Férfi vízi BL: verekedés korbácsolta fel a kedélyeket a Fradi meccsén – videó

Parázs jelenetek játszódtak le a Ferencváros Mladost Zagreb otthonában lejátszott férfi vízilabda Bajnokok Ligája-meccsén, amikor a hazaiak játékosa, Matias Biljaka a víz felett megütötte a vele összeakaszkodó Jansik Szilárdot. A találkozót a Fradi 9–6-ra megnyerte.

Férfi vízi Eb: Rendkívül szervezett a spanyolok védelme – Märcz

A magyar férfi válogatott az olimpiai kvalifikációval az egyik célját már elérte az Európa-bajnokságon, vasárnap este pedig az aranyérem is meglehet.

Vadászatról, prédasorsról, rock and rollról a Ferencváros sikeredzőjével

Különleges, minden fronton győztes idényt zárt az FTC vízilabdacsapata. A játékosként olimpiai bajnok edző, Varga Zsolt beszélt arról, hogy miért a rock & rollhoz hasonlatos szakma az övé, s bár úgy érzi, a tavalyi bajnoki címmel lezárult edzői pályafutásában egy szakasz, sohasem lehet hátradőlni. Tudományos alaposság, óvatos mozgás a gerendán és mosoly a parton.

Vizes vb: „A dobogóról jobb lenne az eredményhirdetés”

Férfias küzdelemben meg kell verni Horvátországot a férfi vízilabda-vb bronzmeccsén – vallja Vámos Márton, aki világbajnoki éremgyűjteményét egészítené ki a kvangdzsui bronzzal.

Vizes vb: Nyerni járunk Kvangdzsuba – Jansik Szilárd

Jansik Szilárd szerint tudják, mi az ellenszer a spanyol vízilabda-válogatott játékára a kvangdzsui világbajnokság magyar idő szerint szerda hajnali csoportrangadóján, a 2015-ös universiade-győzelem pedig szép emlékeket ébreszt benne.

Vízilabda: így élte meg Jansik Szilárd a kimaradt ötméteres utáni perceket

Jansik Szilárd több társához hasonlóan élete első Bajnokok Ligája nyolcas döntőjét játszotta az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapatával. Az Olympiakosz elleni fináléban ő lőtte az első ötméterest, ami kimaradt. Az NSO Tv-nek elmondta, hogy élte meg az addig eltelt időt, amíg újra rákerült a sor, s mit gondolt, miután a hirtelen halálban a találatával a Fradi került lépéselőnybe. 

Év sportolója gála: Egységben az erő

Tavaly óta már a hagyományos csapatsportágakban és az egyéni sportágak csapatversenyeiben szereplők teljesítményét is díjazzák a sportújságírók.

Hat Mikulás CR-éknél, LeBron Kevint nézi – a sportolók karácsonya

Eljött a 2018-as év vége is: a folyamatos munkát, rohanást kis időre félretesszük, és családi, baráti körben töltjük az ünnepeket. Nincsenek ezzel másképp a sztársportolók sem – sokan kívántak boldog karácsonyt követőiknek azok közül is, akik a hétköznapokat verejtékezve az edzőteremben vagy éppen a pályán töltik. Az ő jókívánságaikból, ünnepi fotóikból válogattunk.

Vízilabda: Ajándékot nem kap senki, Vogel azért védett, mert... – Märcz Tamás

Második világliga mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda-válogatott, a spanyolokat nagy csatában 9–8-ra győzte le Hódmezővásárhelyen. A találkozó után Märcz Tamás szövetségi kapitány többek között a bravúrosan védő Vogel Somáról is beszélt az NSO Tv-nek, Jansik Szilárd pedig elmondta, miért nem ment a gólszerzés emberelőnyből a magyar csapatnak. Emellett szót ejtett arról is, mi a közös célja testvérével, Dáviddal. 

Darts: száznyolcvanat dobott a Fradi pólósa az amatőr kupán

A dartsvilágbajnokság után néhány nappal rendezték meg Érden a hazai amatőr dartskupát. A több mint 1300 induló között ismerős arcokra bukkantunk, ugyanis az FTC négy vízilabdázója, Jansik Szilárd, Manhercz Krisztián, Pohl Zoltán és Sedlmayer Tamás is próbára tette dartstudását. Egyikőjük a száznyolcvanat is megdobta. A verseny mellett arról is beszéltek az NSO Tv-nek, hogy kinek drukkoltak a vb-n. 

Férfi vízilabda: véglegessé vált Benedek vl-kerete

Véglegessé vált a magyar férfi vízilabda-válogatott kerete a keddi, Görögország elleni Világliga-mérkőzésre. Benedek Tibor 14-es bő keretéből Jansik Szilárd került ki.

Vízilabda: Tóth Márton és Jansik Szilárd is Szegeden folytatja

A magyar válogatott kerettag Tóth Márton és Jansik Szilárd is a Szeged férfi vízilabda-csapatában folytatja pályafutását.

Férfi vízi: két változás a keretben, újoncot avathatunk

Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Románia elleni világliga-mérkőzésre a magyar keretet. Erről a vlv.hu adott tájékoztatást.