Kép: 2600 gyerek és felnőtt vett részt az úszófesztiválon

Hatodik alkalommal rendezték meg a hét végén Kecskeméten az Univer24 – Az úszás ünnepe elnevezésű eseményt. Az évek óta telt házas úszófesztiválon több mint 2600 gyerek és felnőtt vett részt a Kecskeméti Fürdő versenyuszodájában. Szombaton és vasárnap 26 iskola csapata szállt vízbe, velük együtt rajtolt öt sportoló, akik az egynapos úszás szabályai szerint 24 órán keresztül tempóztak a medencében – szombat estétől mellettük legalább hattagú váltócsapatok mérték össze erejüket 12 órás úszásban.

Úszás: Hosszú Katinkával ugorhattak a vízbe a gyerekek

Hatodszor rendezik meg a hétvégén Kecskeméten az Univer24 – Az úszás ünnepe elnevezésű eseményt, amelyen egy nap alatt 2600-an úsznak: iskolák diákjai és felnőttváltók vesznek részt a rendezvényen, eközben pedig öt úszó az egynapos úszás szabályai szerint méri össze erejét.

Burnley, Budapest, Milánó, Miami – a kalandozó riporter mesés állomásai

A Reuters korábbi budapesti tudósítója – jelenlegi angliai vezető futballszakírója – az Eb-esélyekről, a magyar futball romantikájáról, a golf varázslatáról. Interjú Simon Evansszel, aki hazajár Budapestre és kiválóan beszél magyarul.

Úszás: három magyar érem a nizzai viadal záró napján

Három érmet szereztek a magyar úszók vasárnap a Nizzában rendezett nagymedencés nemzetközi verseny záró napján.

Úszás: Hosszú két aranyat nyert szombaton Nizzában

Hosszú Katinka két aranyéremmel folytatta szereplését szombaton a Nizzában zajló nagymedencés nemzetközi úszóviadalon.

Úszás: Hosszút legyőzte amerikai riválisa Nizzában

Hosszú Katinka két érmet, egy ezüstöt és egy bronzot szerzett pénteken a Nizzában zajló úszóviadalon.

Úszás: portréfilm készül Hosszú Katinka életéről

A Nemzeti Filmintézet jelentette be, hogy portréfilm készül a háromszoros olimpiai bajnok úszóról, Hosszú Katinkáról. Az 559.7 millió forintos támogatásból készülő produkció producere Lajos Tamás, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert, rendezője Pálinkás Norbert, vezető operatőre Nagy András.

Infantino Budapesten, díjazták a legjobb újságírókat – videó!

A Nemzetközi Sportújságírók Szövetsége (AIPS) 83. kongresszusának első napján Gianni Infantino volt a szervezet vendége. A FIFA elnöke a budapesti Corinthia Hotelben tartott pódiumbeszélgetést, ami után az AIPS Médiadíj-átadógálán az újságírószakma legjobbjait is díjazták. Életműdíjat kapott Novotny Zoltán, és most vette át az Európa legjobb sportolónőjének járó díjat a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka. Nézze meg a videót az eseményről!

AIPS: Hosszú Katinka átvette a legjobbnak járó díjat

Budapesten, az AIPS Médiadíj-átadó gálán vette át az újra Európa legjobb sportolónőjének járó díjat Hosszú Katinka, életműdíjat kapott Novotny Zoltán, és elismerték az elmúlt év legjobb újságíróit.

Gyász: „Nem tudtam felfogni, nem akartam elhinni” – Hosszú Bryant tragédiájáról

Az egész világot megrázta, sokkolta a vasárnapi tragédia: a Los Angeles Lakers legendája, Kobe Bryant 41 évesen helikopter-balesetben életét vesztette. A Ferencváros magyar válogatott kézilabdázóját, Nagy Bencét, a háromszoros olimpiai bajnok úszót, Hosszú Katinkát, illetve a tavaly visszavonult kiváló kézilabdázót, Nagy Lászlót kérdeztük arról, számukra mit jelentett a kosárlabdázás extraklasszisa.

Úszás: Nem stresszelek arra, hogy ez az olimpia éve – Hosszú

Hosszú Katinka úgy érzi: pontosan tudja, miben kell még fejlődnie, ami nagy előny lehet számára. A háromszoros olimpiai bajnok úszó nem stresszel rá arra, hogy ez az ötkarikás játékok éve, mert az visszaüthet. A 2. Iron-Univer Sajtókupán beszélgetett vele az NSO Tv stábja.

Úszás: Hosszú Katinka egyedül, mégis csapatban készül Tokióra

Egyedül, de csapatban: az olimpiai bajnok Hosszú Katinka hozza meg a döntéseket a felkészüléséről, de a munkáját több szakember is segíti.

Úszás: Hosszú Katinka szerint a név kötelez – NS-siker a Duna Arénában

A Nemzeti Sport csapata nyerte meg a Duna Arénában a Hosszú Katinka által szervezett 2. Iron-Univer Sajtókupa 4x25 méteres váltóját.

Milák Kristóf leghíresebb rajongója: Gera Marina, Emmy-díjas színésznő

Az Emmy-díjas színésznő a példaképeiről, a bezáruló és kinyíló kapukról és arról, miért indult túrázni rögtön az Örök tél forgatása után.

LEN Európa-kupa: Hosszú Katinka újabb győzelme

Hosszú Katinka aranyéremmel zárta vasárnap az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa-kupa-sorozat nyitóállomását, Luxembourgban.

Úszó Európa-kupa: Hosszú bronzérmes a második napon

Hosszú Katinka egy bronzérmet szerzett szombaton az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa-kupa-sorozat nyitó állomásának második napján, Luxembourgban.

Úszó Európa-kupa: Hosszú és Szilágyi is nyert Luxemburgban

Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána is nyert egy-egy aranyérmet pénteken az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa-kupa-sorozat nyitó állomásának első napján, Luxembourgban.

Úszás: Szilágyi legyőzte Hosszút, aki 200 vegyesen is második lett

Szilágyi Liliána nyerte a magyarok különcsatáját Pekingben, az Úszó Bajnokok Sorozata második állomásán, ahol Hosszú Katinka kedvenc számában is második lett.