Úszás: Cseh László jobb ajánlatot kapott az olaszoktól, mint Hosszútól

Cseh László kétszeres világbajnok úszó visszautasította Hosszú Katinka ajánlatát, így nem a Team Ironban, hanem az Aqua Centurions csapatában indul az ISL-ben, mivel az olasz csapattól kapta a legjobb ajánlatot. 

Úszás: Jakabos és Késely is csatlakozott Hosszú ISL-csapatához

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka Instagram oldalán tudatta, hogy az 4x200-as gyorsváltóval Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna és a háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok gyorsúszó Késely Ajna is a Team Iron csapatát erősíti az októberben induló Nemzetközi Úszó Liga versenyei során.

Hosszú Katinka: Jobban tudom hallatni a hangom

Az olimpiai arany gyerekkori álma volt, és miután megvalósult, társaiért és a sportágért is tenni akar: Hosszú Katinka üzletasszonyként, az új sorozat egy klubja tulajdonosaként is bizonyíthat a medence mellett.

India: Vadócz úgy érzi magát, mintha az NBA-be csöppent volna

Gyorsan megismerkedett az indiai Szuperliga világával Vadócz Krisztián negyvenszeres magyar válogatott futballista. Amint arról beszámoltunk, a huszonkilenc esztendős középpályás pénteken repült Indiába, és szombaton, a Northeast United–Pune City (0–0) bajnokin az 57. percben be is állt a vendégcsapatba – addig a világ- és Európa-bajnok David Trezeguet mellett ült a kispadon.

India: Ronaldinho lehet az újabb nagy durranás Del Piero után

Ronaldinho lehet a következő sztárigazolás, aki az új indiai szuperligába (ISL) igazol. A jelenleg klub nélküli brazil világbajnok a Chennai Titans együttesével tárgyal.

India: Del Piero immár a Delhi Dynamos játékosa - hivatalos

Alessandro Del Piero hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette, hogy aláírta szerződését az új indiai szuperligában (ISL) szereplő Delhi Dynamos FC csapatával. A legendás olasz csatár a Bp. Honvéd ajánlatát utasította vissza.

India: Del Piero aláír a Dynamoshoz, nagykövet lesz

A Times of India jelentése szerint Alessandro Del Piero négy hónapos szerződést köt az új futball-szuperligában (ISL) szereplő Delhi Dynamos csapatával, és az ISL nagykövete is lesz.