Darts: Ihász közel volt a nagy bravúrhoz; remek ifieredmény

A World Darts Federation világbajnokságának második versenynapján, szerdán mozgalmas napunk volt. Mozgalmas és sikeres, lett ugyanis egy újabb felnőtt egyéni 17. helyezésünk Ihász Veronika révén, valamint egy ötödik helyünk az ifjúsági fiú párosok között, ahol Gévai Péter és Nagy Barnabás végig nagyon szépen játszott.

Darts: a nőknél Ihász Veronika a magyar bajnok

Az már korábban biztos volt, a hogy a férfiaknál Takács Gábor nyeri a 2019. évi magyar steel darts országos bajnokságot. A nőknél még nagy volt a harc az első helyért, Ihász Veronika végül első lett az idei ob utolsó, 8. fordulójában, ezzel a bajnoki címet is elhódította – számolt be róla a Magyar Darts Szövetség.

Darts: Rucska József és párja is tarolt a 3. fordulóban

A Győri DCSE adta ebben a bajnoki fordulóban a férfiaknál és a nőknél is a végső győztest: Rucska József és Ihász Veronika napja volt a szombati.

Darts: érmet szeretne a budapesti Eb-n a többszörös magyar bajnok

Nem kevesebbre, mint dobogós helyre pályázik az első magyarországi rendezésű felnőtt darts Európa-bajnokságon a világranglistán hetedikként jegyzett Ihász Veronika. A többszörös hazai bajnok dartsos a Nemzeti Versenysportszövetségnek (NVESZ) elmondta, nemcsak saját sikerében bízik, hanem abban is, hogy a szeptember 25. és 29. között a MOM Sportközpontban sorra kerülő verseny hatására hazánkban is egyre többen állnak majd a tábla elé.

Darts: a WDF legjobb játékosai jönnek Budapestre

Lezárult a nevezés a budapesti steel darts Európa-bajnokságra. Megállapítható, hogy a WDF világszervezet legjobb játékosai közül sokan indulnak szeptember 25. és 29. között a MOM Sportközpontban sorra kerülő Eb-n. Érdekesség, hogy a profi sztárok közül Van Gerwen, Barneveld, sőt, még Phil Taylor is olyan versenyek megnyerésével alapozta meg pályafutását, mint amilyen a budapesti lesz.

Darts: Czipó ezüst-, Ihász bronzérmes Németországban

A hétvégén a németországi Kalkarban vendégszerepeltek legjobb dartsosaink a Bull’s Darts Masters elnevezésű BDO-WDF-viadalon, amelyen a férfiaknál a sportág nemzetközi krémjének a PDC-sztárok mögötti második vonala indult, a hölgyeknél viszont a legszűkebb elit. Mégis női válogatottunk volt sikeresebb.

Darts: a magyar női páros megvédte címét az Eb-n

Az Ihász Veronika, Horváth Klaudia női páros első lett az olaszországi darts Európa-bajnokságon.

Darts: Ihász Veronika aranyérmes a szlovéniai Eb-n

Ihász Veronika aranyérmes lett a Szlovéniában zajló, úgynevezett Soft Darts Európa Bajnokságon, a cricket egyéni versenyszámban.

Videó: Bezzeg nyilai célba találtak - darts ob Ecseren

Ecseren jártunk a magyar dartsozók országos bajnokságának ötödik fordulójában a steel szakágban. A versenyt esélyeshez méltóan a férfiaknál Bezzeg Nándor, a nőknél Ihász Veronika nyerte meg. Az NSO Tv helyszíni riportja.

Darts ob: a hétszeres magyar bajnok Ecseren is győzött

A darts országos bajnokság ötödik fordulóját a férfiaknál Bezzeg Nándor nyerte meg.