Úszás: a főváros áldását adta, új néven folytatja Hosszú klubja

Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Hosszú Katinka klubja ezentúl Iron Swim Budapest néven folytatja működését.

Úszás: két hónapja távozott, most visszatért Tusupékhoz Földházi

Visszatért az Iron Aquaticshoz, és újra Shane Tusuppal edz az ifjúsági Európa-bajnoki bronzérmes Földházi Dávid – számolt be róla a Bors.

Úszás: Hosszú Katinka férje ellen vallott – sajtóhír

Mint arról beszámoltunk, Darren Ward, az Iron Aquatics korábbi úszóedzője személyiségi jogi pert nyert Shane Tusup vezetőedző ellen. Ráadásul az ügy állítólag újabb fordulatot vett, a hírek szerint Hosszú Katinka is férje ellen tanúskodott.

Úszás: Tusup elvesztette a pert a klub volt edzője ellen

Darren Ward, az Iron Aquatics korábbi úszóedzője nyerte a személyiségi jogi pert Shane Tusup ellen.

Úszás: nyugodt körülményekre vágyott, ezért hagyta ott Hosszú Katinkáékat az Eb-bronzérmes

Mint azt korábbban megírtuk, Földházi Dávid elhagyja Hosszú Katinka és a Shane Tusup klubját, az Iron Aquaticsot. Távozása újabb érdekes fejezetét jelenti a Hosszú–Tusup konfliktusnak, amelyet információink szerint az államtitkárság és az úszószövetség is aggodalommal figyel.

Úszás: Földházi Dávid otthagyja Hosszút és Tusupot

Elhagyja Hosszú Katinka és Shane Tusup klubját, az Iron Aquaticsot az Európa-bajnoki bronzérmes Földházi Dávid – értesült róla a Bors.

Úszás: Shane Tusup nem kommentálta a róla megjelent híreket

Továbbra is találgatások övezik Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatát, miután a felek hallgatnak arról, miért nem mutatkoznak együtt egy ideje. A péntek reggeli edzés előtt próbáltuk megszólaltatni az edzőt, de nem kívánt nyilatkozni.

Úszás: Hosszú csapata ifjúsági Eb-bronzérmessel bővült

Hosszú Katinka hivatalos Facebook-oldala arról számolt be, hogy Földházi Dávid személyében ifjúsági Európa-bajnoki bronzérmessel bővült az Iron Aquatics csapata.

Televízió: Szaniszló Csaba 12 év után távozik a Sport Tv-től

A Sport Televízió műsorvezetője és kommentátora, Szaniszló Csaba a Facebook-oldalán tudatta követőivel, hogy 12 év után távozik eddigi munkahelyéről, és novembertől az Iron Corporation média- és tartalomvezetőjeként dolgozik.

Úszás: távozott a Tusuppal veszekedő edző – sajtóhír

Elhagyta Hosszú Katinka és Shane Tusup klubját, az Iron Aquaticsot a kanadai Darren Ward – írta a Bors.

Úszás: Shane Tusup balhézott az ob-n – sajtóhír

Heves vitába keveredett edzőtársával Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője a debreceni úszó ob szombati versenynapján – írta a Blikk.

Úszás: Tusup reagált a Széles Sándorról szóló pletykákra

Shane Tusup a Facebookon reagált azokra a hírekre, amelyek szerint a Hosszú Katinkával közösen működtetett úszóegyesülete kitiltotta a Duna Arénából Széles Sándor úszóedzőt.

Úszás: a vb után Hosszúék központja lesz a Duna Aréna

Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos a Duna Arénában, a sajtó képviselőinek tartott uszodabejáráson elmondta, hogy a nyári vizes világbajnokság után Hosszú Katinka úszóakadémiája, az Iron Aquatics veszi birtokba a létesítményt.

Úszás: Hosszú Katinka csapata világcsúcsot úszott

Korosztályos világcsúcsot úszott 4x100 méteres mix gyorsváltóban a Hosszú Katinka nevével fémjelzett Iron Aquatics csapata egy szentesi versenyen.

Úszás: elindult Hosszúék úszóiskolája, bemelegítette tanoncait – képek

„A kemény munka mindig kifizetődik” feliratú pólóban tartott bemelegítést az Iron Aquatics tanoncainak Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó az általa alapított klub első napján. Hosszú a parton bemutatózott és a medencében sem tétlenkedett. A magyar sportoló az olimpia előtt bejelentette a klubalapítást, szeptemberben pedig elindította saját úszóiskoláját férjével, Shane Tusuppal.