferrari vezetőivel ünnepelte Schumachert

A hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumachert ünnepelték a nagy-britanniai Goodwoodban, a Sebesség Fesztiválján. Az ünnepségre a 2013 decemberében síbalesetben elszenvedő fejsérüléséből a nyilvánosságtól elzárva lábadozó legenda felesége, Corinna Schumacher is részt vett a Ferrari korábbi vezérkarának tagjai, Jean Todt, Ross Brawn és Luca di Montezemolo társaságában.

F1: Todt szívesen látna Formula E-t és ralikrosszt hazánkban

Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke szívesen látna Magyarországon Formula-E és ralikrossz-világbajnoki futamokat – számolt be a francia sportvezető múlt csütörtöki látogatásakor elhangzottakról az MTI-nek Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke.

F1: hosszabbítanánk, és érdeklődünk a Formula E iránt is

A magyar kormány szándéka, hogy a versenysport területén erősítse részvételét, meg kívánja hosszabbítani a Formula–1 lejáró licencét, és lehetőséget lát arra, hogy helyet adjon az újgenerációs, Formula E autók versenyének is – jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével, Jean Todttal megtekintették csütörtökön a ZalaZone járműipari tesztpályát Zalaegerszegen.

F1: elbúcsúztatták Niki Laudát Bécsben – képgaléria

Szerdán elbúcsúztatták a május 20-án 70 évesen elhunyt Niki Laudát Bécsben. Ahogy azt már korábban tudni lehetett, a versenyzői overallban eltemetett háromszoros F1-világbajnoktól először az osztrák fővárosban található Stephansdomban vehettek búcsút a rajongók, majd zárt körben gyászmisével folytatódott a megemlékezés.

Formula E: az MNASZ elnöke Budapestre hozná a sorozatot

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke szerint büszkeség és megtiszteltetés lenne, ha Magyarország is rendezhetne futamot az elektromos formaautós versenysorozatban. Oláh Gyárfás a közelmúltban ebben a témában egyeztetett többek között Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével.

Formula E: budapesti futamról egyeztetnek Jean Todttal

Többek között Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökével is tárgyal Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke az elektromos formulaautós versenysorozat, a Formula E futamának lehetséges magyarországi megrendezéséről.

F1: Jean Todt elismerte, Schumacherrel együtt nézte az egyik versenyt

Jean Todt, a Nemzetközi Autósport-szövetség elnöke egy német lapnak adott interjúban elárulta, novemberben Michael Schumacherrel együtt nézte televízión a Brazil Nagydíjat.

F1: Todt elismerte, túl bonyolultak a mostani szabályok

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt elismerte, hogy túl bonyolulttá tették a hibrid formulát, így készen kell állniuk arra, hogy kissé visszalépjenek, és a jövőben olyan irányba vigyék a technológiát, ami a szurkolók és az új gyártók számára is vonzóbbá teszi a sportágat.

F1: Todt maradt a FIA élén; Oláh Gyárfás az offroadbizottság elnöke

Újabb négy évre Jean Todtot választották meg a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökévé. Oláh Gyárfás az offroadbizottság elnöke lett.

F1: Kubicának is át kell esnie az orvosi vizsgálaton – Todt

Orvosok és orvosi szakértők csoportja fogja megvizsgálni a Williamsnél visszatérésre készülő Robert Kubica karját, mielőtt megkapja az F1-es szerepléshez szükséges szuperlicencet – minderről az újraválasztására készülő FIA-elnök Jean Todt számolt be a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj helyszínén a sajtó képviselőinek.

Autósport: kihívó nélkül Jean Todt harmadszor is FIA-elnök lesz

November 17-én járt le a jelentkezési határidő a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökválasztására, ám a jelenleg második elnöki időszakát töltő Jean Todton kívül senki sem jelezte, hogy indulna a posztért. Ez azt jelenti, hogy a december 8-án esedékes elnökválasztás pusztán formalitás lesz, s a 2009 óta hivatalban lévő francia sportdiplomata megkezdi harmadik – és a szabályok adta lehetőségek miatt egyben az utolsó – ciklusát a szövetség élén.

F1: Jean Todt harmadszor is FIA-elnök lenne

A francia Jean Todt harmadszor is elvállalná a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöki tisztségét.

F1: az Audi is ott lesz a jövő motorjairól szóló ülésen

A Volkswagen csoporthoz tartozó Audi képviselői is részt vesznek az F1 motor-szabályalkotó testületének következő ülésén. Az FIA rendezésében megtartott megbeszélésre pénteken, Párizsban kerül majd sor.

Autósport: Formula–2 néven szerveznék újra a GP2-t

A Formula–1 új tulajdonosa, a Liberty Media Group, valamint a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Formula–2 néven szervezné újra a GP2-es kategóriát.

F1: a káromkodás miatt nem bünteti meg Vettelt az FIA

Az FIA nem bünteti meg a Mexikói Nagydíj hajrájában a csapatrádión Charlie Whiting versenyigazgatónak beszóló Sebastian Vettelt, de a jövőben szankcionálhatnak hasonló viselkedést.

F1: Todt elégedetlen, amiért a FIA kimaradt a tárgyalásokból

Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke csütörtökön kifejtette: örömükre szolgál a Liberty Media hosszú távú befektetése a Formula-1-ben, ugyanakkor emlékeztetett rá, hogy szervezetük nem vehetett részt az előkészítő tárgyalásokon, pedig elvárták, hogy több információt osszanak meg velük.

F1: döntöttek, visszatér a tavalyi időmérő – hivatalos

A hétvégi Kínai Nagydíjtól kezdve ismét a tavalyi időmérő rendszer szerint dől majd el a rajtsorrend a Formula–1-ben – döntött hétfőn a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsa.