Férfi kosár NB I: Ivkovics visszatér a Kaposvárhoz

Ivkovics Sztojan lett a magyar élvonalban szereplő kaposvári férfi kosárlabdacsapat új általános igazgatója – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

Férfi kosár: Ennek a csapatnak példátlan a hozzáállása – Ivkovics

Nem sikerült kijutnia a világbajnokságra a magyar férfiválogatottnak, de Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány úgy érzi, csapata elérte teljesítőképessége határát.

Férfi kosár vb-sel.: kikaptunk az olaszoktól, nem juthatunk tovább

A világbajnoki selejtezősorozatban pénteken játszott a legrosszabbul a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely olaszországi súlyos vereségével lemarad a kínai vb-ről.

Férfi kosár vb-sel.: a feladat adva van, nem szabad megijedni

Péntek este világbajnoki reményeit szeretné tovább éltetni a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelynek legalább hét ponttal kellene nyernie Olaszországban.

Férfi kosár vb-selejtező: Ivkovics szerint fontos, hogy idáig eljutottunk

Az eddig elvégzett munka fontosságát és a megmaradt kijutási esélyeket taglalta Ivkovics Sztojan, az utolsó két világbajnoki selejtezőjére készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Férfi kosár: Ivkovics tanácsadóként visszatér Kaposvárra

Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya Kaposvár sporttanácsadója lesz – jelentette be Szita Károly, a Somogy megyei város 1994 óta hivatalban lévő polgármestere.

Férfi kosár: Nincs mit számolgatni; nincs más lehetőségünk – Ivkovics

Az utolsó két selejtezőjét játssza február végén a magyar férfi kosárlabda-válogatott: a világbajnokságra csak két győzelemmel lehet eljutni, tudja ezt Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány is.

Férfi kosár vb-sel.: „Minket nem azért szeretnek, mert a világ legjobb csapata vagyunk...”

A magyar férfi kosárlabda-válogatott hazai pályán hosszabbítás után 91–86-ra legyőzte Hollandiát világbajnoki selejtezőn. A találkozó után Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány mellett Vojvoda Dáviddal és Eilingsfeld Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Férfi kosár: Ivkovics egy helyen változtatott a keretén

Ivkovics Sztojan, a férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Hollandia elleni világbajnoki selejtező 12 fős mérkőzéskeretét – derül ki a szövetség tájékoztatásából.

Férfi kosár: Kicsik vagyunk még ahhoz, hogy kijussunk a vb-re – Ivkovics

Nem sikerült a győzelem a magyar férfi kosárlabda-válogatottnak a horvátok elleni világbajnoki selejtezőn. Az Eszéken játszott mérkőzésen a mieink 74–69-es verességet szenvedtek, amely után Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány, Keller Ákos, valamint Váradi Benedek értékelt az NSO Tv-nek. 

Férfi kosár vb-sel.: „Van valamink, ami másoknak nincs”

Pozitív és bizakodó a hangulat a magyar férfi kosárlabda-válogatott háza táján, Vojvoda Dávid szerint a cél, hogy a hollandok elleni mérkőzés után is maradjon esély a világbajnokságra jutásra.

Férfi kosárlabda: Ivkovics keretet hirdetett a vb-selejtezőre

November 29-én Horvátországban, míg december 2-án Budapesten, a Tüskecsarnokban játszik világbajnoki selejtező mérkőzést a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelynek kapitánya, Ivkovics Sztojan keretet hirdetett.

Hollandiában kezdődik meg a harc a világbajnokságért

Pénteken elkezdi a világbajnoki selejtező második csoportkörét a magyar férfiválogatott – a nehézségek nem kerülték el Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány keretét.

Férfi kosár: vereség Szerbiától a felkészülési mérkőzésen

A világbajnoki selejtezőkre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott zárt kapus mérkőzésen 99–43-ra kikapott Szerbiában. Alekszandar Djordjevics legénysége profi hozzáállással, szinte egy pillanatra sem lankadva múlta felül a mieinket, akiknél két 18 éves játékos is bemutatkozott.   

Férfi kosár vb-sel.: „Jók az esélyeink a továbbjutásra”

Megkezdte a felkészülését a szeptemberi világbajnoki selejtezőkre Kecskeméten a magyar férfi kosárlabda-válogatott, a bő keretnek kedden délelőtt sajtónyilvános edzést vezényelt Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány.

Férfi kosár: Ivkovics egyeztet, még sok a bizonytalanság

Jó egy hét múlva megkezdi a felkészülését a szeptemberi világbajnoki selejtező mérkőzésekre a magyar férfi kosárlabda-válogatott, de még erősen kérdéses, kik állnak a szövetségi kapitány rendelkezésére.

Férfi kosár: A küzdést, az akaratot senki sem vitathatja el – Ivkovics

Bár utolsó csoportmérkőzésén 73–50-es vereséget szenvedett a magyar férfi kosárlabda-válogatott az NBA-játékosokkal felálló Litvániától, a világbajnoki selejtező második csoportkörébe jutást már korábban kiharcolta. A litvánok elleni meccsről és az első kör tapasztalairól Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány és Benke Szilárd beszélt az NSO Tv-nek.

Férfi kosárlabda: vad világ várhat a magyar válogatottra Koszovóban

Több hiányzóval, de jó hangulatban készül a magyar férfi kosárlabda-válogatott a következő két, a továbbjutás szempontjából létfontosságú, Koszovó és Litvánia elleni világbajnoki selejtezőre.

Férfi kosárlabda: keretet hirdettek a következő két vb-selejtezőre

A magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan kihirdette a Koszovó és Litvánia elleni világbajnoki selejtezőmeccsek bő játékoskeretét.