Haladás: több név is felvetődött, de Horváth Ferenccel is tárgyalnak

Az utolsó helyen végzett a labdarúgó NB I-ben a Haladás, így a következő idényben a másodosztályban szerepel. Egyelőre azonban nem tudni, ki irányítja a jövőben a szombathelyi csapatot. Horváth Ferenc vezetőedző szerződése lejár – ahogy több játékosé is.

Rebrov reagált a Besiktas-pletykára, Nikolics elismerte, érdeklődnek iránta

A labdarúgó NB I 2018–2019-es szezonjának záró fordulója után az MTK–Honvéd (1–4) mérkőzés és a DVTK–Újpest (3–0) meccs utáni mestermérlegekkel már jelentkeztünk, most lássuk a többi edzői nyilatkozatot is, melyekben a szakemberek a jövőjüket is érintik.

MTK: „Amíg a kövér nő énekel, nincs vége az operának”

A labdarúgó NB I 31. fordulóját követően az FTC–Újpest derbi mestermérlegével már jelentkeztünk, most lássuk, hogy a többi meccs után hogyan értékeltek a szakvezetők.

NB I: Az erőlködésnek lett ez a nyögés a vége – Dajka László

A kiesés ellen küzdő Kisvárda és Haladás összecsapását utóbbi nyerte meg 2–1-re a labdarúgó NB I 30. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Dajkai László és Horváth Ferenc értékelt.

Horváth Ferenc: Elhittük, hogy elég, ha a mez, a cipő, a sportszár ott van a pályán

Szombaton lejátszották a labdarúgó NB I 29. fordulójának mérkőzéseit: az Újpest és a Budapest Honvéd nem bírt egymással, a DVSC megverte a sereghajtó Haladást. A Puskás Akadémia a Mezőkövesd, a Kisvárda az MTK, a DVTK pedig a Paks felett aratott 1–0-s győzelmet. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők!

NB I: a Haladást is elérte egy hasmenéses vírus

A labdarúgó NB I. 28 fordulójában a Szombathelyi Haladás az MTK Budapestet fogadja. A vendégeknek nem lesz könnyű dolguk, mivel egy bélhurutos fertőzés söpört végig a csapaton, így több játékost is mellőzni kényszerül Lucsánszky Tamás, csupán hat labdarúgó játéka biztos. Horváth Ferenc gárdájából öt játékos biztosan nem lép pályára, köztük Tamás László, aki vírusos hasmenés miatt nem lesz bevethető.

Nebojsa Vignjevics: A győzelemhez ezúttal a szerencse is kellett

A 4–0-s hazai vereség ellenére nem tart attól Radoki János, hogy menesztik a Puskás Akadémia labdarúgócsapatától. Supka Attila és Kuttor Attila egyaránt egy-egy tizenegyes miatt bosszús, Marko Nikolics, a Vidi edzője viszont édes győzelemről beszélt.

Horváth Ferenc: Fortuna egy nő, akinek folyamatosan udvarolni kell

Legutóbbi négy bajnokija közül háromszor győzött a Haladás labdarúgócsapata (ezúttal a Puskás Akadémiát győzte le 3–0-ra), Horváth Ferenc edző szerint tizenegy harcosa tudja, hogy a túlélésért kell harcolni. Edzői nyilatkozatok az NB I szombati, 26. fordulójából.

Horváth Ferenc: Neveljük a kislányokat a bírók által, aztán...

A Ferencváros 2–0-ra nyert a Haladás ellen kaotikusnak mondható mérkőzésen a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A találkozó után sajtótájékoztatón Horváth Ferenc élesen kritizálta a játékvezetést, és nem csak Király Gábor kiállítása miatt. A Fradi részéről Máté Csaba értékelt, illetve reagált a Haladás vezetőedzőjének szavaira. 

NB I: Vignjevics szerint arrogánssá váltak a Haladás ellen

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 24. fordulója – lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők a mérkőzések után.

NB I: Parázsból poklot is lehet gyújtani – Horváth Ferenc

Ebben az idényben először szerzett vendégként három pontot a Haladás, amely 3–1-re verte meg a Bp. Honvédot a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A mérkőzés után így értékeltek a vezetőedzők.

Fernández: A futball olyan, mint az élet, ha elveszíted az alázatot, bajba kerülsz

Az Újpest kiütéses győzelmét követően Nebojsa Vignjevics már a második helyről álmodik, a DVTK a KO-val visszakerült a földre. De mit mondtak az edzők a szombati bajnokik után? Íme egy nyilatkozatcsokor a labdarúgó NB I 22. fordulójából.

Haladás: A legutóbbi edzőváltás nem jött be – Tóth Miklós

A legutóbbi tíz idényben egyetlen csapatnak sem volt akkora lemaradása a labdarúgó NB I-ben a bennmaradást érő helytől, mint most a Haladásnak, amely 14 pontos hátrányban kullog a 10. DVTK mögött. Tóth Miklós ügyvezető a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a kilátástalannak tűnő helyzetről, és a legutóbbi edzőváltás is szóba került, amikor az ősszel Horváth Ferenc váltotta Michal Hippet. 

Horváth Ferenc: Hogyan tovább? Erre most azonnal lehetetlen válaszolni

A labdarúgó NB I 21. fordulóját követően a DVSC–FTC (2–1) és az MTK–Mol Vidi FC (1–3) mérkőzés mestermérlegét már idéztük, most lássuk, mit mondtak a többi találkozó után a vezetőedzők – Szombathelytől Felcsúton és Diósgyőrön át Kisvárdáig... 

Haladás: Halmosi veszélyeztette csapattársa testi épségét

Mint megírtuk, fegyelmi okok miatt kikerült a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladás keretéből Halmosi Péter csapatkapitány. A szombathelyi klub a hivatalos honlapján most rövid tájékoztatást adott az ügy hátteréről.

Haladás: Halmosi Péter fegyelmi okok miatt kikerült a keretből

Fegyelmi okok miatt kikerült a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladás keretéből Halmosi Péter csapatkapitány – adta hírül a szombathelyi klub hivatalos honlapja.

Horváth Ferenc: A mezlevételnél jobban nem lehet egy játékost megalázni

A labdarúgó NB I 19. fordulóját követően az FTC–Bp. Honvéd (1–0) és a Mol Vidi–PAFC (0–3) meccsek mestermérlegeit már idéztük, most jöjjön a több találkozó edzői értékelése Debrecentől Szombathelyig, Budapesttől Diósgyőrig.

Haladás: Az erősítések nem úgy sikerültek, ahogy elterveztük – Horváth F.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Horváth Ferenc a klub hivatalos honlapjának elmondta, nem úgy sikerültek a téli átigazolások, ahogy tervezték.

Átigazolás: aláírt Szombathelyen az ukrán középpályás

Megfelelt a próbajátékon, így fél plusz egy éves szerződést kötött a Haladással az ukrán Oleh Hologyuk.

Haladás: Egy csatárt még szeretnék igazolni – Horváth F.

Az NB I februári folytatását a tabella utolsó helyén állva váró Haladás egy csatárt még szeretne szerződtetni az átigazolási időszakban.