U17-es vb: Csehországban hangol a válogatott, íme, a bő keret

Az U17-es világbajnokságra készülő U18-as válogatott a csehországi Václav Jezek-emléktornára utazik el jövő hétfőn. A 22 fős keretbe a Honvéd-MFA adja a legtöbb játékost, ötöt.

NB III: 18 éves játékos góljával verték meg az akadémistákat

A labdarúgó NB III Középcsoportjának nyitó mérkőzésén a Pénzügyőr a 18 éves Rabatin Szabolcs góljával idegenben 1–0-re legyőzte a Budapest Honvéd második csapatát, míg a Nyugati csoportban az Andráshida 2–0-ra verte meg a Kenesei Krisztiánt végig a soraiban tudó III. Kerületi TVE-t.

77 gólos pécsi csatár, 354 góllal tömték ki a Siófokot

Szombaton a feljutásért vívott U19-es rájátszással véget értek az utánpótlás bajnokságok, így végre mérleget tudunk vonni arról, hogy mely klubok ifjúsági és serdülőcsapatai szerepeltek a legjobban a mögöttünk hagyott szezonban.  Fiatalok a küzdőtéren – tabellákkal megspékelve.

NB II: a kis Loki kiütötte a Honvéd akadémistáit

A labdarúgó NB II 19. fordulójában a vasárnapi játéknapon a Keleti és a Nyugati csoportban is egy-egy mérkőzést játszottak. Keleten a Debrecen második csapata kiütötte a Honvéd akadémistáit – a fiatal Bereczki Dániel két gólt szerzett –, míg nyugaton a Győri ETO II és a BKV Előre megosztozott a pontokon.

NB II: két mérkőzést műfűre vittek, egyet vasárnapra

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága módosította három hét végi NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés időpontját, illetve helyszínét.