NBA: „Damian Lillard minden egyes nap a Burger Kingben ebédelt”

Damian Lillard, a Portland Trail Blazers irányítója még sosem járt ilyen magasságokban csapatával, mint most, ráadásul oaklandi születésűként mérkőzik meg a Golden State Warriorsszal a nagydöntőért.

NHL: a sztár beszélt súlyos betegségéről, amibe majdnem belehalt

Egy éve hajszál híján megölte magát, most az NHL legjobb kapusa Robin Lehner, aki a pokol torkából táncolt vissza és állt talpra. Megrendítő vallomás következik.

NBA: „Nem az számít, ki kezdi el a meccset, hanem hogy ki fejezi be”

Nyolcszoros bajnok, elnyűhetetlen robot, akiről elképesztő győzni akarása ellenére sem lehetett soha rosszat hallani – a Boston Celtics egyik ikonja április 25-én búcsúzott a földi léttől.

NBA: az ember, akinek sikerült kihoznia Charles Barkleyból a maximumot

Játékosként és edzőként is maradandót alkotott a 68 esztendős korábbi hátvéd, Paul Westphal, aki különböző státusban két-három hosszabbításos drámának is részese volt az NBA nagydöntőiben.

NFL: megannyi balhé után mindig talpra állt a Cowboys ikonja

A Dallas Cowboys háromszoros bajnok elkapója, Michael Irvin azután, hogy kitört a gettóból és levetkőzte felnőttkori drogproblémáit, az édesapja halálát is okozó torokrákkal vívott győztes közelharcot.

NBA: nagy botrány a Dallas újonnan cserélt sztárja körül

Szövevényes erőszakolási ügybe keveredett a két hónappal ezelőtt a Dallas Maverickshez cserélt Kristaps Porzingis.

MLB: „Egy egészen valószínűtlen szezon végén... Megtörtént a lehetetlen!”

Los Angeles az Egyesült Államok talán legnagyobb sportvárosa, legendás csapatokkal, egyéniségekkel és eseményekkel. Egy 1988-as baseballmeccs azonban még ezek közül is kiemelkedik.

MLB: a bostoni sztár még Trout őrületes bérére is rátromfolhat

Az elmúlt hónapban két baseballjátékos is megdöntötte a legzsírosabb sportszerződés „világcsúcsát”, de könnyen lehet, Mookie Betts még Bryce Harper és Mike Trout őrületes bérére is rátromfol.

MLB: ilyen hamar még sosem rajtoltak – kezdődik az új idény!

Az MLB-idény előtti finisben a csapatok eltapsoltak  több mint 1.2 milliárd dollárt szerződéskötésekre, bizonyítva, hogy a baseball még az elnököket is érdeklő nemzeti ügy Amerikában.

NBA: „Mindig jön valami s...fej, aki azt mondja, adjam el a csapatot”

Övé a világ legértékesebb kosár- és hokicsapata és a leghíresebb arénája, mégsem boldog: a Knicks és Rangers tulajdonosa, James Dolan balhéi és a kosarasok gyalázatos szereplése miatt kerül a hírekbe, pedig túl a hatvanon is leginkább menő rockzenész szeretne lenni. Ami nem jön össze neki.

Tenisz: Fucsovicsék NFL-csapat otthonában játszanak – KÉPEK

A fejlesztések ellehetetlenítése miatt a Miami Dolphins NFL-csapatának komplexumába költözött a tenisz mester- és premiertorna.

NBA: vajon lehetőséget kap a 229 cm magas „szörnyeteg”?

Ekkora emberről még sosem írtunk, legalábbis ami a testmagasságot illeti: Tacko Fallnál az egész világon csak harminc magasabb embert találni, mégsem biztos, hogy NBA-klasszis lesz belőle.

NHL: meg tudja-e állítani valaki a döbbenetes formát mutató Tampát?

Az alapszakasz hajrájára fordulva megállapítható, sok minden a várakozásoknak megfelelően alakul, de úgy tűnik, egyre inkább az a kérdés: meg tudja-e állítani valaki a döbbenetes formát mutató Tampát?

Kutyaszán: Aki elindul az Iditarodon, az, ha teheti, visszatér – Szalay

Nyolc-tizenkét nap kutyaszánon, akár mínusz negyvenben, hóban, jégviharban az alaszkai vadonban és a befagyott tengeren, egészen Amerika legtávolabbi sarkáig: ez az Iditarod, a világ talán legkeményebb sportversenye.

MLS: az 1996-os rajt mulatságos csetlés-botlások gyűjteménye

Az MLS 1996-os indulásának története rengeteg, a labdarúgáshoz vajmi keveset konyító, de nagyon elszánt figura lelkesedésének és mulatságos csetlés-botlásának gyűjteménye.

MLS: új rájátszásos rendszerrel vágnak neki a 2019-es idénynek

Az MLS folyvást növekszik és formálódik. Idén például már 24 csapat versenyez majd, méghozzá új rájátszással, hat új edzővel és maréknyi nemzetközi klasszissal. Meg egy visszavonuló legendával.

NHL: lerabolta a fél ligát, „all int” mondott a Columbus

A Columbus bemondta az all int. A reménytelen csapatokat leraboló Blue Jackets nagyot szakított az átigazolási időszak alatt, ennek két eredménye lehet: siker vagy totális bukás.

NFL: a Steelers sztárja bizarr videóval vett búcsút a gárdától

Antonio Brown saját csapata, a Pittsburgh Steelers elleni hadjáratát egy olyan videóval fejezi be, amelyen „Nagy Mellkas” néven szólítja önmagát, s amelynek megosztását követően a klubnak kutya kötelessége túladni a játékoson, mindegy, milyen ellenértékért.

NFL: vaskos kártérítést kapott, véget ért a Kaepernick-mizéria

Az állítása szerint a feketékkel szembeni erőszak miatti tiltakozása következtében az NFL-ből kigolyózott Colin Kaepernick peren kívül megegyezett a még nagyobb botránytól rettegő ligával, s miután zsebre vágta a valószínűleg vaskos kártérítést, visszatérhet a pályára. Feltéve ha talál magának csapatot.

Amerikai futball: az új liga rögtön lepipálta nézettségben az NBA-t

A hétvégén elrajtolt az NFL-mentes fél évet futballal kitölteni próbáló új amerikaifutball-bajnokság, az AAF, amely egész életképes ötlet – legalábbis első ránézésre.