Ranglista: Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.

Dr. Merkely Béla: Egy hónapos kihagyást három hónapos munkával lehet pótolni

A sport meghatározta az életét, gyerekként úszott, fiatalként versenyszerűen vízilabdázott, és orvosként sem szakadt el a közegtől: amellett, hogy negyvenévesen visszatért a medencébe, évek, évtizedek óta foglalkozik a sportolókkal – hivatása és sportszeretete miatt is. Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora és a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója a koronavírus-járvány idején is kiemelt figyelmet fordított a sportélet szereplőire.

Hosszú Katinka: Legalább három gyereket szeretnénk!

Hosszú Katinka a HOT! magazinnak adott páros interjút kedvesével, Gelencsér Mátéval együtt. Meséltek arról, hogy hogyan ismerkedtek meg, és jövőbeli terveiket is vázolták.

Úszás: megvolt az első „edzésverseny”, pénzdíjas folytatás jöhet

Már egy kétnapos háziverseny is színt vitt az úszók szürke hétköznapjaiba. Hosszú Katinka, Kapás Boglárka és Milák Kristóf is benevezett rá.

Úszás: Hosszú Katinka arra is válaszolt, lenne-e politikus

Hosszú Katinka 35 perces videointerjút adott a világ talán legolvasottabb úszóportáljának, a SwimSwamnek. Indulása hátteréről, a tinédzserkori megpróbáltatásokról, pályafutása fordulópontjairól kérdezték háromszoros olimpiai bajnokunkat, és azt is megpróbálták kihúzni belőle, milyen tervei vannak a visszavonulása utáni időkre.

Kép: új családtagot mutatott be Hosszú Katinka

Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó a Facebook-oldalán (is) felköszöntette barátját, Mátét, továbbá követőinek bemutatta a család új tagját, Zeuszt.

Úszás: Hosszú Katinka is csatlakozott a székely aláírásgyűjtéshez

Hosszú Katinka is aláírta a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését, hogy az Európai Unió a jövőben sokkal jobban figyelembe vegye a különböző régiók nemzeti jellegzetességeit, mint jelenleg. A május 7-ig tartó gyűjtés célja, hogy a nemzeti kisebbségek önállóan is pályázhassanak uniós forrásokra.

Úszás: Pánikra semmi ok – Sós Csaba

Könyvet írt és alkotott, miközben ő maga is alig várta, hogy legalább a válogatott úszók elkezdhessék a medencés edzéseket. Sós Csaba kapitány már látja a fényt az alagút végén. 

Hosszú Katinka másfél hónap alatt képes a visszatérésre

Háromszoros olimpiai bajnok klasszisunkat a koronavírus-járvány egyebek mellett türelemre tanította, és örül neki, hogy hétfő óta ismét edzhet a Duna Arénában, csak éppen azt nem tudja, mire is készül…

Úszás: újra medencébe ugorhattak a sportolók – képek!

Végre elkezdődhetett a válogatott úszók felkészülése – a Duna Arénában és Balatonfűzfőn hétfőn reggel immár vizes edzésen is részt vehettek legjobbjaink.

Úszás: Bernekék több mint félmillió forintot gyűjtöttek a Centrumkórháznak

Lezárult a válogatott úszók jótékonysági projektje: Bernek Péterék ereklyéik licitre bocsátásából 573 ezer forintot gyűjtöttek a Dél-pesti Centrumkórház Hematológiai és Infektológiai Intézetének. Terveik szerint pedig újabb árverések jönnek, szintén a koronavírus-járvány elleni küzdelem támogatására.

Úszás: Jó ez az időszak a lenyugvásra és a pihenésre – Hosszú Katinka

Jelentős szerepet vállal legeredményesebb úszótársaival együtt Hosszú Katinka abban, hogy a Nemzetközi Úszóliga (ISL) szeptembertől a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiáig havi rendszerességgel 1500 dollárral támogat 320 vele szerződésben álló versenyzőt.

DAC: Hosszú Katinka a dunaszerdahelyi szurkolóknak üzent

A jelek szerint háromszoros olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka is követi a Dunaszerdahelyi AC szereplését, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy nyakában egy DAC-sállal küldött üzenetet a helyieknek. Rio bajnoknője az otthonmaradás fontosságát hangsúlyozta videójában, hozzátéve, bár jelenleg fogalma sincs arról, mikor versenyezhet újra, reméli, hogy hamarosan helyreáll az élet és így a sportvilág is.

Úszás: Remélem, jövő nyáron még jobb leszek – Hosszú

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó igyekszik a pozitív dolgokat megtalálni a tokiói ötkarikás játékok jövő nyárra halasztásában.

Úszás: Sós Csaba Hosszú Katinka lehetőségeiről és a fiáról is beszélt

„A rendszerünk olyan, ami sokat elbír, de ilyenre mi sem számítottunk” – mondta a Digi Sport Reggeli Start cím műsorában Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya, miután a napokban több válogatott úszó koronavírustesztje is pozitív lett. A szakember Hosszú Katinkáról, megfertőződött fiáról és az újrakezdés feltételeiről is beszélt.

Úszás: pénzügyi támogatást nyújt versenyzőinek az ISL

Szeptembertől egészen a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiáig havonta támogatja pénzügyi alapjából a vele szerződésben lévő versenyzőket a Nemzetközi Úszóliga (ISL).

Koronavírus: Hosszú Katinkáék 1.5 millióval segítenek

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka nemes gesztust tett a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Tokió 2020: Most már tudunk tervezni fejben – Hosszú

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónk a közösségi oldalán reagált a tokiói olimpia új időpontjára.

Koronavírus: jótékonysági árverésbe fogtak olimpikon úszóink

Bernek Péter és Mutina Ágnes kezdeményezéséhez tizennyolc úszó csatlakozott eddig. A cél, hogy mindennap egy-egy relikviát licitre bocsájtva minél több pénzt gyűjtsenek össze az egészségügyi dolgozók számára. A tárgyak között Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka vagy Cseh László ereklyéire lehet majd ajánlatot tenni.

Tokió 2020: Nem tudjuk, mi hogyan lesz – Hosszú Katinka

Babos Tímea és Hosszú Katinka szerda este az Instagramon élő videóban beszélgetett egymással.