Milan-klasszis Pécsen, brazil és olasz világbajnok az NB I-ben?

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

Amikor a Real Madrid feláldozta gólzsákját egy reménybeli klasszisért

Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez, Henrih Mhitarjan csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni. Új sorozatunk a labdarúgás érdekes csereügyleteivel foglalkozik. Az első részben azt nézzük meg, hogyan került Roberto Carlos a Real Madridhoz.

Olaszország: Buffon is a nevét adja a volt Honvéd-igazgató boraihoz

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi nemzetközi igazgatója nagy fába vágta a fejszéjét: híres labdarúgók nevével fémjelzett borok forgalmazásába kezdett.

Uruguay: klasszisok sora búcsúztatta Recobát

Hivatalosan is visszavonult a profi labdarúgástól Álvaro Recoba, az uruguayi válogatott korábbi klasszisa, akinek tiszteletére csütörtökön búcsúmérkőzést rendeztek Montevideóban.