Feleségül vette labdarúgó kedvesét J. J. Watt – KÉPEK

A hétvégén feleségül vette labdarúgó kedvesét J. J. Watt, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Houston Texans védőjátékosa. A pár a Bahamákon esküdött örök hűséget egymásnak.

NFL: súlyos sérülést szenvedett J. J. Watt, vége az idényének

Súlyos sérülést szenvedett J. J. Watt, az NFL-ben szereplő Houston Texans klasszisa, aki emiatt ebben az idényben már nem léphet pályára.

NFL: Brees, Mahomes, Rivers versenyfutás az MVP-címért

Már csak egy hónap van hátra a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2018-as szezonjának alapszakaszából, így kicsit körbelestünk, kik teljesítenek eddig a legjobban, kik lehetnének jelenleg az év végi díjazottak.

NFL: J. J. Watt kifizeti a Santa Fé-i áldozatok temetését

Pénteken egy 17 éves fiú tüzet nyitott az egyik középiskolában Santa Fében, tíz embert megölve és többeket megsebesítve.

NFL: Houston, nagyon nagy a baj! Véget ért a csodaújonc idénye

Véget ért Deshaun Watson idénye. A tengerentúli profi amerikaifutball-ligába (NFL) üstökösként berobbanó irányító a Houston Texans edzésén, egy szerencsétlen mozdulatnál szenvedett elülső keresztszalag-szakadást.

NFL: Rodgers, Beckham, Watt – félelmetes a sérültek álomcsapata!

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) a világ egyik legkeményebb ligája, de a rengeteg óriási ütközés sajnálatos módon a sérüléseket is magában hordozza – ráadásul néha elég egy rossz mozdulat, máris kiesik valaki bő fél évre. Nem meglepő, hogy minden évben világsztárok sora kényszerül idő előtt befejezni az idényt, azonban a 2017-es sérültlistára helyezett – ezáltal legalább 8 hétre, de többnyire a szezon egészére kieső – játékosok névsora még így is brutálisan erősnek mondható. Most az IR-listára kerülők álomcsapatát mutatjuk be.

NFL: őrületes végjáték Dallasban; a klasszis súlyos sérülése

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulója után is veretlen maradt a Kansas City Chiefs, miután egy igazi adok-kapok mérkőzésen 42–34-re legyőzte a Houston Texanst – a houstoniakat ráadásul egy másik csapás is érte, ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett J. J. Watt, a liga egyik legjobb játékosa. A Green Bay őrületes végjáték után nyert a Dallas ellen, a Baltimore meglepte az Oaklandet, a Seattle megállt parancsolt Jared Goffnak és a Los Angeles Ramsnek.

NFL: hihetetlen, Watt már 20 millió dollárt gyűjtött a hurrikánkárosultaknak

J. J. Watt, az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Houston Texans védője már 20 millió dollárnyi adományt gyűjtött az Egyesült Államokban Texasban és Louisianában pusztító Harvey hurrikán károsultjainak.

Kép: elgázolták a kisfiút, az NFL-sztár gesztusa szívbemarkoló

A 8 esztendős Noah Fulmernek borzalmasan indult a 2017-es éve, az amerikai kisfiút elgázolta egy autó az év első napján. A mentősök kénytelenek voltak levágni a helyszínen a kisfiúról a ruháját, így a J. J. Watt-mezét is. A hír a játékoshoz is eljutott…

Képek: az egyik legdögösebb futballistanővel jár J. J. Watt

Nem titok többé, ők is elismerték, az NFL-ben szereplő Houston Texans sztárja, J. J. Watt és az amerikai női futballválogatottban is szereplő Kealia Ohai immár egy pár.

NFL: valószínűleg véget ért a liga egyik legjobb védőjének szezonja

J. J. Watt rásérült a korábban műtött hátára, így csapata, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Houston Texans sérültlistára helyezte – vagyis a háromszor is az Év védőjének megválasztott védő valószínűleg már nem nem léphet pályára ebben a szezonban. Helyére Antonio Smitht szerződtették a texasiak.

NFL: porckorongsérvműtéten esett át a liga legjobb védője

Porckorongsérvműtéten esett át a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legjobb védőjének megválasztott J. J. Watt.

NFL: a Giants sokkolta a világot; Wattot letaszították a trónról

Magyar idő szerint csütörtök este 22 órakor, a szabadügynökpiac megnyitásával hivatalosan is kezdetét vette a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonja. Mint azt megírtuk, a New York Giants nagybevásárlást tartott, a Kansas City Chiefset ezzel szemben megbüntette a liga.  

NFL: Newton lett az MVP, Watt harmadszor az Év védője!

Nem született meglepetés: Cam Newtont, a Carolina Panthers irányítóját választották meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idényének legértékesebb játékosának.

NFL: itt az Év labdaszerzése és beégése; holnap rájátszás!

Véget ért az tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakasza, szombaton megkezdődik a rájátszás – de előtte még visszatekintünk az utolsó hét legérdekesebb történéseire, statisztikáira és legjeire is.

NFL: Brady a fedélzeten – de elég ez a Pats címvédéséhez?

Magyar idő szerint péntek hajnali 2.30-kor a bajnok New England Patriots Pittsburgh Steelers elleni összecsapásával kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös szezonja. A találkozóról élő tudósítással jelentkezünk!

NFL: a Coltsnak még túl nagy falat a Pats, bajok az 1/1-essel

A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban Peyton Manning visszavonulását taglaltuk, valamint az AFC Nyugati divízióját néztük meg. Szériánk harmadik fejezetében rátértünk a Super Bowl-győztes Patsre és kihívóira, a legújabb, negyedikben pedig az AFC Déli kvartettjét vizsgáljuk meg.

NFL: Rodgers az MVP, Watt az év védője, Gronk az év visszatérője

Semmi meglepetés, Aaron Rodgerst választották meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legértékesebb játékosának az AP újságírói, az év védője természetesen J. J. Watt lett.

NFL: denveri támadó nélkül az év álomcsapata?! Pats-Seahawks 4-3

Már csak egy nap, és elérkezik az Egyesült Államok legjobban várt idei sporteseménye, a 49. Super Bowl! A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fináléját megelőző sorozatunkban ezúttal az alapszakasz csapatát válogattuk össze. Érdekesség, hogy a második legtöbb pontot szerző denveri támadósor egy játékossal sem képviselteti magát, valamint, hogy a címvédő Seattle-nél a döntőbeli rivális New England és a Baltimore is eggyel több játékost ad.

NFL: Cristiano Rodgers vs. Manuel Watt? Verhetetlen Beckham és Gronk?

Már csak két nap van hátra a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonjából. A Super Bowlt felvezető sorozatunkban ezúttal szubjektív díjkiosztót rendezünk. A legértékesebb játékos (MVP) díja mellett megválasztottuk az év támadóját, védőjét, támadó és védő újoncát, visszatérőjét, valamint főedzőjét is.