Úszás, ISL: az Energy Standard nyerte meg az első kiírást

Az Energy Standard csapata nyerte meg az első alkalommal kiírt Nemzetközi Úszóliga (ISL) küzdelmeit, miután a hétvégi, Las Vegasban rendezett döntőben diadalmaskodott.

Úszás: Dressel rövid pályás világcsúcsot úszott 50 gyorson

Az amerikai Caeleb Dressel 20.24 másodperces eredményével megdöntötte Florent Manaudou 50 méteres rövid pályás gyorsúszó-világrekordját az International Swimming League Las Vegas-i szuperdöntőjében. A versenyen Szeto Daija 400 méter vegyesen szintén világrekordot döntött.

Úszás, ISL: Hosszú Katinkáék nem lesznek ott a döntőben

Hosszú Katinka csapata, az Iron a harmadik helyen végzett a Nemzetközi Úszóliga (ISL) londoni állomásán, így eldőlt, hogy nem lesz ott a sorozat Las Vegas-i fináléjában.

Milák Kristóf: Eddig semmiféle okot sem adtam rá, hogy bárki is féltsen

A világ- és Európa-bajnoki aranyérmes úszó gőzerővel készül az olimpiára – a Tippmix kampányarcaként immár a Szerencsejáték Zrt.-t is a támogatói között tudhatja.

Adam Peaty: Az ISL-sorozaté a jövő

Adam Peaty, a britek olimpiai bajnoka egyértelműen úgy gondolja: a sportág jövőjét a Nemzetközi Úszóliga (ISL) új sorozata jelenti. 

Úszás: leküzdötte a rákot, Tokióra fókuszál az amerikai olimpiai bajnok

Az év elején még a rákkal küzdött, nyáron már kétszer győzött a világbajnokságon. A harmincéves olimpiai bajnok, Nathan Adrian az ISL-sorozat budapesti állomásán adott interjút a Nemzeti Sportnak.

Úszás, ISL: világcsúcs a Duna Arénában, Hosszú az MVP

Egészen káprázatos versenyt hozott az ISL-sorozat budapesti állomásának második napja a Duna Arénában, egymást követték ugyanis a rekordok a medencében: a háromezres közönség tapsolhatott világ- és országos csúcsnak, no meg számtalan egyéni rekordnak – utóbbi kapcsán értelemszerűen a magyarok teljesítményét figyeltük.

Úszás, ISL: a londoniak vezetnek, az Iron Team a 3.

A londoni Roar csapata vezet az első nap után az ISL-sorozat budapesti állomásán, a Hosszú Katinka irányította Team Iron Budapest a harmadik.

ISL: hatalmas show-ra készülhetnek a Duna Arénába kilátogatók

Hatalmas show-ra, közönségszórakoztató, izgalmas, nem mindennapi versenyre számíthatnak a hétvégén a Duna Arénába kilátogatók a Nemzetközi Úszóliga (ISL) budapesti állomásán.

Hosszú Katinka: Sprinter akarok lenni. Ez a következő célom

Háromszoros olimpiai bajnokunk évekkel ezelőtt fogalmazta meg, hogy az úszást a profi sportok felé tereli – az ISL-sorozat új pályára állította a sportágat.

ISL: Hosszú és a szervezet sztárjai gyerekekkel úsztak

Hosszú Katinka és a Nemzetközi Úszóliga (ISL) budapesti állomására érkezett további három világsztár csütörtökön együtt úszott a ferencvárosi Molnár Ferenc Általános Iskola diákjaival.

Úszás: Kapásék nyertek, Hosszú csapata a harmadik Lewisville-ben

A harmadik helyen zárta Hosszú Katinka csapata, a Team Iron a Nemzetközi Úszóliga (ISL) sorozatának harmadik állomását a texasi Lewisville-ben, ahol a London Roar – Kapás Boglárkával a soraiban – diadalmaskodott.

Úszás: elrajtolt az ISL, Le Clos-ék nyerték az első állomást

A hétvégén az egyesült államokbeli Indianapolisban elrajtolt az International Swimming League (ISL) úszósorozata: az első állomáson négy csapat versenyzett egymással, a győzelmet az Energy Standard szerezte meg, amelynek a dél-afrikai Chad Le Clos és a svéd Sarah Sjöström a csapatkapitánya.

Úszás: Cseh László jobb ajánlatot kapott az olaszoktól, mint Hosszútól

Cseh László kétszeres világbajnok úszó visszautasította Hosszú Katinka ajánlatát, így nem a Team Ironban, hanem az Aqua Centurions csapatában indul az ISL-ben, mivel az olasz csapattól kapta a legjobb ajánlatot. 

Úszás: Jakabos és Késely is csatlakozott Hosszú ISL-csapatához

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka Instagram oldalán tudatta, hogy az 4x200-as gyorsváltóval Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna és a háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok gyorsúszó Késely Ajna is a Team Iron csapatát erősíti az októberben induló Nemzetközi Úszó Liga versenyei során.

Hosszú Katinka: Jobban tudom hallatni a hangom

Az olimpiai arany gyerekkori álma volt, és miután megvalósult, társaiért és a sportágért is tenni akar: Hosszú Katinka üzletasszonyként, az új sorozat egy klubja tulajdonosaként is bizonyíthat a medence mellett.

India: Vadócz úgy érzi magát, mintha az NBA-be csöppent volna

Gyorsan megismerkedett az indiai Szuperliga világával Vadócz Krisztián negyvenszeres magyar válogatott futballista. Amint arról beszámoltunk, a huszonkilenc esztendős középpályás pénteken repült Indiába, és szombaton, a Northeast United–Pune City (0–0) bajnokin az 57. percben be is állt a vendégcsapatba – addig a világ- és Európa-bajnok David Trezeguet mellett ült a kispadon.

India: Ronaldinho lehet az újabb nagy durranás Del Piero után

Ronaldinho lehet a következő sztárigazolás, aki az új indiai szuperligába (ISL) igazol. A jelenleg klub nélküli brazil világbajnok a Chennai Titans együttesével tárgyal.

India: Del Piero immár a Delhi Dynamos játékosa - hivatalos

Alessandro Del Piero hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette, hogy aláírta szerződését az új indiai szuperligában (ISL) szereplő Delhi Dynamos FC csapatával. A legendás olasz csatár a Bp. Honvéd ajánlatát utasította vissza.

India: Del Piero aláír a Dynamoshoz, nagykövet lesz

A Times of India jelentése szerint Alessandro Del Piero négy hónapos szerződést köt az új futball-szuperligában (ISL) szereplő Delhi Dynamos csapatával, és az ISL nagykövete is lesz.