Női röpi: házon belülről érkezik az új edző Jászberényben

A következő idénytől nem Deme Gábor irányítja a most még az Extraliga osztályozójában szereplő Jászberény női röplabdacsapatát.

Női röpi Magyar Kupa: ismét a Vasas lett a bronzérmes

Akárcsak egy éve, megint a Vasas Óbuda szerezte meg a bronzérmet a női röplabda K&H Magyar Kupa érdi végjátékában, ezúttal viszont öt játszma helyett háromban múlta felül a Jászberényt.

Női röplabda Extraliga: a Jászberény legyőzte a Haladást

A Jászberény VT hazai pályán 3:1-re legyőzte a Haladást a női röplabda Extraliga pénteki mérkőzésén.

Női röpi Extraliga: a Jászberény meglepte a Nyíregyházát

A Nyíregyháza nagy meglepetésre 2:0-s vezetésről kikapott hazai pályán a Jászberénytől a női röplabda Extraligában szombaton.

Női röpi Extraliga: négy játszmában nyert az éllovas Vasas

Az éllovas Vasas négy játszmát követően bizonyult jobbnak a házigazda Jászberénynél a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

Női röplabda: jászberényi siker az Extraligában

A Jászberény négy szettben nyert a vendég Haladás ellen a női röplabda Extraliga pénteki mérkőzésén.

Női röpi Challenge-kupa: kikapott a Jászberény és a Vasas

A Jászberény csapata nagy csatában, 3:2-re kikapott a Slávia EU Bratislava vendégeként a női röplabda Challenge-kupa selejtezőjében, a párharc első mérkőzésén. A Vasas Szlovéniában vendégszerepelt, ők 3:1-re kaptak ki, s már csak aranyjátszmában juthatnak tovább.

Női röplabda: Jászberényben nyert a Nyíregyháza

A Nyíregyháza 3:1-re győzött a Jászberény vendégeként a női röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki mérkőzésén.

Női röpi Extraliga: az UTE vendégeként nyert a Nyíregyháza

A Nyíregyháza négy szettben győzött az Újpest otthonában a női röplabda Extraliga hétfői játéknapján. A Vasas három játszmában múlta felül a vendég Jászberényt.

Női röpi Extraliga: jászberényi siker Szombathelyen

A Jászberény három játszmában nyert a Szombathely vendégeként a női röplabda Extraliga csütörtöki játéknapján.

Női röpi Extraliga: előnyben a Békéscsaba a döntőben

A címvédő Békéscsaba fölényesen, 3:0-ra legyőzte a vendég Nyíregyházát a női röplabda Extraliga döntőjének harmadik összecsapásán, hétfőn, így 2:1-re vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. Az Újpesti TE lett a bronzérmes, miután a harmadik helyért zajló párharc harmadik összecsapásán 3:0-ra legyőzte a Jászberényt.

Női röpi Extraliga: a Nyíregyháza 0:2-ről nyert az Újpest ellen

A címvédő Békéscsaba házigazdaként 3:1-re legyőzte a Jászberényt a női röplabda Extraliga elődöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén.

Női röplabda Extraliga: az ötödik szett döntött Nyíregyházán

A Nyíregyháza rendkívül szoros meccsen, öt játszmában győzte le a Jászberényt a női röplabda Extraliga pénteki mérkőzésén. A már biztos elődöntős Újpest nyert Kaposváron.

Jótékonyság: mezre licitálhat, aki a játékos szüleit segítené

A megszokottól eltérő módon kezdődött a Jászberény–Kaposvár női röplabda Extraliga-mérkőzés. Bemutatták a jászberényi játékosok és az edzőpáros által dedikált mezt, amelyre március 24-ig, a következő hazai mérkőzésig lehet licitálni a jászberényi klub hivatalos Facebook-oldalán.

Női röplabda Extraliga: otthon nyert a Jászberény

A Jászberény hazai pályán 3:1-re legyőzte a Kaposvárt a női röplabda Extraliga csütörtöki mérkőzésén.

Női röplabda Extraliga: négy játszmában győzött a Kaposvár

A Kaposvár négy játszmában nyert a vendég Jászberény ellen a női röplabda Extraliga csütörtöki mérkőzésén.

Női röplabda: csak a szettek elején ment a Jászberénynek

A Békéscsaba 3:0-ra legyőzte a női röplabda Extraligában az idei sorozatot a Vasas elleni győzelemmel kezdő, a keddi meccs szettjeinek elején még vezető Jászberényt.

Női röplabda NB I: az UTE szetthátrányból fordítva nyert

Az Újpest hazai pályán játszmahátrányból fordítva legyőzte a Jászberényt a női röplabda NB I alapszakaszának csütörtöki mérkőzésén.

Női röplabda: a Jászberény is reagált Salomoni kijelentésére

Az alábbiakban a Jászberényi Röplabda Klub közleményét tesszük közzé, amelyben az elnökség a Nemzeti Sportban megjelent, Alberto Salomoni női szövetségi kapitánnyal készített interjúban elhangzottakra kíván reagálni.

Női röplabda NB I: hazai pályán került előnybe a címvédő

Tisztesen helytállt a vendég Jászberény, de nem borult a papírforma a Linamar-Békéscsaba–Jászberény női röplabda bajnoki elődöntő első mérkőzésén. A címvédő az első játszma közepén lendült játékba, és végül bő egy óra alatt nyerte meg 3:0 arányban a találkozót. A vendégek kétszer is 21, majd egyszer 18 pontig jutottak.