?>
Ajax: három évre szerződtetik a Honvéd tehetségét – sajtóhír

A De Telegraaf információi szerint az Ajax három évre szóló megállapodást ír alá a 16 éves Schön Szabolccsal, aki kezdetben az Ajax akadémiájára kerülhet. Hollandiában roppant büszkék, hogy a fiatal magyar labdarúgó nem a Chelsea-t választotta, ahol pedig próbajátékon is szerepelt.

Honvéd: már csak az Ajax aláírására vár Schön Szabolcs

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában vendégeskedett, ahol elmondta: a klub aláírta az Ajax Schön Szabolcsért tett szerződésajánlatát.

Honvéd: aláírt Kispestre a visszatérő olasz csatár – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy Davide Lanzafame három évre aláírt a klubhoz. A kispesti alakulat csütörtök délután közölte a csatár érkezését, amelyről elsőként a Nemzeti Sport Online számolt be.

Bp. Honvéd: német és angol múlt – Kispesten folytatja a kapus

Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online információja: a Honvéd szerződtette a Csákvár kapusát, Gróf Dávidot.

Honvéd: német és angol múltú, NB II-es kapus érkezhet

A Nemzeti Sport Online információja szerint Gróf Dávid, a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár kapusa megegyezett az élvonalbeli Budapest Honvéddal, és a nyártól a kispestieknél folytathatja a pályafutását.

NB I: Dunaújvárosból érkezett próbajátékos a Honvédhoz

A Nemzeti Sport információi szerint újabb próbajátékos érkezik a Budapest Honvédhoz: a széteső Dunaújvárosból távozó 31 éves Csehi Tamás bizonyíthat a szakmai stábnak.

Honvéd: A Reading edzője jókat mondott rólam – Prosser

Prosser Dániel, a Honvéd fiatal támadója egy hét után visszatért Angliából, ahol a Readingnél járt próbajátékon.

Honvéd: Prosser másodosztályú angol klubnál próbázik

Az angol másodosztályú (Championship) Reading labdarúgócsapatához utazik próbajátékra Prosser Dániel. Az élvonalbeli Bp. Honvéd 21 éves szélsője az őszi idényben 14 mérkőzésen lépett pályára, kilenc alkalommal kezdőként, ötször csereként, egy gólt szerzett.

Bp. Honvéd: csatárt keresnek, 22 éves kongóit tesztelnek

A Kongói Demokratikus Köztársaságból érkező Dark Kadima Kabangut teszteli a Bp. Honvéd NB I-es labdarúgócsapata. Marco Rossi vezetőedző elmondása szerint a huszonkét esztendős csatárt csak akkor szerződtetik a kispestiek, ha erősítést jelent.

Honvéd: profi szerződést kötöttek a 19 éves csatárral

A Bp. Honvéd három évre szóló szerződést írt alá a 19 éves Lukács Dániellel. A tavaly nyáron a REAC-tól igazolt labdarúgó így a kispestiek profi státusú játékosa lett.

Bp. Honvéd: Dusan Vasziljevics befutott, két évre írt alá

Kétéves szerződést kötött a Bp. Honvéd labdarúgócsapatával Dusan Vasziljevics, számolt be róla a honvedfc.hu.

NB I: az Újpestről elküldött játékos a Honvédban köthet ki

A Nemzeti Sport értesülése szerint elképzelhető, hogy Dusan Vasziljevics újra az NB I-ben, méghozzá a Bp. Honvédban futballozik a jövőben.

Honvéd: Czuczi és Kozma távozott a csapattól

A Bp. Honvéd közös megegyezéssel szerződést bontott Czuczi Mártonnal és Kozma Richárddal – olvasható a kispesti klub hivatalos honlapján.

Honvéd: egy fiatal balhátvédet kölcsönadhat a klub

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint kölcsönadhatja balhátvédjét, Fejes Jánost a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapata.

Honvéd: 28 éves balhátvédet igazoltak a kispestiek

A Bp. Honvéd hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Szilágyi Lorándot. A 28 éves játékos 2018. június 30-ig írt alá a kispestiekhez.

Honvéd: 2018-ig hosszabbított az alapemberré váló védő

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2018. június 30-ig meghosszabbította Botka Endre szerződését.

Volt Barca-, Inter-, Juve- és MU-játékosok harca az NB I-ért

A labdarúgó NB I első tavaszi fordulóját felvezető sorozatunkban ma (hátulról előrefelé haladva) a 16–13. helyezett csapatok, vagyis a Pécs, a Haladás, a Dunaújváros és a Honvéd téli felkészülésével foglalkozunk. Közös bennük, hogy mindegyik klub igazolt olyan játékost a téli szünetben, aki már szagolta közelebbről a topligák légkörét, még ha pályára nem is lépett. Mielőtt azonban kitérünk a konkrét csapatokra, lássunk egy kis összegzést arról, hogyan alakultak az elmúlt években a bennmaradásért folyó tavaszi csaták.

Honvéd: Cordella zsoldos, nincs hitele a szakmában - Csábi

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd leváltott edzője, Csábi József szerint Fabio Cordellának, a kispestiek nemzetközi igazgatójának nincs hitelessége a szakmában.

Honvéd: Miccolit nálunk várja egy mez - Cordella

Fabio Cordella, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának nemzetközi igazgatója – megerősítve az esti olasz sajtóhíreket – elismerte, hogy változatlanul szívesen foglalkoztatnák a Leccénél szakítás előtt álló rutinos olasz támadót, Fabrizio Miccolit.

Bp. Honvéd: Engem is meglepett - Marco Rossi

George F. Hemingway, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa ismét edzőváltásra szánta el magát: Csábi József távozik, helyét pedig Marco Rossi foglalja el, aki korábban már majd’ két évig edzősködött Kispesten, tavaly áprilisban viszont felmondott. Saját bevallása szerint az olasz trénert is meglepték a történtek. Ugyanakkor Csábi József nem kapott hivatalos indoklást a menesztésére – sejtései azonban vannak.